Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć je dragi bio na kompu, a ja jutros baš imam haos na poslu, pa ću biti kratka.
Dr je jedva načuo srculence, kaže da je jako rano (što je mene odmah rastužilo i uplašilo jer sam milsila da nije) i naravno devojke imamo DVA BEBIRONA!!!!
E, sad, rekao mi je da su mi uvećani janici i da sam puna cista, ali od svog uzbuđenja ne upitah kakve to posledice nosi!!! Pa, sam se tek kući zapitala šta sa tim...
Ljubim vas mnogo.

zlobnice dobro sam.... kako si ti? malo me ove vrućine ubijaju, ali proći će i to, pa ćemo od jeseni da uživamo! 18.07. idem na poslednju kontrolu na betaniju, a posle ne znam gde ću.... jesi možda nešto saznala u vezi ekspertskog UZ na betaniji?

Isto me ove vrućine ubijaju, imam ponekad mučnine,Nisam ništa saznala u vezi EUZ htela sam ovi dana da idem do svog lekara u dom zdravlja da pitam al od ovi vrućina nisam mogla.Nadam se da ću otići sutra prekosutra.Ni ja se još uvek nisam odlučila gde da vodim trudnoću.

Sinoć je dragi bio na kompu, a ja jutros baš imam haos na poslu, pa ću biti kratka.
Dr je jedva načuo srculence, kaže da je jako rano (što je mene odmah rastužilo i uplašilo jer sam milsila da nije) i naravno devojke imamo DVA BEBIRONA!!!!
E, sad, rekao mi je da su mi uvećani janici i da sam puna cista, ali od svog uzbuđenja ne upitah kakve to posledice nosi!!! Pa, sam se tek kući zapitala šta sa tim...
Ljubim vas mnogo.

Sjajno draga!!!! :klap::klap::klap:

I meni je desni jajnik bio hiperstimulisan i imao dosta cisti, ali niko nije rekao da je to opasno. Dugo dugo me je zigao jajnik, kad sedam ili ustajem, ali sad je vec bolje.
Sta da se radi, posle svih hormona koje smo primile dobro nam nije izrasla jos jedna glava.
Matorcice draga, cestitam again and again :cmok:

Matorka čestitam ispunila ti se želja i imaš dve bebe,za srce još je rano ni meni nisu videli otkucaje srca na prvom UZ pa sam išla opet za 10 dana gde su se lepo čuli otkucaji.I ja sam bila jako razočarana i uplašena ali sve je to ok.Što se tiče uvećenih jajnika to ti je od hiperstimulacije povući će se vremenom, ništa ne škodi bebama ja sam primala i infuzije da se oni smire,čim ti ništa nisu dali nije tako strašno i dr misli da će se samo od sebe povući.Sad uživaj i želim ti laku trudnoću!!!!!!!!

Matoraaaaaaaaaaaaaaa! Super, dve bebice :heart::heart:
a za ciste...pa nisam baš sigurna, nadaj se da će se povući vremenom. ako se sećate komarice, zatrudnela tu negde kao i ikica. e pa njoj su ostale ciste ili jedna cista, pa kad je stomak počeo da raste počeli bolovi. dr joj je prepisao odmor kod kuće, sad ne radi, na održavanju je. ni to nije tako loše :zper::zper::zper: ne znam da li preduzima nešto dodatno zbog cisti.

Skandia hvala na čestitkama, evo odkad me zaprosio samo stavljam neke kompote, pekmeze, ma prava sam domaćica uh uh :manikir::manikir: a to nikad nisam radila..hehe.

Pariz pitala si gde ćamo na medeni mesec ahahahahhhahha pa najverovatnije nigde, grbavičemo se to po nekim jezerima u vojvodini...nema se šta ćeš....

ljubim vas sve, Ikice nadam se da uživaš za izletu!!!!! :heart:

Najnovije informacije: EUZ se više ne može raditi u Betaniji, jedino ako je trudnoća ekstremno rizična, tako da se EUZ rade samo privatno!!! Naravno i dabl test ide privatno!

Ovo sam pročitala na Bebcu informacija je sveža od početka meseca! Takođe piše da se u pojedinim domovima zdravlja može odraditi, kažu da u Zmaj Ognjena Vuka nema odgovarajući aparat, čula sam od jedne poznanice da ima u DZ Signal!

Najnovije informacije: EUZ se više ne može raditi u Betaniji, jedino ako je trudnoća ekstremno rizična, tako da se EUZ rade samo privatno!!! Naravno i dabl test ide privatno!

Ovo sam pročitala na Bebcu informacija je sveža od početka meseca! Takođe piše da se u pojedinim domovima zdravlja može odraditi, kažu da u Zmaj Ognjena Vuka nema odgovarajući aparat, čula sam od jedne poznanice da ima u DZ Signal!

o bože. pa evo opet izvlačenje novca. nemam reči. Ja idem inače kod ginekologa u Signal, ali oni već dugo ne primaju nove pacijente, jedino ako ste zaposleni na železnici. Doktorice su obe super, mislim da može kod njih da se plati neki pregled, pa da se uradi. Nisam baš sigurna da li i ta varijanta nije samo za njihove pacijente.....

ovo gore sam napisala kao neki retard ahahahahhahahhahhahahha
znači: dok sam čekala jedared ispred ordinacije, vidim spisak koje preglede, testove pokriva zdravstveno osiguranje a pored tog spiska papir koliko koji pregled inače košta, vs, ultrazvuk i sl. Pa sam zato mislila da možda može sa ulice neko da dođe kod njih, pa da lepo sve plati. verovatno je jeftinije nego kod privatnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back