Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jako veliki paničar UZ mi je radio prof Stojić,stari neki dr ali me je jako isprepadao kad je rekao da u najgorem slučaju on bi taj jedan plod izvadio meni je došlo da ga zadavim preko stola....

Slazem se sa Matorkom, potrazi jos necije misljenje! Razumem kako se osecas, i ja panicim za svaku sitnicu, eto, danas ponovo idem na uzv, kad me vidi doktor odlepice. Dosadna sam kao djavo, cim me nesto zigne ja pravac uzv, sve mislim bolje ja da proverim nego posle da se kajem! Ljubim te i mazi mrvice!

Hej devojke zvala me zena embriolog zove se Andrijana i mislim da je Crnogorka i kaze da se od 7 jajnih celija sve oplodile i da imamo 6 embriona ocenjenih najvisom ocenom i rekla mi da ce embriotransfer biti u petak hoce da ceka blastociste.Pitala me jel pristajem.Ja pristadoh,pa valjda je ona strucnjak.Pozdrav svima!

Super :klap::klap::klap::klap::klap:
Cekamo te na istom mestu sa dobrim vestima
SRECNO:bye::bye::bye:

Ja sam sinoć bila god drugog dr po još jedno mišljenje.Dr je rekla da 2.3 mm nije patološki s obzirom da ima nosnu kost i da je prokrvljenost dobra tako da mi je puno lakše.Rekla je da je sa bebama sve ok.Al znaju dr da isprepadaju.......uh...

Nestrpljivo! Očekivala sam da ću vto imati u maju, ali eto zbog gužve...
Ma, samo da se sve završi ok, i neće biti veće sreće!!

Gužva je u Genezisu jer dr Crnogorac ne radi već mesec ipo dana,polomila je nogu pa sve VTO o trošku države radi dr Kopitović
Znam da si nestrpljiva to ti verujem i ja sam bila nikad da počnem sa terapijom,ali eto najbolje se završilo što želim i tebi

Evo i mene sa nekim polu-vestima :D
Bila sam juce u Genesisu, to mi je bio 14.dan primanja Suprefacta. LH mi je dobar (0,8 a treba da bude manji od 2), ali E2 se nije spustio ispod 20 (sad je 28). Zato mi produzavaju Suprefact, a od 29.aprila pocinjem i Gonal. Naravno, hvataju me i praznici, laboratorije ne rade, zato cu se i bockati toliko.

E, sta sam htela da vam kazem: u Genesisu je tolika guzva, da to nije normalno. Imala sam zakazano kod dr Kopitovic izmedju 17.45 - 18.30. I svima su rekli tada da dodju, bilo nas je goooomila. :eek: Ja sam dosla na red u 20.30h.:roll:
Odlepila sam od cekanja i sedenja. Na kraju mi je radila UZ gore na spratu u onoj maloj sali gde su mi jednom radili IUI, jer su sve ostale ordinacije bile zauzete. Haos jedan. Jedina dobra vest je da nemam nikakvu cistu :)
A bockanje se nastavlja.... to be continued...

Krenberi super vesti, da ti kazem da sam i ja 2904. pre dve godine krenula sa stimulacijom Gonalom, mislim da su zvezde na tvojoj strani, zelim ti uspeh!
Vana ja sam koristila mikroginon ali nisam imala nikakve nuspojave. Lepo odi kod dr koji ce ti raditi ivf objasni o cemu je rec i zamenice ti konracepciju, nemoj da se sekiras, uradices ti svoju vto.

Vanna može i vto bez pilula za kontracepciju.Očigledno ti neodgovaraju.Ja sam ih davno pila i spavala sam bar 5 do 10 min.kao komirana.Meni su rekli da ih pijem pre spavanja,ali to tebi nikako ne bih preporučila.Ja ih nikako ne bih koristila da sam na tvom mestu.Idi kod dr.možda te stavi na kraći protokol.

Ovcica verovatno uziva sa svojim bebicama! Samo hrabro draga!
Padar, navijam za tebe i mrvice, nadam se da su one sada ne mrvice, nego prave debele pufnice !
Danap, ipak ce biti sve dobro, samo te jos korak deli od tvojih malih andjela!
Sve vas ljubimo i navijamo jedan sad vec veliki decak i ja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back