Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suština je da po svetskim medijima se objavljuju procenti na celo stanovništvo a naši forsiraju podatke samo za punoletne. Tako da kada objave po stranim medijima za Srbiju 40% a kod nas 50% oba podatka su tačna.

Uglavnom...to znamo da je NWO prdnuo u čabar...
Ali iz teksta mi je u tom kontekstu jos zanimljivije da je BurnABitch-ka diplomirala (šatro...) na nekakvom Americkom Megatrendu...:hahaha::zcepanje::hahaha::maramica:

...

A ima li mrtvih medju boost-ovanim ?
.
Има.

Оболели од ковида који су пелцовани умиру од упале плућа, инфаркта миокарда, можданог удара, компликација на јетри и/или бубрезима итд, а оболели од ковида који нису пелцовани, умиру од ковида.

Из немачког часописа Ди Велт:

НЕМАЧКИ ГЛАВНИ ПАТОЛОГ врши дневно 40 обдукција вакцинисаних и упозорава народ!
20:47 05.08.2021.

Шеф Патолошког института на Универзитету Хеиделберг, Петер Ширмахер (Peter Schirmacher), извршио је 40 обдукција вакцинисаних људи. Он води пројект обдукције људи умрлих од КОВИД-19, који субвенционише држава и одлучио је да уради обдукцију и над вакцинисанима против корона вируса. Патолог је желео да открије зашто су вакцине узроковале нуспојаве попут тромбозе церебралних вена или аутоимуне болести.

Ширмахер процењује да је од вакцинације умрло 30 до 40 посто људи.

Он тврди да се смртност од вакцинације тотално потцењује и упозорава да се многи смртни случајеви од вакцина не пријављују у званичну статистику, пише Ди Велт .

На изненађење многих, овог стручњака је подржало и Немачко друштво за патологију, које је нагласило да би требало обавити још много обдукција вакцинисаних особа јер је неопходно установити зашто су ти људи заправо умрли.

„Обдукција је једини начин да се искључи или докаже директна веза између смрти и вакцинисања“, кажу у удружењу.

Петер Ширмахер је позвао све лекаре у Немачкој (и свету) да обавезно затраже обдукцију ако пацијент умре у року од неколико дана или у року од неколико недеља након вакцинисања.

.

Poslednja izmena:
IMG-1cdd904db432c12f7f3df7b6a19bd136-V.jpg

.
Има.

Оболели од ковида који су пелцовани умиру од упале плућа, инфаркта миокарда, можданог удара, компликација на јетри и/или бубрезима итд, а оболели од ковида који нису пелцовани, умиру од ковида.

Из немачког часописа Ди Велт:

НЕМАЧКИ ГЛАВНИ ПАТОЛОГ врши дневно 40 обдукција вакцинисаних и упозорава народ!
20:47 05.08.2021.

Шеф Патолошког института на Универзитету Хеиделберг, Петер Ширмахер (Peter Schirmacher), извршио је 40 обдукција вакцинисаних људи. Он води пројект обдукције људи умрлих од КОВИД-19, који субвенционише држава и одлучио је да уради обдукцију и над вакцинисанима против корона вируса. Патолог је желео да открије зашто су вакцине узроковале нуспојаве попут тромбозе церебралних вена или аутоимуне болести.

Ширмахер процењује да је од вакцинације умрло 30 до 40 посто људи.

Он тврди да се смртност од вакцинације тотално потцењује и упозорава да се многи смртни случајеви од вакцина не пријављују у званичну статистику, пише Ди Велт .

На изненађење многих, овог стручњака је подржало и Немачко друштво за патологију, које је нагласило да би требало обавити још много обдукција вакцинисаних особа јер је неопходно установити зашто су ти људи заправо умрли.

„Обдукција је једини начин да се искључи или докаже директна веза између смрти и вакцинисања“, кажу у удружењу.

Петер Ширмахер је позвао све лекаре у Немачкој (и свету) да обавезно затраже обдукцију ако пацијент умре у року од неколико дана или у року од неколико недеља након вакцинисања.

.

To je tuzna istina...
I to zabranjena...
Jednom ce neko morati debelo odgovarati za svu NWO sektasku propagandu....i za sve te zivote...
Ako ne pred ovozemaljskim a ono pred nebeskim sudom...

Mi znamo samo na osnovu par javnih licnosti za tu istinu...a gde je xyz anonimusa...

....

Suština je da po svetskim medijima se objavljuju procenti na celo stanovništvo a naši forsiraju podatke samo za punoletne. Tako da kada objave po stranim medijima za Srbiju 40% a kod nas 50% oba podatka su tačna.
šta znaži 50% vakcinisanih?
pa onim prvim je već istekla zaštita... sad na jesen svu moraju ponovo...jel to znači 0% vakcinisanih?

Makron u video poruci: Primite vakcinu, primite vakcinu, primite vakcinu​

Beta - APdanas 16:19
-------------------------------------------------
Naši izgleda videli od ovog impotentnog, sterilnog homoseksualca gerontofila ... NEĆEMO, NEĆEMO, NEĆEMO ...
Za 20k imaš da primaš 20 doza , nemoj sad da se foliraš da si antivaxer 🤣

To je tuzna istina...
I to zabranjena...
Jednom ce neko morati debelo odgovarati za svu NWO sektasku propagandu....i za sve te zivote...
Ako ne pred ovozemaljskim a ono pred nebeskim sudom...

