Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali pariz, nemam pojma otkud glad....a možda i ne tumačim taj osećaj kao pravi, možda je samo mučnina...u svakom slučaju fuuuuuj.
još uz sve sam dobila i upalu sinusa šmrc. sad sam skroz gotova, ležim ceo dan. :sad2:

Komarica i Ikica mora da nam jave bete od 500 miliona da se malo oraspoložim! devojke, jeste čule?????? :heart::heart:

a ovo za zamrzavanje me je stvarno iznerviralo!!!!!!!!!!!!! znači ko ima još više problema nego ovi "obični sterilni" parovi mogu da pop..... stvarno nemam reči. a zašto ne pokriva fond kada je reč o zamrznutim spermijima????? zar im nije svejedno???? e gde mi živimo...
stvarno je ovaj IVF veoma unosan biznis.

Hvala ti Sukice, bas si zlato, a ja se skroz sj....., mislim da cu svakog trenutka dobiti. Jooj samo da ne dobijem pre bete, to bi mi bilo najstrasnije!
Mrzim kad sam ovako kljakava, eh da mi je malo tvog optimizma, posalji malo!
Iz tvojih usta u Bozje usi, tako kazu babe!
Ne daj se draga, samo hrabro!

Ti velika krofnice! Imas srece da je zima i ovako veliki snijeg,inace bi ti ja tamo dosla i ..........ma nemas pojma kako bi te izgrdila.Nema mjesta pesimizmu.Uradila si sve sto je u tvojoj moci i sad nista vise nemozes uciniti nego strpi se jos ovih par dana pa sta ti BOG da.Svi ili nikakvi simptomi mogu da znace i ovo i ono i prema tome ostaje ti ono najteze CEKANJE.Znam kako ti je, kao da sam u tvojoj kozi.Uvijek u pozadini stoji ONO-a sta ako?To sto mora doci-doci ce draga moja, a ja ti zelim ni manje ni vise nego da ti dodju tamo nekad u kasno ljeto tri male slatke bebice.A sad vas ljubim i lijepo mi spavajte.BREZ SIKURANCIJE,VAZI?

:manikir: joj ovo čekićanje ubija. Sve se nešto trudim da nemislim ni o čemu al ***.
Još me bolucka stomak od punkcije (ili možda od nečeg drugog :zper:), grudi su prestale da me urnišu al tu su (još ih osećam :zcepanje:). Malo mi juče bilo kao muka, pa razumno kažem sebi... neće to baš tako brzo.... ima još vremena.
I tako prolaze dani, da mogu da se uspavam pa za novaka da se probudim bilo bi idealno. A neće da može. Ovo je najžešći trening za živce. A znam ja to, al eto pišem, šta ću drugo.
P.S. pribavila laptop da nemoram da sedim kraj kompa, i sad ću da vas smaram :plez:
:bye:

Ti velika krofnice! Imas srece da je zima i ovako veliki snijeg,inace bi ti ja tamo dosla i ..........ma nemas pojma kako bi te izgrdila.Nema mjesta pesimizmu.Uradila si sve sto je u tvojoj moci i sad nista vise nemozes uciniti nego strpi se jos ovih par dana pa sta ti BOG da.Svi ili nikakvi simptomi mogu da znace i ovo i ono i prema tome ostaje ti ono najteze CEKANJE.Znam kako ti je, kao da sam u tvojoj kozi.Uvijek u pozadini stoji ONO-a sta ako?To sto mora doci-doci ce draga moja, a ja ti zelim ni manje ni vise nego da ti dodju tamo nekad u kasno ljeto tri male slatke bebice.A sad vas ljubim i lijepo mi spavajte.BREZ SIKURANCIJE,VAZI?

Draga moja vodolijice, bas mi trebaju jedne batine, stvarno, dobro kazes, pravi sam smor! A ja bih volela da ti dodjes pa makar morala i batine da istrpim. Sad sam opustena, naravno, odmah sam jutros otrcala u WC da vidim da se nije nesto nepredvidjeno desilo. Ljubim te i hvala ti puno na podrsci, i obecavam da se necu nervirati pa sta bude!

Draga Ikice sve je to normalno dzabe su mi ostale forumasice pricale, to je prosto jace od nas. I ja sam kampovala u wc i non stop gvirkala, sto je najgrdje imala sam utisak kao da nesto curi kao kad dobijes. ali ja sam bila skroz ubedjena da nije uspelo, znaci 100% da nema nista od ivf, cak sam, dok sam cekala betu trazila sledecu kliniku gde da radim ivf. Totalno sam bila u nekom losem tripu, tako da kad sam uradila test a sutra dan betu mislila sam i da me laborant laze a i kucni test. Budi opustena koliko mozes, radi koliko mozes, setnje nisu na odmet.Mi sve drzimo rucno/nozne palceve da bebice ostanu kod mame u stomaku.

