zvezdica71
Obećava
- Poruka
- 84
Cao Zvezdice draga, samo se ti nama lepo oporavi, pa ces polako u novi postupak. Starosna granica je 40 godina, imas taj podatak na sajtu RZZO. Lubim te i salljem jedan veeeeliki zagrljaj, da znas da nisi sama i da sam za tebe uvek tu!
hvala ti ikice, draga moja!
Samo se ti lepo suskaj i odmaraj, pa da nas obradujes betom. Navijam za tebe i tvoje krofnice svim srcem, bas kao sto si i ti za mene!
A sto se tice godina, znam da je na sajtu RZZO granica 40, ali to je o trosku Republike. Kad je grad Beograd poceo da finansira drugi pokusaj, bilo je 38. S obzirom da sam ja mesec,dva pre toga napunila 38, nisu hteli da me uzmu u razmatranje. Tako sam sacekala Republiku koja je odobrila drugi pokusaj i povecala granicu. Sto znaci da sam ja iskoristila 2 pokusaja preko Republike /jedan 2008, drugi sad/.
Ali, doktori u Frontu mi rekose da misle da imam pravo i na postupak preko grada, i da su uslovi isti kao i preko Republike, tj. 40 godina /sto punim "tek" za 8 meseci/ i da se raspitam.

evo ovi moji andjeli napunili 10god. pa rekoh da vas obradujem jednom slicicom.
)cestitam od

kako je bilo na transferu????? javi nam se!!!
, ali mi se baš skupilo. ebiga babo.

i majke ti,poruči mu da obuje čarape,bar iz pristojnosti,ako već kao lekar ne razmišlja o higijeni