Pozdrav dragi moji drugari! Cestitam devojkama koje su uspele u ovoj borbi od decembra, mislim da sam se tada poslednji put javila.Cmokic za moje stare saborke a Bogami i za nove!Elem, mi opet NISTA! Prekinuta mi je stimulacija jer nisam odreagovala na terapiju.Tako da nas sedmi i 1/2 put nije uspeo.Naime, Zadori je pokusao sa kapima Ginks i 3 merionala dnevno ali to za mene nije nista.Antimiler mi je pao i sada je 0,38 a FSH raste i sada je 12,5 ili tako nesto i T4 raste, u svakom slucaju nije dobra kombinacija.
Pokusacemo jos mozda jednom ali negde u Srbiji i poceti polako razmisljati o usvajanju deteta jer mislim da nema svrhe vise sebe izlagati ovakvom mucenju.Sinoc sam drzala curu od 3 meseca od prijatelja i shvatila da bih mogla tako lako da je ukradem i volim do kraja zivota.Salim se!
Ljubac moje hrabre drugarice hm, i drugovi.

Pokusacemo jos mozda jednom ali negde u Srbiji i poceti polako razmisljati o usvajanju deteta jer mislim da nema svrhe vise sebe izlagati ovakvom mucenju.Sinoc sam drzala curu od 3 meseca od prijatelja i shvatila da bih mogla tako lako da je ukradem i volim do kraja zivota.Salim se!
Ljubac moje hrabre drugarice hm, i drugovi.

super se osecam nemam nikakvih tegoba..postupak za razliku od vto je vrlo jednostavan,bez tolikih hormona,esteofem i posle se uvodi utrogestan,opusteno na et...tako da slegni utiske i bilo koju idluku da donesesh necesh se pokajati...divno je pruzati ljubav i mi sve na ovim stranama znam da je imamo dovoljno...zelim ti mnoogo,mnogo srece