Draga Ikice sve je to normalno dzabe su mi ostale forumasice pricale, to je prosto jace od nas. I ja sam kampovala u wc i non stop gvirkala, sto je najgrdje imala sam utisak kao da nesto curi kao kad dobijes. ali ja sam bila skroz ubedjena da nije uspelo, znaci 100% da nema nista od ivf, cak sam, dok sam cekala betu trazila sledecu kliniku gde da radim ivf. Totalno sam bila u nekom losem tripu, tako da kad sam uradila test a sutra dan betu mislila sam i da me laborant laze a i kucni test. Budi opustena koliko mozes, radi koliko mozes, setnje nisu na odmet.Mi sve drzimo rucno/nozne palceve da bebice ostanu kod mame u stomaku.

Hvala Milicice, znam da me vi najbolje mozete razumeti, zato i stalno kukam ovde, kao neka baba sam. Danas sam mnogo opustenija, samo me brine zasto mi je tako naduven stomak i zasto imam utisak kao da me creva bole,tj. vise me bolucka na sredini stomaka nego dole nisko. Obecala sam i vodolijici da je sa losim tripovima gotovo, od sad cu se ponasati kao normalna osoba(nadam se da cu moci), mada je u mom slucaju tesko to postici, haha.
Cmokic za medenka malenog, pisi nam sta ima novo i kako napreduje, a i slicice si nam odavno obecala!

Ovcice, ja sam ta "devojka sa drugog foruma" koju je Milica83 spominjala.
Kao prvo, ako budete radili VTO sa zamrznutim spermicima, fond ne samo da ne pokriva zamrzavanje vec ni sam postupak. Eto da znas... Takodje, slazem se sa Parizankom, da su nalazi tvog muza bas tako losi, ne biste ni prosli komisiju. Ako su se uspeli bas jako pogorsati, uspece i da se poprave do januara istim tempom, zar ne : )?
Raspitaj se u Jevremovoj sta su to smislili. Ali i ja delim tvoje misljenje - hoce pare i to je sve.
Srecno, nadam se da ce ti VTO uspeti i da neces vise morati da se bakces sa njima! : *

Hvala draga.
Sutra su nam konsultacije sa urologom u Jevremovoj pa cemo videti!!

Daaaa, jos tri dana, mada razmisljam da li u sredu da izvadim krv, to bi mi bio 13-ti dan od ET. Ne znam da li je rano?
Nestrpljiva sam, bolucka me stomak, kao da cu svakog trenutka dobiti, eh.........[/Q

Ma samo polako to mogu biti i simptomi trudnoce,bice sve ok videces,samo jos malo.Mozda i nije rano da uradis betu 13-dan od ET,pa ako je velika ,u sta ne sumnjamo,ti ponovi sutra dan.Sto se tice nas,mi rastemo,danas smo bili na kontrolu i veliki smo 14,9mm a stari 7 nedelja i 5 dana,dr kaze da je to super mada po forumima vidim da su nekima bebe bile vece u tom periodu,ali dobrro sve je to valjda individualno.A ti se draga moja opusti ,pa polako sa tim tvojim mrvicama,njima ne treba tvoja nervoza. :D:D:D:D I srecnoooooooooo...

Daaaa, jos tri dana, mada razmisljam da li u sredu da izvadim krv, to bi mi bio 13-ti dan od ET. Ne znam da li je rano?
Nestrpljiva sam, bolucka me stomak, kao da cu svakog trenutka dobiti, eh.........

Draga, nije rano, ako se zakacilo mora se videti po beti. Ja sam izvadila krv 12. dan i beta je bila 158. 14 dpt sam samo ponovila da vidim da li se dupla.

Sto se bolova tice ja ih imam od transfera jos uvek : ), a sada sam 16. nedelja : ) Molim te nemoj traziti simptome, veruj mi, moji su bili identicni kao pred menstruaciju. Drzim fige!!

Hvala na odgovorima drage moje, izvadicu onda u sredu, pa sta mi Bog da! Naravno, javicu odmah!
Oooo zbunjena, pa tvoja mrvica bas lepo raste, neka je samo zdrava i vesela!
Sofija hvala ti, utesila si me, ali mislim da sam ja nenormalna skroz. Danas sam isla do prodavnice i kupila Vanish od 500 ml i neki casopis i celim putem sam tripovala kako je to mnogo tesko i kako ne treba to da nosim.Doslo mi je da sve to bacim u kantu a sebe posteno da izdevetam, pa neka mi se svi smeju! Sreca ostalo je jos malo vremena, pa necu nacisto da flipnem, valjda.....
Cmok zeneeeee!

