ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Krajnje je vreme da se preselim u NS pa da kafenisemo Suki!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Oficirusa,the couple,čestitam na dva embriona! Čuvajte se,tepajte bekama,stomak mazite ,a mi ćemo navijati za pozitivnu betu! I sami znate da nema pravila.Dobiju jedan embrion,taj jedan vrate,i eno-drugarica sa dr.foruma koja je bila u takvoj priči sad ljuška u svom naručju medenu curu...NEMA PRAVILA!
Bravo cure za vest.NOVI SAD-BRAVO!! Oduševila sam se kao da se mene tiče vest.Svaka čast za inicijativu,osećam da će i Bg poleteti da uzvrati udarac.Neka,tako i treba,a onda će valjda i za ostatak sveta van centrale.Nego,oduševili su me za proširenje uslova.Bravo Novi Sad!!![]()
E bas se obradovah! Pogotovo sam se odusevila prosirenjem uslova...imam u bliskoj okolini zenu od 43 godine kojoj prosle godine VTO nije uspela, ova vest ce joj ulepsati dan!
Bravo za Novi Sad! Konacno i ovde da se povede kolo...nadam se da BG-u i RZZO-u nece dugo trebati da slede!
Ovčice,koji ti je dan kontracepcije? Dešava se to brljavljenje dok se piju kontraceptivi...ako se bude održalo,javi se dr-u.
U sredu treba da popijem, poslednju. Danas na bockanju mi je sestra rekla ako se nastavi i sutra primice me doktorka jer radi poslepodne
Sofi draga, imam jedno pitanjce za tebe. Jesi li proveravala briseve(cerv.i vag) tokom trudnoce?. Ja planiram da uradim proveru sledece nedelje, tada cu biti 19-ta nedelja. Cmokic tebi i nasoj maloj drugarici! Mozes mi poslati pp da ne smaram vise ovde sa piytanjima koja nisu vezana za ovu temu. Hvala unapred!
Izvinjavam se ostalim drugaricama sto skrecem sa teme! Sve vas ljubim, a figice drzimo zajedno Pavlicak i ja za male drugare!
Oficiruso, kako si?
.Jedino sto ima mucninu od utrogestana.

ako je privatnik, sta god da mu kazes nece te razumeti! Danasnji privatnici samo kroz novac gledaju, ako im ne doprinosi odmah te otipsu. Ne zelim da te zaplasim samo pricam kakva su vremena dosla.![]()
Znaci,ipak da cackam prvo neko drugo resenje

Cicak mislila sam i na period dok se primaju inekcije,kad se cesto ide na uz,pa na vadjenje krvi,problem mi je sto neznam kako to sve funkcionise i kako cu da se organizujem???? uz sve to da idem na posao
Mislim da je fer odnos sa poslodavcem najbitniji. Ja sam mom direktoru rekla o cemu se radi, bas zato da ne pomisli da nesto muvam i zabusavam zbog cestog odsustvovanja, i poneo se savrseno a poprilicno je krut covek i nismo "drugari". Sad kad odem kod njega u kancelariju i kazem "Direktore, ja idem u sredu u Novi Sad zbog onog mog" on odmah vice "da, da, da..." i nista ne ispituje dalje, ne moram da objasnjavam nista.