vodolija 72
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Svu srecu ovoga svijeta zelim jos jednoj maloj vodoliji Dariji a njenoj mami isto tako i da nam se sto pre jave.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobila sm 9.2 i trajalo mi je do 13.2. Juce sam pocela sa stimilacijom dipherelin ,gonal i menopur i sad sam opet prokrvarila! Ne zna sto mi je sad tako i jako sam se uolasila!!!!![]()
Obrati paznju na merne jedinice. AMH od 2,6 je odlican. Zene koje imaju amh preko 5 uglavnom imaju pcos. Moj je bio 4,5 i imala sam mikrocisticne jajnike.

Ja imam 2,9...
Šta su mikrocistični jajnici?
Hvala na odgovoru...![]()
Najiskrenija da budem, ni ja nisam sigurna, ali koliko sam shvatila, blazi oblik PCOS-a. Kada sam bila stimulisana za VTO, primala sam hormone koji se uglavnom daju zenama sa PCOS-om, a slicno sam i reagovala...imala sam mnogo folikula i hiperstimulaciju. Pre svega toga, menstruacija mi je bila redovna, hormoni dobri, ali mi je dr na prvom UZ konstatovala mikrocistican desni jajnik.
Tvoj AMH je odlican, oko 3 je idealno, ne znam cemu takva reakcija...?

Evo da javim svoj slucaj. 13. dan od ET beta negativna, menstruacija kasni 4 dana, nemam nikakve simptome da cu uskoro dobiti, bila sam jos malo pa 100% sigurna da mi je uspelo
Plasim se da ce mi izazivati vesticu!!!!
Svu srecu ovoga svijeta zelim jos jednoj maloj vodoliji Dariji a njenoj mami isto tako i da nam se sto pre jave.![]()
Dobila sm 9.2 i trajalo mi je do 13.2. Juce sam pocela sa stimilacijom dipherelin ,gonal i menopur i sad sam opet prokrvarila! Ne zna sto mi je sad tako i jako sam se uolasila!!!!![]()
Da li još uvek krvariš?Hvala vam svima na odgovorima. Pitacu sestru danas kad odem na terapiju jer ja svog doktora u Betaniji i nemam . Svaki put me neko drugi pregleda.
Da li još uvek krvariš?
da jos uvek al ne jako. Kao zadnji dan menstruacije.Danas mi je 8 dan ciklusa a samo 6 dan kad je i pocela stimulacija nisam krvarila.
Nisam razumela koji ti je dan od kad si počela sa stimulacijom? I ja sam prokrvarila 9 dan od početka stimulacije malo,više kao sekret i malo čiste krvi,jako sam se bila uplašila ali mi je dr rekla da je to normalno.
Nadam se i ja da je idealan... uplašila sam se jer na referentnim vrednostima u mojoj fazi piše do 2,5...
Mada ono što sam čitala na netu, piše do 3...
Nemam pojma...
Jel ti uspeo VTO? ... nisam nova, ali ne pratim previše...![]()
JUPIIIIII, ZIVELE NASE DVE PRINCEZE PAZARKICA I DARIJA!
Eeee, a obecale smo pre 9 meseci kad je Pazarkica radila betu da cemo se napiti ko cuskije kad se porodi! Ko sme da konzumira alkohol neka trgne koju i za mene!
Paralijan, ljubim te, srce si sto si javila predivnu vest!
nije DARIJA vec DARIA (bez j) ja sam "FORUMSKA KUMA" 
nadam se da se mama nece ljutiti....jos se ne javlja, sigurno uziva sa svojom princezom

Ah Ikice moja,hvala ti na tim lijepim rijecima.Ti si,ako se sjecas bila prva koja me je na ovom forumu pozdravila i pozeljela dobrodoslicu.Mislim ja na tebe cesto i na tvoju pahuljicu kao i na ostale drugarice.Kod mene nema nista novo.Odustala nisam-ni u kom slucaju.ZNAM sigurno (nepitaj kako znam) da ce se TO i meni desiti samo kao sto sam vec puno puta rekla-neznam kad.Vjerovatno se moraju sve kockice posloziti na svoje mjesto i sve u svoje vrijeme.Inace,dobro sam.Prelistam ove stranice i kad procitam da je neko imao peh bude mi jako tesko jer znam kroz sta prolazi.Ali hvala Bogu,postoji i ona druga strana medalje,prije ili kasnije.Ti draga moja uzivaj,zasluzila si i mazi stomacic.Ja vas ljubim do neba i kao sto vec rekoh mislim cesto na vas.Vodolijice, uvek se obradujem kad se ti javis iako poruka nije namenjena meni, ali znamo ko je zvezda ovog meseca- pa naravno nase Pazarkica i Darijica!
Kako si draga, sta ima novo kod tebe? Retko nam se javljas, a tvoje drustvo i pametne reci mi bas nedostaju! Ljubimo te moja krofnica i ja!
Jelo, javi št ati je dr rekao!
Ja imam 2,9...
Šta su mikrocistični jajnici?
Hvala na odgovoru...![]()