Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

U Beogradu u svom stanu od srcanog udara preminuo Miroslav Lazanski (71)...Ambasador Srbije u Moskvi...

PREMINUO MIROSLAV LAZANSKI: Ambasador iznenada umro u svom domu u Beogradu​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3741927/preminuo-miroslav-lazanski

Ne znamo istoriju bolesti i da li su ga neke britanske sluzbe uklonile mozda ili jaka votka i sl.
Ali u zapisnik medija je usao i podatak da je februaru negde primio u Moskvi Sputnik B

Лазански у Москви примио Спутњик В (09.02.2021)​

https://www.politika.rs/scc/clanak/472592/Lazanski-u-Moskvi-primio-Sputnjik-V

Inace on kao vojni izvestac...ima neke cudne simbolike da je na godisnjicu Oluje preminuo
Saucesce porodici.

...
Je l' veruješ da sam prvo na tu vakcinaciju pomislila čim sam jutros čula ovu tragičnu vest
i sva sam se naježila.

Nešto kasnije sretnem jednu koleginicu , spomene mi jednu drugu koju duže nisam videla
znam da se među prvima vakcinisala jer je baš verovala u ovu vakcinu, žena prilično bandoglava,
žustra i apsolutno zdrava ...bila.
Kaže mi koleginica da je odjednom kljoknula ali bukvalno, pogubila se , umalo jednu noć zapalila stan,
i da ne dužim , smestili su je u neki dom valjda , nužna nega jer više nije sposobna za samostalan život,
uopšte ne zna ko je , totalno nemoćna , a svega 53 godine života :(

Ne igrajte se ljudi sa svojim zdravljem, bolesni ne trebate nikome, niti iko ima vremena da se bakće s vama,
a potpisali ste papir gde niko ne odgovara za posledice koje mogu da vas snađu niti je obavezan da vas leči.

Je l' veruješ da sam prvo na tu vakcinaciju pomislila čim sam jutros čula ovu tragičnu vest
i sva sam se naježila.

Nešto kasnije sretnem jednu koleginicu , spomene mi jednu drugu koju duže nisam videla
znam da se među prvima vakcinisala jer je baš verovala u ovu vakcinu, žena prilično bandoglava,
Kaže mi koleginica da je odjednom kljoknula ali bukvalno, pogubila se , umalo jednu noć zapalila stan,
i da ne dužim , smestili su je u neki dom valjda , nužna nega jer više nije sposobna za samostalan život,

Ne igrajte se ljudi sa svojim zdravljem, bolesni ne trebate nikome, niti iko ima vremena da se bakće s vama,
a potpisali ste papir gde niko ne odgovara za posledice koje mogu da vas snađu niti je obavezan da vas leči.
Odavno je on primio tu vakcinu da bi tek sad umro, ne verujem...

i sva sam se naježila.

Već sam čuo od ljudi koje poznajem, da postoji problem kod vakcinisanih, u vezi mentalnih poremećaja.
U ovom slučaju: razdražljivost, agresivnost, gubljenje u vremenu i prostoru, čudno impulsivno ponašanja (čovek odjednom ode negde),...

Screenshot 2021-08-04 at 17.31.12.png

Nije tako davno, Sputnjik je najmlađa hemija od svih ponuđenih,
možda tek par meseci da su počeli da bodu sa njom.
Ne znam, znam da se vakcinisao pre mene, tj, medju prvima, a ja sam sredinom-krajem aprila tj. 23-eg.

Poenta i jeste da se ne umre odmah.
Ovih par hiljada umrlih posle druge doze kineske vakcine, su neprijatna nusposledica neispitanosti dotičnog sredstva.
Zato sada savetuju da se za treću dozu uzima neka druga vakcina.

Zaista mislim da sirite bespotrebnu paniku. Sve je individualno i zato je i data mogucnost da se ljudi opredele da li uopste zele da se vakcinisu. Niti su sve vakcine iste.

Poenta i jeste da se ne umre odmah.
Ovih par hiljada umrlih posle druge doze kineske vakcine, su neprijatna nusposledica neispitanosti dotičnog sredstva.
Zato sada savetuju da se za treću dozu uzima neka druga vakcina.
Baš danas sam razgovarala sa jednim čovekom na prilično visokom položaju
čija bliža familija su uglavnom ugledni lekari i stručnjaci u svojim oblastima
koji imaju veze sa medicinom, farmakologijom i sl. i kako se među prvima vakcinisao
kinezom, rođena sestra inače doktor nauka u inostranstvu mu je preporučila
da obavezno zakaže treću i to Džonsona ako može ili bar Fajzerku kad je već krenuo da se bocka,
da sad ne staje na pola.
Nismo imali vremena da duže razgovaramo ali ozbiljan čovek je u pitanju,
nije net šarlatan bot koji dobija crkavicu da ovde botuje za vakcine.
ali saznaću već više o svemu tome čim ga opet vidim.

Zaista mislim da sirite bespotrebnu paniku. Sve je individualno i zato je i data mogucnost da se ljudi opredele da li uopste zele da se vakcinisu. Niti su sve vakcine iste.

