Meni je i pre postopka dat magnezijum da ga pijem 3xdnevno. Ali onaj u prahu sto se sipa na jezim. On stvarno regulise sve. U tvom slucaju, najbolje je da pitas dr, jer si vec u postupku...
Hvala na odgovoru milice44. Na svoju ruku sam već počela piti Magnezijum 300 Direkt, to je taj u kesicama što se samo istoopi u ustima i proguta. Međutim, ne znam da li je dobro da ga pijem 3 puta dnevno jer sam počela sa Prenatalom koji već sadrži Mg pa ne znam kolika je optimalna dnevna količina. U svakom slučaju pitaću doktora.
Inače, ako neko traži dobar Prenatal- toplo preporučujem Solgar Prenatal- odličan je, željezo je posebno obrađeno tako da ne izaziva mučnine (a ja imam problema sa želucem, tako da mi je odličan), a ne sadrži ni vitamin A kojeg valjda nije dobro piti na početku trudnoće. Eto, i od mene jedna preporuka

pa sacekacu jos koji dan. Pa cu pitati dr. Inace sve mi je ok. Progesteron primam svaki 5dan. Utrogestan na 8sati. I feminion ujutru jednu. Neradujem se previse. U svakom slucaju bice nesto nadam se. Milice kolika je tebi beta i koji dan si vadila?

,MICAUBICA 83,ja imam 31 i nizak amh,htela sa genesis jer su za to najbolji nisu bili u ponudi kad sam predala tj,privatnici...Otisla sa sam u Valjevo,videcemo,odlozlozila sam za septembar jer su mi rekli da sam anksiozna pa da se malo opustim jer sam imala stresa puno..Nas amh nije nista posebno jer nista ne znaci mozes da imas zdravih jajnih celija i da ubacis dva ili tri embriona a moze i jedan.Pij kuenzim ku 10 ...