Devojke konačno stigao poštar sa pismom !!!
Tri puta ura za poštara!!! E, sad draga u akciju!! Čekamo i tovje izveštaje!
Jelena,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam jako veliki paničar UZ mi je radio prof Stojić,stari neki dr ali me je jako isprepadao kad je rekao da u najgorem slučaju on bi taj jedan plod izvadio meni je došlo da ga zadavim preko stola....
Hej devojke zvala me zena embriolog zove se Andrijana i mislim da je Crnogorka i kaze da se od 7 jajnih celija sve oplodile i da imamo 6 embriona ocenjenih najvisom ocenom i rekla mi da ce embriotransfer biti u petak hoce da ceka blastociste.Pitala me jel pristajem.Ja pristadoh,pa valjda je ona strucnjak.Pozdrav svima!

Ja sam sinoć bila god drugog dr po još jedno mišljenje.Dr je rekla da 2.3 mm nije patološki s obzirom da ima nosnu kost i da je prokrvljenost dobra tako da mi je puno lakše.Rekla je da je sa bebama sve ok.Al znaju dr da isprepadaju.......uh...

Matorka kako si ti?
Nestrpljivo! Očekivala sam da ću vto imati u maju, ali eto zbog gužve...
Ma, samo da se sve završi ok, i neće biti veće sreće!!
Ja sam dosla na red u 20.30h.

Tri puta ura za poštara!!! E, sad draga u akciju!! Čekamo i tovje izveštaje!
Jelena,![]()
Dnap šta je sa tobom?Kako si?Jesi li produžila sa terapijom?Ko ti je dr?Mislim na tebe!!!

pozdrav za sve trudnice i trudilice devojke imam jedno pitanje dal neka zna kolko je kod goce iz prirodnog hvala unapred