ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Hej vilenjak draga, baš sam mislila na tebe-2 mrvice, diiiivno! Držim fige da se jako zagrle i da im bude mnogo lepo u tvom stomačiću! Raznežila sam se od toliko malih mrvica ovih dana, ali uskoro neće one biti mrvice već velike lepe bebice! Ružo, isto važi i za tebe! A ti draga vodolijice imaš baš puno mrvica i bilo bi lepo da ih sve rodiš jednoga dana, pa da budete kao iz emisije John,Kate&8! Šta misliš o tome? Navijam za tebe
Troshice, dobro došla!
A vas dve Suzuki i pazarkice, što ste se uobrazile?
Milice, melanija i ostale drugarice

Troshice, dobro došla!
A vas dve Suzuki i pazarkice, što ste se uobrazile?
Milice, melanija i ostale drugarice

zbog tvoje crte usamljenice, ali ne očajavaj!!!!! Bićemo i mi mamice!!!! ovo me podseti na mi nismo anđeli: taticeeeee  ahahahaaa
 zbog tvoje crte usamljenice, ali ne očajavaj!!!!! Bićemo i mi mamice!!!! ovo me podseti na mi nismo anđeli: taticeeeee  ahahahaaa

ne ljutim se naravno, ponajviše zbog toga što moj dragi razmišlja da kupi suzuki
 ne ljutim se naravno, ponajviše zbog toga što moj dragi razmišlja da kupi suzuki
 !! evo ti malo +++++++++++++ da ih bude što više!!!
!! evo ti malo +++++++++++++ da ih bude što više!!!

...
 ...

Ja jesam bila na forumima i tada su mi mnoge forumasice,ne samo na ovom javljale o svojim neuspesima.Sto rece Ruza,nismo svi mi isti.Ja sam uzasan emotivac koga sve pogadja i place za svaku sitnicu.Isto tako mislim da posle transvera treba da se iskljucivo lezi,a ne sedi za kompom.Sve informacije o postupku posle transvera ti daje doktor,forumi su za razmenjivanje iskustava.Ja tebi zelim veliku betu ko kucu,decaka i devojcicu i da nemas vremena da se raspravljas sa ljudima koji ti zele najbolje.To je moje misljenje sto se tice foruma,a sto se tice onog dela da smo opicene reci da nismo
Ja jesam bila na forumima i tada su mi mnoge forumasice,ne samo na ovom javljale o svojim neuspesima.Sto rece Ruza,nismo svi mi isti.Ja sam uzasan emotivac koga sve pogadja i place za svaku sitnicu.Isto tako mislim da posle transvera treba da se iskljucivo lezi,a ne sedi za kompom.Sve informacije o postupku posle transvera ti daje doktor,forumi su za razmenjivanje iskustava.Ja tebi zelim veliku betu ko kucu,decaka i devojcicu i da nemas vremena da se raspravljas sa ljudima koji ti zele najbolje.To je moje misljenje sto se tice foruma,a sto se tice onog dela da smo opicene reci da nismo