zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Zlobnice,vazno je da su bebe dobro,a ta krvarenja se eto,desavaju.... neka se zavrsi na tome.... veliki pozzz za tebe i tvoje bebice !!!!
Hvala Skandia!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zlobnice,vazno je da su bebe dobro,a ta krvarenja se eto,desavaju.... neka se zavrsi na tome.... veliki pozzz za tebe i tvoje bebice !!!!
Helou zenske. Moram da ispunim mojoj miloj Ikici zelju, i da vam objavim vest da sam trudna. Iskreno cekala sam Zule da dodje iz Segedina sa debelom betom pa tek onda da kazem, ali posto se to nije dogodilo nekako sam sve odlagala. Trudnoca se dogodila prirodno, spontano i bez pokusavanja. Za nase drage trudilice koje nisu upucene, ja sam radila ICSI koji je uspeo iz prve imam sina od 18 meseci, sada sam u 16 nedelji trudnoce, kod nas je problem bio oligoastenospermia koja je varirala nekad je bila i teratospermia, ali izgleda da se stanje popravilo samo od sebe, cim je doslo do prirodne trudnoce.

Valjda ce se javiti sa nekim lepim informacijama.

Milice,najiskrenije cestitke! NEKA TI JE SA SRECOM!!Helou zenske. Moram da ispunim mojoj miloj Ikici zelju, i da vam objavim vest da sam trudna. Iskreno cekala sam Zule da dodje iz Segedina sa debelom betom pa tek onda da kazem, ali posto se to nije dogodilo nekako sam sve odlagala. Trudnoca se dogodila prirodno, spontano i bez pokusavanja. Za nase drage trudilice koje nisu upucene, ja sam radila ICSI koji je uspeo iz prve imam sina od 18 meseci, sada sam u 16 nedelji trudnoce, kod nas je problem bio oligoastenospermia koja je varirala nekad je bila i teratospermia, ali izgleda da se stanje popravilo samo od sebe, cim je doslo do prirodne trudnoce.