zdravo drage moje,uh ovo je bas bio dan za pamcenje

..........i to od ranog jutra
elem,danas kod ginekologa,osto sam ranije radila u toj bolnici sve kolege su dosle da me vide,doduse niko me nije nista pitao o zadnjem postupku,valjda im je moj izraz lica govorio sam od sebe...............e onda sledi ginekolog,prvo me je pregledao,kaze sve je uredu,spontana menstruacija,valjda je lutealna faza krace trajala

od stimulacije,ali sada sve se vratilo ured,onda sam ga ja pitala posto je jedan od direktora sirotista ,da idem da volontiram,e onda je on poceo-kako ja zelim da naudim sebi,kako kaznjavam samu sebe itd,a ja sam onda svojim odgovorom rasplakala i njega i sestru ,samo sam rekla da ovu ogromnu ljubav zelim da pruzim toj napustenoj decici,i smatram da bi im ta ljubav jako prijala......on je i dalje ostao pri tvrdnji da bi to za mene bilo jakooooooo lose,uglavnom jos uvek se ubedjujemo
e onda sledi glavni test moje izdrzljivosti,morala sam otici n babine kod jedne rodjake mog muza koja je rodila cerku nakon deset godina ,srce mi se steglo ali opet sam otisla jer mi je bilo jako drago zbog njih ali mene moja muka ubija ,e sad da bi stavr dobila kulminaciju,tamo je vec bio jedan drugi rodjak mog muza

,kaze covek:neka vam je sa srecom cerka,ali bi bilo mnogo bolje da je musko

,auuuuuuuuuuu ja mislim da nikad veci bes nisam osetila u zivotu

....qle su tqkve uvrede,tipa -seljacino neobrazovana,nemas uopste filter izmedju mozga i jezika ,vrati se iz te pri.izdine iz koje si dosao,idiote itd i onda da bi stvar bila jos gora ja kao najveci frajer

ustanem i odem
auuuuuuuuu idem da spavam,za danas je fakat bilo dosta,ja zaista ne mogu da verujem da postoje takooooooo glupi ljudi,pa to je neverovatno