ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Zsuki, držim fige da te one veštice medicinske sestre ne nerviraju, a ako samo probaju slobodno me pozovi pa ću ja da im presudim! Piši kako napreduješ!
Vilenjačiću,Vodolijice, Ružice, moram da vam tepam kad ste tako slatke i debeljuškaste, samo uživajte, baš je divno što nam je forum pun malih mrvica, a vama ostalim drugaricama sa malo većim mrvicama šaljem puno, puno
Ovo je jedini forum na svetu na kome sve žene žele da budu debele
Melanijice, pazarkice i ostale hrabre žene i naravno karlose

Vilenjačiću,Vodolijice, Ružice, moram da vam tepam kad ste tako slatke i debeljuškaste, samo uživajte, baš je divno što nam je forum pun malih mrvica, a vama ostalim drugaricama sa malo većim mrvicama šaljem puno, puno

Ovo je jedini forum na svetu na kome sve žene žele da budu debele

Melanijice, pazarkice i ostale hrabre žene i naravno karlose

Drage moje,meni su licno ovi i mnogi drugi forumi mnogo znacili i prvi pu i sada...

....

...samo napred i pozitivno i uz Boziju pomoc da dodjete do cilja.....
U svakom slucaju mislim da su to trenuci u kojima spoznas sebe na pravi nacin,da si jedno emotivno bice koje ne boluje od egoizma vec ljudima prilazi rasirenih ruku
za 01.12.2009 u 10:20...ebiga.....no i to je tu...dobili smo MLK-12 obrazac i overili su nam uput za stacionarno lecenje....pozdrav za sve buduce majke i majcice
koju moram da cekam do veceras ),zatim sam na dva dana pred ET krenula sa Utrogetsanom 3x2 vaginalno i Progesteron amp. na peti dan...Terapiju sam odlicno podnela,ako izuzmemo nervni sistem