Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mico,od drzavnih u bg su visegradska i front ima u ponudi jos ali ja sam odabrala valjevo. Od 10mg pijem,ah ta anksio tako me smori,svaka bolest je moja cim cujem da nekogo je gusilo a da je bolestan od neke bolesti mene strah. Iako sam sve proveravala.. uzmi uput za bg ako je samo u pitanju amh nececs inseminacije nista,odmah dace ti da uadis sve sto treba da predas za vantelesnu

Sarita22 sta treba da pise na tom uputu ?Jedna cura na forumu mi je rekla ako ti tvoja dr u tvom gradu da uput za inseminaciju onda ti nece u Bg preskociti inseminaciju,njih ne interesuje sto tvoja dr ne zna da se sa niskim AMH ne radi inseminacija.Nista mi nije jasno.Ko odredjuje da li sam ja za inseminaciju ili VTO? Moja dr u mom gradu ili dr u Visegradskoj???

Sarita22 sta treba da pise na tom uputu ?Jedna cura na forumu mi je rekla ako ti tvoja dr u tvom gradu da uput za inseminaciju onda ti nece u Bg preskociti inseminaciju,njih ne interesuje sto tvoja dr ne zna da se sa niskim AMH ne radi inseminacija.Nista mi nije jasno.Ko odredjuje da li sam ja za inseminaciju ili VTO? Moja dr u mom gradu ili dr u Visegradskoj???
Ja ne kontam te lekare, majke mi. Svaki ginekolog u bilo kom gradu treba da zna sta je potrebno od nalaza i uputa za vto. I ti sa svim tim lepo odes u bg na komisiju, a oni onda kazu da mozda treba probati prvo inseminacije ili ne, znaci traze ono kao dopunu dokumentacije. Meni je tako bilo, npr. trazili su histeroskopiju (i jos neke dzidza bidze, nevazno), zakazali, odradili i posle toga me primili. Mozda da promenis izabranog ginekologa?

fr33style ja sam zakazala danas konsultacije kod dr koga sam odabrala za septembar a od moje dr cu traziti uput za savetovaliste.Mislim da je tako najbolje,pa ce on odrediti da li sam za inseminaciju ili VTO zbog niskog AMH.Samo me interesuje da li mi je za VTO potrebna laparoskopija?Uredan nalaz HSG imam a laparoskopiju nemam.

fr33style ja sam zakazala danas konsultacije kod dr koga sam odabrala za septembar a od moje dr cu traziti uput za savetovaliste.Mislim da je tako najbolje,pa ce on odrediti da li sam za inseminaciju ili VTO zbog niskog AMH.Samo me interesuje da li mi je za VTO potrebna laparoskopija?Uredan nalaz HSG imam a laparoskopiju nemam.
To ne znam, jer sam ja imala dve godine pre toga operaciju laparo. pa mi je to kao bilo to. A hsg sam morala iako nemam jajovode, medjutim, ispostavilo se da imam minimalan septum, pa su zato trazili histero, da se to resi usput (iako mi se cini da histero u ns rade skoro pa obavezno svima). Ali, mozda ja nisam dobar primer, jer ja moram na vto, ne mogu prirodno ostati trudna, prosto su morali da me prime. Javi sta je bilo na tim konsultacijama.

Mico, i ja se slazem da treba da prikupis papire za vto, pa ako oni na komisiji procene da moras prvo inseminaciju, tako ces i uraditi. I ja sam na 3h od bg-a, a na sat od tebe, ali mi ne pada na pamet da u mom gradu radim ista osim vodjenja bolovanja jednog dana, dovoljno su me upropastili. Meni je do bg-a kao da skoknem do prodavnice ;)

Bice ok. Nebrini. Meni nece da rade ranije. 4 ned od transfera kazu da se radi. Ja htela ranije.. al eto... ni ja nista od simptoma jedno malo bole i otekle al stomak nista. Cak je i splasnuo. Bio mi naduven. Al dobro,dace Bog da nam bude sve u redu. Libra draga hvala ti! A ti javljaj sta se desava kod tebe :zag:

Jazz35 ne bih pocela odmah sa prikupljanjempapira za VTO da ne ispadne na komisiji da sam ih uzalud prikupljala,pa da kasnije moram opet sve da prikupljam, nego cu uzeti uput za savetovaliste pa sa tim uputom pravac BG kod dr koga sam odabrala.Ako on kaze da idem odmah na VTO onda cu poceti sa prikupljanjem

Mico,nek ti tvoj doktor da sve da odradis za vto,od hsg do ostalih i muzu. Imas na rzzo sta treba da vadidis. Nama iz unutrasnjosti ne traze inseminacije,meni nisu trazïli u frontu na komisiji.. ne sekiraj se za amh,idi u visegradsku blaza je komisïja.. gde ces da radis vto?

Drage pomagajte... Malopre mi se na ulošku pojavio svetlo braonkasti trag- iscedak. Šta može biti...
Peta nedelja i pet dana. Ujutru ću zvati kliniku, a sad ću izludeti jer čitam da to može biti loš znak...
Već pijem utrogestn 3x200 .Izludeću

Drage pomagajte... Malopre mi se na ulošku pojavio svetlo braonkasti trag- iscedak. Šta može biti...
Peta nedelja i pet dana. Ujutru ću zvati kliniku, a sad ću izludeti jer čitam da to može biti loš znak...
Već pijem utrogestn 3x200 .Izludeću
Coko, kakvo je stanje? Zapravo, moze biti stvarno svasta, i dobro i lose, ali ako se ne pojacava najverovatnije je implataciono. Ali, nadam se da si do sad vec bila kod lekara i da je sve ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back