Šta bi ti pomislila, ako znaš 30-tak ljudi koji su umrli od vakcine, a tvoja država saopštava da u celoj Srbiji ne da niko nije umro od vakcine, nego niko nije imao ni teže posledice od nje.
U svakoj državi sveta je bar neko (zvanično) umro od vakcine - samo u Srbiji niko.
Da li bi verovala takvim "stručnjacima"?

Šta bi ti pomislila, ako znaš 30-tak ljudi koji su umrli od vakcine, a tvoja država saopštava da u celoj Srbiji ne da niko nije umro od vakcine, nego niko nije imao ni teže posledice od nje.
U svakoj državi sveta je bar neko (zvanično) umro od vakcine - samo u Srbiji niko.
Ne, ja znam tj. pretpostavljam da jesu, samo kazem da je sve to individualno i da nema pravila.

Ne, ja znam tj. pretpostavljam da jesu, samo kazem da je sve to individualno i da nema pravila.

Nije mi jasno šta si ovim htela da kažeš?
Sistem laže da nema umrlih od vakcine, svi umrli od vakcine se upisuju kao umrli od Korone, nijedna navodna smrt od Kovida nije potvrdjena obdukcijom, lekari nude 70.000 dinara da potpišeš da ti je umrli član porodice umro od Kovida, konstantno se plasiraju besmislice u vezi vakcine (vakcinama štitimo druge, treba primiti vakcinu iako si preležeo originalni virus,...), ljudi koji su očigledno otrovani nekim bojnim otrovom se šalju na kiseonik (bela pluća, spaljena),....
Sve navodne mere za suzbijanje širenja zaraze - u stvari su mere za pospešivanje širenja zaraze.
Šta bi normalan čovek posle ovoga mogao da misli o toj bandi u Kriznom štabu?

Ja sam laik i nismo toliko bliski da mu preporučujem išta, ima on mnogo bliskije savetnike oko sebe, daleko stručnije
samo prenesoh taj naš razgovor.
Što se mene tiče, ja ne želim da glumim belog miša nikome, em džabe bez pare i dinara meni dok se drugi nafatiraše od ovog bizmisa,
em rizik koji ne želim sebi svesno da priredim.

Zbog ove njihove proklete igranke sa svim ovim kovid cirkusom već sam izgubila najbližu mi osobu na svetu,
rođena majka mi je platila glavom ovaj kriminal na najvišem nivou u ovoj zemlji, još žrtava iz moje porodice bi im bilo malo mnogo.

Verujem u zakon karme, kako radiš tako ti se i vrati i plus im svim igračima u ovome želim iz sveg srca da sahranjuju svoje kao što sam ja svoju sahranila.

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro, ja i želim da raški narod ubrizga Sputnik
Pa zezaj se tamo na temi, nije ovo bas mesto za zezanciju.
Nije mi jasno šta si ovim htela da kažeš?
Sistem laže da nema umrlih od vakcine, svi umrli od vakcine se upisuju kao umrli od Korone, nijedna navodna smrt od Kovida nije potvrdjena obdukcijom, lekari nude 70.000 dinara da potpišeš da ti je umrli član porodice umro od Kovida, konstantno se plasiraju besmislice u vezi vakcine (vakcinama štitimo druge, treba primiti vakcinu iako si preležeo originalni virus,...), ljudi koji su očigledno otrovani nekim bojnim otrovom se šalju na kiseonik (bela pluća, spaljena),....
Sve navodne mere za suzbijanje širenja zaraze - u stvari su mere za pospešivanje širenja zaraze.
Šta bi normalan čovek posle ovoga mogao da misli o toj bandi u Kriznom štabu?
Ja neverujem ni kriznom stabu ni SZO vise nista ili skoro nista, ali bas da sve pripisujem kovidu ili vakcinama, podjednako je iluzorno i glupo.

Već sam čuo od ljudi koje poznajem, da postoji problem kod vakcinisanih, u vezi mentalnih poremećaja.
U ovom slučaju: razdražljivost, agresivnost, gubljenje u vremenu i prostoru, čudno impulsivno ponašanja (čovek odjednom ode negde),...
Da, da , skoro tačno tim redosledom i rečima mi je koleginica opisala stanje te naše treće koleginice.
Prestrašno.

Ja sam laik i nismo toliko bliski da mu preporučujem išta, ima on mnogo bliskije savetnike oko sebe, daleko stručnije

Ti daleko stručniji misle (čak i kada su protiv ove vakcinacije) - da su vakcine, one osnovne, ipak korisne.
A dole(levo)potpisani je u životu primio samo jednu ili dve vakcine, kao dete i nikada više u životu nijednu.
Ni antitetanus, čak ni u vojsci.
I gle čuda - još sam živ.

Ti daleko stručniji misle (čak i kada su protiv ove vakcinacije) - da su vakcine, one osnovne, ipak korisne.
A dole(levo)potpisani je u životu primio samo jednu ili dve vakcine, kao dete i nikada više u životu nijednu.
Ni antitetanus, čak ni u vojsci.
I gle čuda - još sam živ.
Ja sam kao dete isprimala sve vakcine čak i onu protiv velikih boginja i sećam se po pričama mojih
da sam burno odreagovala na nju , morali su da mi daju gamaglobulin, valjda se tako zove jer je
bilo malo čupavo ali je tada država vodila računa o svojim građanima.

