zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Ajde Matorka javljaj nestrpljivi smo! Cvrle,Cranberry kako ste, jel ima šta novo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sukice.... cestitam..... Sve najbolje u zajednickom zivotu i da vam se sve zelje ispune !!!!!Drage moje moram da vam se pohvalim....mene je moj dragi zaprosio![]()
Tako da sam vam ja sad zvanično verenica, buduća mlada
sve vas ljubim!!!
Ajde Matorka javljaj nestrpljivi smo! Cvrle,Cranberry kako ste, jel ima šta novo?
Ja sam dobro, samo me ove vrucine nerviraju opasno. Zatvorim se u stan, upalim klimu i ne idem nigde do veceri. Mucnine me pomalo prolaze, nije tako strasno kao u pocetku, ali jos traju.Ajde Matorka javljaj nestrpljivi smo! Cvrle,Cranberry kako ste, jel ima šta novo?
zlobnice dobro sam.... kako si ti? malo me ove vrućine ubijaju, ali proći će i to, pa ćemo od jeseni da uživamo! 18.07. idem na poslednju kontrolu na betaniju, a posle ne znam gde ću.... jesi možda nešto saznala u vezi ekspertskog UZ na betaniji?
Sinoć je dragi bio na kompu, a ja jutros baš imam haos na poslu, pa ću biti kratka.
Dr je jedva načuo srculence, kaže da je jako rano (što je mene odmah rastužilo i uplašilo jer sam milsila da nije) i naravno devojke imamo DVA BEBIRONA!!!!
E, sad, rekao mi je da su mi uvećani janici i da sam puna cista, ali od svog uzbuđenja ne upitah kakve to posledice nosi!!! Pa, sam se tek kući zapitala šta sa tim...
Ljubim vas mnogo.

ne znam da li preduzima nešto dodatno zbog cisti.
a to nikad nisam radila..hehe.
Mrvinice,dobro nam dosla........ Jeska 80,CESTITAM !!!!!! Zelim ti laku i skolsku trudnocu.......
Najnovije informacije: EUZ se više ne može raditi u Betaniji, jedino ako je trudnoća ekstremno rizična, tako da se EUZ rade samo privatno!!! Naravno i dabl test ide privatno!
Ovo sam pročitala na Bebcu informacija je sveža od početka meseca! Takođe piše da se u pojedinim domovima zdravlja može odraditi, kažu da u Zmaj Ognjena Vuka nema odgovarajući aparat, čula sam od jedne poznanice da ima u DZ Signal!