Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej ikice i milice ,drage moje,ja sam vam sve nego dobro,nadam se da ce i to pproci,ikice zao mi je zbog minusa,hebemu nekad mora doci i taj dan da i mi vidimo taj toliko zeljkovani plus:(

cekam da dodje troshica i saopshti nam rezultat:cmok2:

Draga, zao mi je,jako mi je zao.Kad bi bar moglo biti drugacije,kad bar nebi dusa toliko boljela. Ali,ono sto te neubije to te ojaca,bar tako kazu.Isplaci se,izvristi i pomisli samo da ce prije ili kasnije doci pravi trenutak a do tad draga moja sve smo mi u istom loncu,samo su nam poklopci drugaciji.Mislim na tebe i javi nam se ako mozes uskoro opet.

Halo Pazarkice sunce moje! Kao sto je par cura vec reklo uz tebe se i neuspjeh lakse podnosi.Drago mi je da si opet tu.A ja vec pomislila kako si stigla kuci i navalila na tog tvog jadnog muza i nedas mu da dise,pa rekoh necu da vam smetam.Reci ti njemu da on mora sa nama da te dijeli iako to nije onomad potpisao na bracnom ugovoru.To tvoje stanje je vjerovatno malo i na nervnoj bazi poljuljano.Prosla si draga i previse u tako kratkom vremenu.Sad se samo malo smiri, pusti to tvoje izmuceno tijelo i dusu da se malo odmore.Predahni malo i odmori.a kad se naoruzas pozitivnom energijom i dobijes zeleno svjetlo od sebe same KRENI sestro ponovo uz nas blagoslov.
Svekrivu zaobidji u sto vecem krugu.Pusti je neka blebece za sebe jer ona te vjerovatno nemoze razumjeti.A da je nedaj boze potamanis,pitace te djeca sta im ucinje s babom.pa sta da im kazes?
Sto se mene tice,treci dan pri kraju.Osjecam se relativno dobro i danas osjetim ledja,jako nisko?????????????????? To mi se bas nesvidja ali nebi sad vise o tome.Sta bude bice.
Drugacije,uzivam i mazim stomacic pa kako ti rece,dok traje,traje.A ti polako sa raspremanjem.prije ili kasnije opet ces to napraviti ti,prema tome cemu zurba?
Veliki pozdrav svima i jos jednom HVALA VAM SVIMA na podrsci.:hvala::bye:

Poslednja izmena:
Troshice, tako mi je žao, ali moraš dalje. :neutral::neutral:
Ja uvek u teškim trenucima pomislim da od goreg ima gore, ne da bi mi bilo lakše već što je to zaista tako.
Ja se vec sada plasim kakva ce da mi bude beta. Ali sa druge strane mislim da je sve u Božjim rukama pa ako je on odredio da bude biće.
Ovih dana slusam o Patrijarhu Pavlu i ide jedna priča: kako je čovek radio neki posao ali na kraju ipak nije uspeo. Požalio se PPavlu a on ga pita: da li je dovoljno truda uložio. Čovek kaže: da jeste. Onda mu Pavle odgovorio: da je on uradio dobro posao ako smatra da se dovoljno potrudio.Čoveku nije bilo jasno kako kada na kraju nije uspelo. A Pavle će: e to onda nije zavisilo od tebe.
Kad dodje pravi trenutak biće i to sto želimo.:heart::heart::heart::heart:

Troshice draga jako mi je zao!
Pazarkice moja, a da malo pustis mozak na otavu, lepo se opusti i ti i tm i ponasajte se kao da se jos uvek zabavljate, malo da se oslobodis stresa i tuznih misli, to ti je moj savet.
Vodolijo, Ruzo....grlim vas, i da vam kazem jedno, trudne ste dok se ne dokaze suprotno! :-)
Ostale divne i hrabre trudnice i trudilice grlim i ljubim

Pazarkice moja, a da malo pustis mozak na otavu, lepo se opusti i ti i tm i ponasajte se kao da se jos uvek zabavljate, malo da se oslobodis stresa i tuznih misli, to ti je moj savet.
Vodolijo, Ruzo....grlim vas, i da vam kazem jedno, trudne ste dok se ne dokaze suprotno! :-)

Trudne ste dok se ne dokaže suprotno!!!! ovo mi se jako dopada!!!!!! poljubac!

Troshice :sad2::sad2::sad2:, ali idemo dalje, zar ne????

Jao Milice pa gdje nadje ovo.Oci su mi zasuzile.

Zdravo prijateljice moje drage,danas sam u nekoj guzvi,i zvala sam Bg da im kazem vrednost bete (ako se vrednoscu moze na zvati :( )...i sad ocekujem neke goste pa cu sutra biti duze na forumu...
Htela sam samo da vas zamolim,ako neka od vas ima bilo kakvo iskustvo,ili je cula bilo sta u vezi bolnice u Leskovcu i dr.Stojkovica (ili kako vec ) da mi napise jer mi kao oni sad nesto padaju na pamet kao mogucnost za sledeci put...
Ljubim vas jaaaako

Što se tiče besplatnog drugog pokusaja za VTO važi za beogradjane jer je grad Beograd izdvojio sredstva za sovoje sugradjane, što je po meni ok. Ono što ja smatram diskriminacijom je limitiranje godina starosti za prvi pokušaj. Slažem se ja sa tim da sa godinama opada reproduktivna moć kod žena ali niko me neće ubediti da neko od np. 35 godina sa smanjenom funkcijom jajnika, lošim hormonima..ili suprug sa lošim spermogramom ima više šansi od para koji ima 39 godina i solidne funkcije i rezultate ...
No ako bi se neko našao pametan da zatraži zaštitu pred sudom u Strazburu sigurno bi dobio proces.