Kasnije kad sam odrasla sam isprimala neku silu koktela vakcina protiv svega i svačega
pre no što sam otišla u Libiju da radim, to su me pelcovali na VMA i par puta tetanus
zbog radi dečjih nestašluka.
I živa sam i zdrava ali u ovaj eksperiment jednostavno ne verujem, toliko zdravog razuma imam
i obrazovanja naravski :)

Neće se vežbaju na mom telu, organizmu i za to još uzmu masnu proviziju .
Kriminal nad kriminalom tek sledi kad krenu decu da pelcuju i ucenjuju ali to već nije moj problem,
njihova deca - njihova briga.

Ja sam kao dete isprimala sve vakcine čak i onu protiv velikih boginja i sećam se po pričama mojih
da sam burno odreagovala na nju , morali su da mi daju gamaglobulin, valjda se tako zove jer je
bilo malo čupavo ali je tada država vodila računa o svojim građanima.

Kasnije kad sam odrasla sam isprimala neku silu koktela vakcina protiv svega i svačega
pre no što sam otišla u Libiju da radim, to su me pelcovali na VMA i par puta tetanus
zbog radi dečjih nestašluka.
I živa sam i zdrava ali u ovaj eksperiment jednostavno ne verujem, toliko zdravog razuma imam
i obrazovanja naravski :)

Neće se vežbaju na mom telu, organizmu i za to još uzmu masnu proviziju .
Kriminal nad kriminalom tek sledi kad krenu decu da pelcuju i ucenjuju ali to već nije moj problem,
njihova deca - njihova briga.

Na konto te ( potpuno bespotrebne) vakcine protiv Boginja, je i plasirana cela farsa sa vakcinama.
Pazi ovako:
Kada se od nečeg razboliš i neko ti da sredstvo kojim se izlečiš od bolesti - onda je to lek i svaka čast na njemu.
Vakcine daju potpuno zdravim osobama, sa tvrdnjom da će im nekada, u budućnosti, ako se razbole od neke bolesti, navodno pomoći.
Ako im i ne pomognu - ko će voditi evidenciju o tome?
Predrag Kon, Radovanović, Tiodorović, Janković, Lončar, starleta iz Čakrdžića?

Takve šarlatane bi nekada, na Divljem Zapadu, ispolivali katranom i perjem i išutiravali nogom u d**e, sve do granice kountija.

.
Да ли може да се верује власти чији "Кризно штаб" ладно изађе на ТВ и саопшти, ми вас лажемо са овим подацима и сви наставе у фазону, па шта?

Власти чија званична статистика о смртоносној болести која на много начина разара друштво личи на почетне часове учења статистике у средњој школи. То је минимум минимума података који су само маска да се нешто озбиљно предузима.

Власти која нас свакодневно обавештава о новим случајевима које је утврдила ПЦР тестом који је чак и СЗО прогласила непоузданим, а посебна је прича што је то идеално средство за манипулацију јер је на том тесту свако позитиван, у зависности колико циклуса се уради (ЦТ број).

Научници су доказали да је изнад 25 циклуса лажно позитивних 70%, а изнад 30 циклуса преко 90%. Међутим, Светска здравствена организација је у упутству за ПЦР тест, објављеном на свом сајту препоручила 45 циклуса(!!!).

Српска агенција за лекове и медицинска средства води фармацеутску вигиланцију (праћење нежељених реакција) али је та база затворена за јавност, за разлику од сличних база података које постоје нпр. у САД (ВАЕРС) или В. Британији (јелоу кард).

И у таквом информационом мраку наравно да владају они који се докопају присуства на "малом екрану" и у купљеним медијима са звучним титулама, али који као ђаво од крста беже од било каквог сусрета са исто тако стручним људима који имају другачије мишљење.

Дисонантни тонови се гуше тако што се свако такав, без обзира колико располагао чињеницама и стављао их јавно на увид, проглашава лудаком и равноземљашем који нема појма о чему прича.

Чак и људи који су се до сада уредно вакцинисали, али су свесни да се ради о експерименту где се не зна ни доза која је потребна, па сада без икаквог сувислог објашњења треба и некаква трећа доза, проглашавају се "антиваксерима" што је посебна врста лудила која се убризгава у већ одавно слуђен народ.

Што се тиче ове трагичне смрти нашег амбасадора у Москви, Лазанског и ја сам помислио да "вакцина" има удела јер не постоје научна истраживања дугорочних ефеката ових супстанци, а према подацима из европске базе података фармацеутске вигиланције срчани поремећају су на другом месту по фаталности. У њиховом извештају до 31. јула је регистровано 20.595 смртних случајева повезаних са "вакцинацијом".

Summary-July-31.jpg

Наравно, према подацима које српске власти презентују народу који их плаћа, овде тече мед и млеко.

Само још децу да вакцинишемо...

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back