zlobnice, meni je bio nizak hemoglobin i dr u DZ mi je rekao da pijem šumeće tablete gvožđa, 1 x dnevno.... pila sam ih nekih mesec dana i onda mi je mora dr ukinula gvožđe pošto je po njoj krvna slika bila ok....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wini draga, nemoj se nervirati...ja juce bila na ultrazvuku i nazalost moji folikuli nista do 4 ito je to tuzna sam jako bas sam mislila da ce bar malo vise da narastu kad ono nista juce dok smo se vracali i jos me drzi taj odvratni osecaj doslo mi je da placem na sav glas ali nisam cutim i trpim neznam sta dalje
videcu sta kaze dr.ivka moj postupak vto je iz prirodnog stim sto pijem cikloproginovu i 3 i 6 dan primam bocu estradiola jer mi se posle prve vto fsh popeo na 85 i menja se stalno ali ne pada ispod 10 o amh hormon mi je ok 2.1 pa imam folikule ali eto nece da narastu kako ti napredujes .pozdrav svim trudnicama ulepsavate nam ovakve trenutke kad zapadnemo u depresiju
Devojke šta pijete od preparata gvožđa?Rekla mi je dr da pijem al ja ne upita šta.Ja sam napravila juče da jedem cveklu, jabuku, šargarepu limun i med.Čula sam da je to jako dobro samo što mi je gadno. Ako bude slobodnog mesta u bolnici u ponedeljak će da me primi da mi rade serklaž.
Čičak i ja sam kupila tothemu. Rekli mi u apoteci da je u principu to najbolje.Kako si pila, razmućene u čaši s vodom, sokom il samo istreseš ampulu? Ne znam koliko da pijem dnevno, mislim da krenem sa jednom pošto mi nije tako nisko gvožđe.
ivkainka vidis kada sam ja usla u proces besplatne vto i krenula pila sam isto mikroginon meni je fsh tada bio 10,30 i rekli su mi da je visok za vto ali meni je posle svakog meseca od mikroginona fsh isao na 21 pa na 47 pa na 89 i tada sam ispala iz programa ,ali se nadam da ce tebi ovo biti prva i poslednja vto a sto se tice polipa jesi li probala neki caj ili neki prirodni preparat pomaze. e mali cicak pa ovo je neki neobicni vto iz prirodnog meni je moja dr.svetlana v. endokrinolog prepisala tu terapiju 3 i 6 dan samo po 1 inekcija estradiola i posto saradjuje sa jevremovom dr. milica radi po njenoj preporuci ali posto nema rezultata idem sledece nedelje kod obe dr. pa se nadam da cemi promeniti terapiju i,a moze svakog meseca samo smo mi uzeli kredit pa malo po malo ivec nam je pola otislo pa se nadam da ce da bude nesto od ove druge polovine inace posle mozemo ponovo tek kad podignemo novi a to je sledece god. ali eto

i da počnem da osećam kako se mrducka.

Nemam nikoga u inostranstvu...Zule oznaka za gvozdje je Fe sigurno su ti i to radili.
Cicak ja imam brdo trudnicke garderobe, ovde skoro nista nisam kupila jer je zivo s*anje, donose mi moji rodjaci iz inostranstva i par drugarica samo im kazem d aizaberu onako lepo kao za sebe, ako imas nekog da ti kupi gore pa da ti posalju bilo bi ekstra, a da znas kakve samo modele imaju.... da padnes na guzu
dobija se od republike materinski dodatak a deciji dodatak je za nezaposlene mame tj one koje nisu u radnom odnosu i daje opstina e sad to zavisi od odptine do opstine. Za drugo dete republika daje oko hiljadu evra u 24 mesecne rate neznam da li tu spadaju blizanci posto za prvo dete se daje jednokratna pomoc od 27 hiljade
Ja sam čula da se za prvo dete dobija oko 90000din sve ukupno, naravno u ratama.
To dobijaju sve zene a deciji dodatak dobijaju nezaposlene mame, a podnosi se brdo papira, imam spisak ali se to mozda razlikuje u stvari 100% se razlikuje jer kod nas ne traze originale vec mogu i fotokopije a u vecim gradovima traze originale. Za taj deciji dodatak za to tek treba brdo papira, moja komsika kad je vadila preselo joj cak su joj trazili potvrdu iz katastra da se nista ne vodi na nju i muza. Za sve ovo proveri u decijoj zastiti ja sam odatle uzela spisak potrbne dokumentacija za dodatke i porodiljsko.