Troshice što se tiče Leskovca, moja prijateljica je upravo dole i izvršen joj je ET. Došlo je do hiperstimlacije (koja se inače dešava i u drugim Klinikama) Ona je dole iznajmila stan i sve vreme će biti tamo, do testa. Nisam baš mnogo razmenjivala iskustva, ima vremena ali ..... javiću ti.

Beograd je jedan od poslednjih gradova koji je resio da odvoji novac za to u drugim gradovima se vec to praktikuje, npr Nis, Jagodina, Bor... kod nas je moguce da razgovaras sa predsednikom opstine, i izacice ti u susret i platiti postupak. Ili ako neko radi u jakoj drzavnoj firmi, gde postoje jaki sindikati takodje moze traziti novac od firme, moja zaova je u predsednik jednog takvog sindikata i nekoliko kolega je islo na Ivf za sindikat im je platio negde oko 60-70% od ukupne cene postupka

u nisu placaju samo prvi pokusaj vto a posle ne, ali su poceli da rade u klinickom centru neki dr koji su prosli obuku u bg a i dolazili im grci da ih nesto prinauce:rtfm:
a taj dr slucajno ima svoju privatnu ordinaciju tako da...ako hoces moras kod njega privatno pa onda.....:besna:
zadnjih 10 god. svi tako rade i svi to znaju ali....doktorska mafija!!!!!!
ja sam u nisu 4god. isla na kojekakve preglede analize a da niko nije pitao za mm -daj da vidimo tog coveka? uzimaju pare dok mogu ili dok se ti opasuljis i shvatis da je vreme za beograd!!! doduse ja sam to prolazila pre 10god. kad se i nije toliko znalo o vto .....nisu postojali ovakvi forumi sto mi je bas :ljutko:jer bi mi sigurno bilo mnogo lakse u ovakvom drustvu:worth:
ja vas malo udavi :zcepanje:ali tako mi nesto doslo!!!
idem sad da smestim moje:cmok::cmok2: ukrevet ustvari prvo da ih pohvatam po stanu...malo su poludeli za 3 dana im je rodjendan pa sad samo broje dane sate kad ce pokloni:rotf:to su na majku:zcepanje:
drage moje...zelim vam svima od srca iskreno da sto pre pravite torte svojim andjelcicima za rodjendan...uvek se tako rastuzim u to vreme jer se setim kako smo se borili za njih i nemogu da verujem da je proslo 9 god. i da ja jos uvek zaplacem kad pevaju ---divan dan!!!
e sad sam bas preterala izvinite ako sam vas udavila ali morala sam:rumenko:

zdravo drage moje,uh ovo je bas bio dan za pamcenje:roll:..........i to od ranog jutra
elem,danas kod ginekologa,osto sam ranije radila u toj bolnici sve kolege su dosle da me vide,doduse niko me nije nista pitao o zadnjem postupku,valjda im je moj izraz lica govorio sam od sebe...............e onda sledi ginekolog,prvo me je pregledao,kaze sve je uredu,spontana menstruacija,valjda je lutealna faza krace trajala:roll: od stimulacije,ali sada sve se vratilo ured,onda sam ga ja pitala posto je jedan od direktora sirotista ,da idem da volontiram,e onda je on poceo-kako ja zelim da naudim sebi,kako kaznjavam samu sebe itd,a ja sam onda svojim odgovorom rasplakala i njega i sestru ,samo sam rekla da ovu ogromnu ljubav zelim da pruzim toj napustenoj decici,i smatram da bi im ta ljubav jako prijala......on je i dalje ostao pri tvrdnji da bi to za mene bilo jakooooooo lose,uglavnom jos uvek se ubedjujemo
e onda sledi glavni test moje izdrzljivosti,morala sam otici n babine kod jedne rodjake mog muza koja je rodila cerku nakon deset godina ,srce mi se steglo ali opet sam otisla jer mi je bilo jako drago zbog njih ali mene moja muka ubija ,e sad da bi stavr dobila kulminaciju,tamo je vec bio jedan drugi rodjak mog muza:roll:,kaze covek:neka vam je sa srecom cerka,ali bi bilo mnogo bolje da je musko:eek::eek::eek::eek::eek:,auuuuuuuuuuu ja mislim da nikad veci bes nisam osetila u zivotu:tiganj::tiganj::tiganj:....qle su tqkve uvrede,tipa -seljacino neobrazovana,nemas uopste filter izmedju mozga i jezika ,vrati se iz te pri.izdine iz koje si dosao,idiote itd i onda da bi stvar bila jos gora ja kao najveci frajer :cool:ustanem i odem
auuuuuuuuu idem da spavam,za danas je fakat bilo dosta,ja zaista ne mogu da verujem da postoje takooooooo glupi ljudi,pa to je neverovatno:dontunderstand:

Pazarkice vidis da se tvojim rodjacima patnja i dugogodisnja muka isplatila, a taj drugi glupi rodjak, ko ga sisa! Provincijalac jedan najobicniji. A za tog tvog Dr neznam sta da kazem, mozda je covek upravu, mozda bi te to ubilo emocionalno i psihicki, rastavilo te na hiljadu delova, pa posle ne bi mogla da se pokupis, razmisli dooobro o volontiranju.
Paralian, cestitam unapred deveti rodjendan tvojim andjelima! neka su zivi i zdravi jos 100 godina! Ako nije tajna, kako se zovu mali andjeli?
Pozdrav svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back