Milice, hvala na pozdravima. Cuvaj bebicu, saljem joj jedan veeeliki poljubac. Naravno, svim trudnicama i buducim trudnicama takodje veeeliki pozdrav uz zelju SRECNO!!
Zarkodijana, ako ce ti bar malo znaciti - ja takodje nisam imala ama bas ni jedan simptom trudnoce. Za mucninu nisam ni znala, kao i za ostale toliko poznate simptome trudnoce. To moze samo da znaci da se tvojoj bebici dopada u tvom telu, kao i da tvome telu ni malo ne smeta bebica. Pokusaj da uzivas u tome. Nagradjena si, bas kao i ja time da ni u jednom trenutku ne moras pomisljati `dokle ovo stanje, kad ce mucnine prestati, zasto vise ne mogu da spavam redovno...`, vec jednostavno - UZIVAS. Mani se crnih misli, Zadori je to odradio super!!! A kad te uskoro te lepe, pametne okice pogledaju i tvoje luce ti se nasmesi - nece biti srecnije osobe od tebe!!! Zato, naoruzaj se pozitivnom energijom i znaj da ce tvoje dobro raspolozenje svakako prijati i tebi i tvojoj bebici.
Veliki pozdrav svima!
Evo ti jedan podstrek:
jaoj nadooooooooooo ma ovo je dete pravi andjeo ,ljubi ga u te velike okice od tete pazarke
Pazarkice draga, drago mi je da si se javila. neznam sta da ti kazem, mislim da bi trebalo da radis stvari koje ti podizu raspolozenje, druzi se sa pozitivnim ljudima, koji znaju da te oraspoloze. Mnogo mi je zao za sve sto ti se izdesavalo, i za hitnu i sve ostalo. Grlim te i ljubim
hvala milice ,prezivela sam pravi pakao,od svih pokusaja i neuspeha ovaj mi je najteze pao

,ali posto je sledeci pokusaj jako blizu cinimi se da sam danas malo bolje ,ali samo bolje,ali dan po dan,i nekako cu izfgurati,uvek se i iznova priupitam,tacnije se cudim koliko ovaj covek moze bola da izdrzi
Draga moja Pazarka jako mi je zao sto si prosla kroz tako los period,sad stisni zube i u nove pobede.Jedva sam cekala da se javis,vec smo se svi zabrinuli.Pozdravljam vas sve od srca,i ja se nesto bila smorila pa vas samo citam i navijam za vas.Sve vas redom
kako si mi ti draga,verovatno isto kao i ja

,ali bice nama bolje,mora nam biti bolje

volim te puno
milice,bule,vodolijo,nado mnogo vam hvala na ovim divnim recima koje ste mi,tj koje ste nam uputile!!!!!!!!nado,ti znas da ste djole,ti i tvoj suprug bili nase vodilje do ovog cilja,a sve ostale devojke na ovom forumu uz tebe,moja ogromna podrska i ohrabrenje!!!!!!!!!!mi smo veliki 45mm,i sledece srede idemo opet na merenje pa posle toga na genetiku i ekspertni uz.malo srculence kuca i vec se i mrdamo i licimo na malog coveka.divno je bilo posmatrati to malo bice kako pliva i meskolji se sto ga uznemiravamo.sad sam mirna bar delimicno do srede!!!!!!!!!!mila moja pazarkice,mnogo si mi,kao i svima,nedostajala ovih dana,jer ovaj forum stvarno nije potpun kada te nema medju nama.sta god da ti kazem zvucace otrcanot posle svega sto si prosla.zna koliko te sve volimo i da cemo uvek biti uz tebe,makart i ovim virtuelnim putem-hvala mu sto postoji!ne bih da pametujem,ali vodjena nadinim i vojim iskustvom na ovom forumu,i jos mnogih zena koje znam,i koje sam videla u segedinu,ja btih svima preporucila od srca dr zadorija u kali klinici jer covek je pre svega ljudina a potom carobnjak,ekspert za vto,vrhunski lekar,spreman na svai vid komunikacije i dogovora,cak i o najbanalnijim stvarima u toku postupka i posle njega.ja da nisam podarena ovim najvecim blagom na svetu,bez razmisljanja bih opet isla kod njega,jer sam videla sta i kako covek radi i sa slucajevima gde je maltene nemoguce odraditi cak i vto...uspeva,verujte mi.a cak je i finansijski momenat mnogo,mnogo blazi nego kod nas.znam da je novac,do ovog cilja najmanje bittna stvar i da se ova sreca ne moze nikakvim parama kupiti,ali u danasnje vreme,i to je bitan cinilac,pogotovo ako se pokusava nekoliko puta.izvinite ako sam vas smorila i ako gresim dok pisem,jer mi se nesto desava sa tastaturom,zaglavljuju joj se slova,tj vice KUPI NOVU!!!!ljubim vas i volim sve mnogo,mnogo
ljubavi moja,sta je taj pesimizam,sada bih sve na svetu dala da se borim sa takvim problemom kao i ti,a ti tako............znam da je jako tesko ,i znam da je ono grozno iskustvo ostavilo velike posledice,ali moras da dignes glavu,jer jednom mora da svane ,ne traje tuga zauvek

