Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Divno, Padar, divno 

Navijamo iz sve snage 

Navijamo iz sve snage 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Navijamo iz sve snage 
Kucam sa moba.5 blastocisti.Dve mi ubacili a 3 zamrzavamo.Pozz

koliko se lezi u bolnici posle aspiracije?????
drugarice,pozdrav,ja sam super,imam 2 jajne celije,koje su mi mnogooooo vredne s obzirom na to kako je bilo,cekam da me zove biolog u ponedeljak,pa videcemo,ljubim vas sveeee....

Padar to je super!
Hej devojcice!!!!!
Kod mene nije bas sve sjajno kao kod Padar.
Od 8 jajnih c. jedna bila nezrela.
3 se nisu razvile. Vratili mi 2 a dve ostavili da vide da li ce se razviti do blasti pa zamrzavanje. Nazalost, nisu se razvile.
Danas je 4. dan od ET. Nemam nikakve ni bolove ni simptome.
Samo prvih 2 dana su me bolela ledja od lezanja. Danas sam prvi put sela. Da li je rano za sedenje? Malo cu i da setnem po kuci, ne mogu vise lezati.
Kako ste vi lezale.Ja sam se okretala na sve strane. Odmah posle ET sestra u Jevremovij me izgrdila jer sam legla na stomak.
Brine mr sto na stolu nisam bila ni minut vec odmah dole pa u lift.
E iz mojih poruka mozete videti da bas i nisam optimista. MM samo bezi od mene jer stalno trazim razlog za svadju i nervira me sto on vec prica o nekakvim bebama.
Cak me je i pokusao razveseliti pa me u sali pitao da li se mrdaju
Cak me bilo strah ici i u wc jer sam se bojala da sve ne ispiskim. E budale...A morala sam ici svakih sat vremene jer mi rekose minimum 2l tecnosti dnevno.
I jos jedno pitanjce, ovaj utrogestan mi pola iscuri, brine me da nije nista ostalo unutra.
Pozdrav drage moje i izvinite na dugom i tugaljivom postu ali ja sam jako uplasena.

pa da budu uskoro i te dve bebice.Sto se tice lezanja,meni su rekli da vec posle 3 dana i moram malo da prosetam kroz kucu,da je dobro zbog cirkulacije pa za to ne brini.Nista preterano,ali smes slobodno koliko mozes do kuhinje,kupatila....

Padar to je super!
Hej devojcice!!!!!
Kod mene nije bas sve sjajno kao kod Padar.
Od 8 jajnih c. jedna bila nezrela.
3 se nisu razvile. Vratili mi 2 a dve ostavili da vide da li ce se razviti do blasti pa zamrzavanje. Nazalost, nisu se razvile.
Danas je 4. dan od ET. Nemam nikakve ni bolove ni simptome.
Samo prvih 2 dana su me bolela ledja od lezanja. Danas sam prvi put sela. Da li je rano za sedenje? Malo cu i da setnem po kuci, ne mogu vise lezati.
Kako ste vi lezale.Ja sam se okretala na sve strane. Odmah posle ET sestra u Jevremovij me izgrdila jer sam legla na stomak.
Brine mr sto na stolu nisam bila ni minut vec odmah dole pa u lift.
E iz mojih poruka mozete videti da bas i nisam optimista. MM samo bezi od mene jer stalno trazim razlog za svadju i nervira me sto on vec prica o nekakvim bebama.
Cak me je i pokusao razveseliti pa me u sali pitao da li se mrdaju
Cak me bilo strah ici i u wc jer sam se bojala da sve ne ispiskim. E budale...A morala sam ici svakih sat vremene jer mi rekose minimum 2l tecnosti dnevno.
I jos jedno pitanjce, ovaj utrogestan mi pola iscuri, brine me da nije nista ostalo unutra.
Pozdrav drage moje i izvinite na dugom i tugaljivom postu ali ja sam jako uplasena.

nadala sam se da ću moći već u Maju to odraditi...

Ćao devojke...
Srećan Uskrs...
Bila sam juče kod moje dr. odlučili smo da ćemo na VTO... dr. mi predlaže da konkurišemo kod Fonda, jer već imamo sve rezultate... a ja nemam pojma ni gde se to konkuriše i koliko se čeka...
Ako je nešto dugo, neću čekati, platićemo sami...
Dr. kaže da ću verovatno jedan mesec uzimati kontracepciju, pa tek onda stimulacija... i kaže da ću ići u dugi protokol, zato što sam mlada... ali je nisam dobro razumela koliko on traje... jel moguće da je 5 nedelja?
Kaže da im se javim kad dobijem, pa će mi poslati terapiju...
Meni nešto to sve izgleda tako dugo i daleko...nadala sam se da ću moći već u Maju to odraditi...
![]()
Veovatno i dugi protokol zavisi od dr. Kod mene će dugi protokol kraće trajati, kao i kod Cranberry. Npr. počinjem oko 17.05. (to je jedno 12 dana pre m) a vto bi se trebala završiti do 20.06.