Inače,mm mi je saopstio rezultat bete,ja ga cekala da se vrati iz grada pa da zajedno odemo do laboratorije,a on otisao bez mog znanja,mozda je bolje tako,bila sam jako uplasena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bravo Zlobnice... Nova sam na forumu, Reci mi u kojoj si klinici radila VTo?
Pozdrav svima,pratim vas od januara s vremena na vreme,mnogo ste mi pomogle i hvala vam velika.Danas sam saznala nalaz bete 1696,00 U/L na 17.dan od embriotransfera.Radila sam Icsi u bis intermedicus kod prof.Radunovica preko fonda, imala sam 6 jajnih celija,treci dan od aspiracije vracena tri embriona,primam progesteron depo 250 mg injekcije na drugi dan počev od aspiracije.Kod mene policistični jajnici i neredovne menstruacije,kod muža ologoasthenospermija,ja sam na metforminu od maja 2x1000 mg dnevno,a on bez ikakve terapije.Kada sam im javila rezultat bete rekli su mi odlicno i da se javim za sedam dana.Pocela sam da radim 7 dana posle transfera,prva tri dana sam leskarila,posle normalno.

Cestitam LJiljana2, pa to su lepe vesti. Ako budes imala malo slobodnog vremena, napisi nam tvoje iskustvo nakon ET. Koliko si lezala kod njih, pa kuci? Na stomaku, boku itd. Mislim da su to bas korisne informacije. Jer verujem da su to mozda to kljuc uspesnosti. Hvala
Soryyy. Nadam se da ce ti druga uspeti, zelim ti od sveg srca.
,Ja cu sledeci mesec na komisiju
pa polako opet u pobede 

Pozdrav za sve. Pitanje za Jesika80. Aj mi malo ispricaj o tome kako si se ponasala nakon ET, Koliko si lezala, itd. I ja bi trebalo u avgustu na VTO.
JESKA 80 I MRVINICE dobrodošle na forum.JESKA 80 ČESTITAM TI NA POZITIVNOJ BETI NEKA TI JE LAKA TRUDNOĆA!!!!!!!!!!!
JESKA80 I MRVINICE dobrodosle![]()
Cestitam LJiljana2, pa to su lepe vesti. Ako budes imala malo slobodnog vremena, napisi nam tvoje iskustvo nakon ET. Koliko si lezala kod njih, pa kuci? Na stomaku, boku itd. Mislim da su to bas korisne informacije. Jer verujem da su to mozda to kljuc uspesnosti. Hvala
Samo da vas sve pozdravim, nove i stare devojke. u poslednje vreme ne stizem da pratim puno i da pisem. ukratko samo ja sam odlucno rekla NE Ivanovicima i resekciji jajnika u Valjevu. zakazala sam pregled kod Ljubica i kod Radunovica pa da vidim sta ce oni da kazu, da li ce mi neki od njih uluti poverenje. pripremicu i papire i probati preko fonda. srecno svima i veliki pozdrav