Mi znamo samo na osnovu par javnih licnosti za tu istinu...a gde je xyz anonimusa...

....
.
Не можеш да верујеш како неке ствари функционишу.

Разговарам са својим најближим и најдражим пријатељима и већина се информише успут о овој проблематици углавном из септичке јаме локалних медија.

Наравно, сви су на овај или онај начин поздравили одушевљено објаву крајем прошле године да је нађена "вакцина".

Када сам изразио свој скептицизам линчован сам у једној жестокој расправи у којој једноставно нису желели да прихвате ни најобичнију и најочигледнију чињеницу да се не ради о вакцини, већ тек о трећој фази испитивања супстанци које су кандидати за вакцину.

Невероватно да им никакав аргумент није био ни што сам им на телефону показао оригиналну страницу америчке службе код које се пријављују клиничка испитивања где јасно и гласно пише (за Фајзера) да се трећа фаза клиничког испитивања завршава негде следеће или оне тамо године.

Њихов једини аргумент је био, па зашто би неко хтео да изложи своје становништво ризику, на шта сам одговорио да то уопште није битно и да ни на који начин не утиче на чињенице да се ради о испитивању и да у суштини предлажем да се свако добро упути из разних извора и сам одлучи шта му је чинити.

Један од њих који ми је негде најближи недавно ми је ракао да се вакцинисао на шта сам га, прилично утучен питао, па зашто ме ниси звао да чујеш и друго мишљење па после одлучи како год хоћеш, а он ми је одговорио да му је пријатељ који је лекар саветовао да узме учешће у овом експерименту.

Рекао сам му ОК, када се следећи пут будеш чуо са њим реци му да си самном разговарао и да сам му поручио да ћу, ако се теби нешто деси, да га убијем.

Он ме пренеражено погледао на шта сам рекао - ма зајебавам се, али свеједно реци му тако и види каква ће да буде његова реакција јер те он саветовао свестан да њега то ништа и ни на који начин не кошта, а овако би се направила нека равнотежа...

.

Има у „Киклопу” Ранка Маринковића једна реченица која говори о индивидуалном тероту, а своди се отприлике на – нек осјети хуља страх за властиту задњицу, то је често веома поучно.
Друг ми је причао, кад му се жена порађала, тражили су му 500 евра да се „посебно брину”. Он је одушевљено прихватио, изгрлио тог акушерског скота и само додао: „Хвала вам, много сте ми помогли. За само 500 евра сам сигуран да ће све бити у реду, јер не буде ли, неће ни вас бити. Сад ми је лакнуло, а био сам баш нервозан ових дана пред пород.” Донио му је лову за пола сата, лик није хтио узети.

Има у „Киклопу” Ранка Маринковића једна реченица која говори о индивидуалном тероту, а своди се отприлике на – нек осјети хуља страх за властиту задњицу, то је често веома поучно.
Друг ми је причао, кад му се жена порађала, тражили су му 500 евра да се „посебно брину”. Он је одушевљено прихватио, изгрлио тог акушерског скота и само додао: „Хвала вам, много сте ми помогли. За само 500 евра сам сигуран да ће све бити у реду, јер не буде ли, неће ни вас бити. Сад ми је лакнуло, а био сам баш нервозан ових дана пред пород.” Донио му је лову за пола сата, лик није хтио узети.
Desi se i to sto si opisao, ali ugl legnu pare bez problema. 5-6 slucajeva mesecno i eto dodatne plate

Ovo neće na dobro izaći ... ovi u tzv kriznom štabu se baš osmelili.
Ne misle da stanu dok neko ne popije metak.
U pravu je moj prijatelj Vilić.
Vršiti podelu dece na vakcinisane koji mogu ići u školu ... i nevakcinisane koji sede kući.
Fašizam ... nemam reči.
.
Терање људи у било које клиничко испитивање је чист злочин.

Плус, не постоји нити један једини медицински разлог да се људи испод 55 година излажу овим ризицима.

.

Samo što ovo nije tačno.
Većina đaka u osnovnoj školi zna da u Srbiji ima nešto preko 6.700.000 punoletnih a taj podatak lako je proverljiv na internetu iz svih zvaničnih izvora uključujući i birački spisak.
Članak se poziva na birački spisak koji je pun iseljenih ljudi.

Samo što su ti iseljeni dolazili ovde da se vakcinišu, jer eksperimentalni kineski otrov, pardon - vakcine, tada nije bio dostupan na zapadu, kao ni bilo koja druga, hm...vakcina.

.Српска агенција за лекове и медицинска средства води фармацеутску вигиланцију (праћење нежељених реакција) али је та база затворена за јавност, за разлику од сличних база података које постоје нпр. у САД (ВАЕРС) или В. Британији (јелоу кард).

Prikupljaju podatke za "Kineze", o trećoj fazi ispitivanja.
Jedino da pitamo "Kineze" kakvi su rezultati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back