Ćao drage moje!
Mene bolucka stomak tu negde oko jajnika. Čudno!
Ustajem pomalo, šetkam se okolo naokolo, nevalja baš ni tolko ležati.
Meni su rekli da betu uradim 29. što je 13 dan od transfera. Ko će to dočekati?!

Ikice navijamo i samo hrabro! :zpozdrav:

Ćao drage moje!
Mene bolucka stomak tu negde oko jajnika. Čudno!
Ustajem pomalo, šetkam se okolo naokolo, nevalja baš ni tolko ležati.
Meni su rekli da betu uradim 29. što je 13 dan od transfera. Ko će to dočekati?!

Ikice navijamo i samo hrabro! :zpozdrav:

Ne brini draga, prolazi vreme nekako, doci ce 29-ti, a onda ce Deda Mraz da ti donese beeeeebeeeee!
Nemoj da te cudi sto te stomak bolucka, i mene bolucka skoro sve vreme, cak me je i ceo stomak boleo, sve je to normalno. A to lezanje bas zna da bude zamorno, meni je pri kraju treceg dana vec trnula glava od lezanja. Cetvrtog dana sam vec kuvala rucak i setkala se po kuci, sad izlazim i napolje i sve normalno radim osim usisavanja i podizanja teskih stvari! Sta je bilo-bilo je i sad samo treba da sacekam jos malo!
Uzivaj koliko god mozes i pisi!

Drage evo i mene da vam se javim sa vestima.U nedelju uvece sam prokrvarila i u ponedeljak sam bila na ultrazvuku ubedjena da vise nema nade.Celu noc sam se isplakala a onda mi je doktor rekao da su uspele sve tri mrvice a da uzrok krvarenja ne vidi na ultrazvuku.Sad kao terapiju uz lekove imam i strogo mirovanje.Ikice draga ja sam imala sve simtome ciklusa i nisam ni pomislila da bi moglo uspeti bas zbog tih bolova kao ono sve tri mrvice su tu sto i tebi zelim od sveg srcaz:poz:z:poz:z:poz:

Drage evo i mene da vam se javim sa vestima.U nedelju uvece sam prokrvarila i u ponedeljak sam bila na ultrazvuku ubedjena da vise nema nade.Celu noc sam se isplakala a onda mi je doktor rekao da su uspele sve tri mrvice a da uzrok krvarenja ne vidi na ultrazvuku.Sad kao terapiju uz lekove imam i strogo mirovanje.Ikice draga ja sam imala sve simtome ciklusa i nisam ni pomislila da bi moglo uspeti bas zbog tih bolova kao ono sve tri mrvice su tu sto i tebi zelim od sveg srcaz:poz:z:poz:z:poz:

Jao Melani, pa sad si me tako obradovala da uopste ne razmisljam o neuspehu! 3 mrvice, pa to je preeeedivno! Uzivaj srecice sa svojim malim ljubavima! Jesi li zbunjena sada, kakav je osecaj?

Da li je normalno da mi ciklus jos ne prestaje posle neuspelog IVF? Danas mi je vec 12.dan, a meni se jos razvlaci braon iscedak po ulosku. Ne mogu da se setim kako mi je bilo proslog puta, pa sam vec u blagoj panici.

Zvezdice, ja mislim da je i meni tako bilo, nije bilo jako krvarenje nego nesto braon i uzasno me je nerviralo, al je na kraju ipak prestalo. Ako te nista ne boli mislim da nemas razloga za brigu, ipak hormonska stimulacija kroz koju prolazimo nije bas bezazlena i mozda se u organizmu malo pobrkaju loncici, ali doci ce sve na svoje!

Zvezdice, ja mislim da je i meni tako bilo, nije bilo jako krvarenje nego nesto braon i uzasno me je nerviralo, al je na kraju ipak prestalo. Ako te nista ne boli mislim da nemas razloga za brigu, ipak hormonska stimulacija kroz koju prolazimo nije bas bezazlena i mozda se u organizmu malo pobrkaju loncici, ali doci ce sve na svoje!

Hvala ikice. Puno pozdrava krofnicama i tebi!

draga i ja sam isto, mozda mesec dana posle transfera, prokrvarila,mada nista mnogo ali je bila sveza krv i za sada je sve u redu.To valjda prati sve trudnice .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back