Eh napokon,hvala Bogu! Pazarka nasa,neka si se samo javila.Najbitnije ziva a i zdrava.Svima si nam mnogo nedostajala i svi smo se za tebe jako brinuli.Svako na svoj nacin.Zao mi je draga za sve sto ti se izdesavalo,vjeruj od srca.Bilo mi je jasno da dok se nisi javljala da tu nesto nestima,a onda me je bio strah da se nije nedaj Boze nesto po zivot opasno iskomplikovalo.Bitno je da si opet tu pa nam se javi kad mozes.
Lijepo da se spremas za NOVU BORBU....... Ja evo vec sad ponovo racunam kad bi mogla ponovo startati ako ovo (nedaj Boze) nebi uspjelo.Ludo zar ne?Ali to razum treba nekakvu rezervnu potvrdu ili jednostavno PLAN B.
ej drga moja ,predraga vodolijice ,evo vidis 7 definitivno nije moj broj

,ali hebemu mozda ce biti 8 taj srecan broj

hvala ti na podrsci,citala sam ja ponekad ,ali nisam imala snage da pisem,zapravo nisam imala snage za nista ,samo sam htela da spavam ,a kada bih zaspala progonili bi me snovi ,nakon kojih bi se budila vristuci,ali eto i toje proslo,srce mi je stalo kad sam videla onu 0 na papiru i ako sam znala da samo cudo moze da se desi pa da te nule nema

,covek veruje do kraja.................kad je transfer????ili je vec bio a ja sam taj post preskocila

,u svakom slucaju ,navijam od srca.........a to razmisljanje je dobro ,jednostavno ako dojdje do neuspeha,imas rezervni plan,inace je to katastrofa

,makar meni
Pazarko moja, sestro slatka, za tebe NAJVEĆI poljubac na svetu!!!
i ja tebe volim i saljem ti velikiiiiiiiiiiii poljubac
Pazarkice, ljubičice mala, pa gde si ti devojčice naša? Ulenjile smo se bez tebe, nemamo inspiraciju, samo smo te spominjale, brinule, raspitivale se.... Znale smo da ćeš se javiti, ali smo se ipak jaaaaako uželele!!! Šta još da ti kažem osim da te svi jako volimo i da ćemo biti uz tebe kad god smo ti potrebne!
Ružo, pa to je divno, uživaj sa svojom mrvicom, a mi držimo fige i mislimo na tebe!
Vilenjak kako si, javi da li je sve ok!

Zarkodijana u potpunosti razumem kako se osećaš posle svega što se izdešavalo. I ja nekad razmišljam, ako nekada budem u drugom stanju kako ću svakoga dana razmišljati i bojati se da nešto ne krene naopako. Čini mi se da bih za svako boluckanje ili žiganje trčala kod doktora. Ali ipak, mislim da je sve u Božjim rukama i da na mnoge stvari ne možemo da utičemo, a tvoja mrvica će biti mnogo srećnija ako i mama bude nasmejana! Eh, lako je reći i drugoga savetovati, ali posle svega i toliko hrabrosti verujem da imaš snage da i ovo prevazidješ!
Ja kupila test za ispitivanje trudnoće i sutra ću se testirati ranom zorom (pošto bi sutra i trebala da dobijem). Ceo dan puštam sebi filmove-šta ako budu 2 crtice? Razmišlajm kako nikome ne bih rekla i kako bi svu tu radost čuvala u sebi dok ne eksplodira.
Eeee, previše lepo zvuči da bi bilo istinito!
Sve vas ljubim, i šaljem oooogroman poljubac za našeg malog šarmera Djoleta! Mrvica lepa!
Ćaos i daj Bože da vam se sutra pohvalim!
jaoj daj boze da je kucni IVF uspeo,drzim fige i molim se bogu da bude nesto