mijaki
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
...evo samo da i ja prijavim da nesto radim, cisto da mi ne bude dosadno...
u subotu sam zakazala konsultacije kod Stojkovica u Leskovcu. Nosim moj registrator sa nalazima i snimke embriona iz Praga pa da vidim ima li nesto sto nisam uradila i ima li doktor mozda neku kreativnu ideju zasto nam ne uspeva, ili ce nas i on svrstati u kategoriju ''keep trying''
ljubim sve nase trudnice, zelim dobrodoslicu novim drugaricama, a sve moje drage trudilice grlim puuunooo, punoooo!!! dogodice se i nama, mora!!!

u subotu sam zakazala konsultacije kod Stojkovica u Leskovcu. Nosim moj registrator sa nalazima i snimke embriona iz Praga pa da vidim ima li nesto sto nisam uradila i ima li doktor mozda neku kreativnu ideju zasto nam ne uspeva, ili ce nas i on svrstati u kategoriju ''keep trying''

ljubim sve nase trudnice, zelim dobrodoslicu novim drugaricama, a sve moje drage trudilice grlim puuunooo, punoooo!!! dogodice se i nama, mora!!!

Mnogo mi je drago sto ides kod njega, i obavezno da nam javis sta je rekao i kakav je utisak ostavio. Ne poznajem nikog ko je isao u Leskovac, ali sam svasta lepo cula i citala o doktoru.

da nam sto pre zabebi

apsolutno se slažem!
Cao drage moje, evo i mene da se javim i prijavim kako tece ekskurzija.