The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.006
Trolololollolo igraj gluvo kolo...Vec sam ti rekao, otkako sam vakciniran, sve mi je u zivotu krenulo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trolololollolo igraj gluvo kolo...Vec sam ti rekao, otkako sam vakciniran, sve mi je u zivotu krenulo.
Ти почињеш да лудиш.Ја почињем да верујем да сте ви плаћени да ћутите о овим највећим еколошким проблемима у Србији и Европи, да их релативизујете и да народ замлаћујете лажима, а да у исто време сте плаћени да ширите вирус и да убијате овај народ из другог извора зла, што самим вирусом, што економским последицама.
Ти, наравно, и то оне завјере која је најопаснија, завјере постављања једноставних и логичних маијеутички разарајућих питања. То је крајње политички некоректно. Но но..Јбт, поставио сам два једноставна питања о ЦТ броју и неуредној статистици у Србији, а добио геополитичко предавање о Кини, Русији и СЗО...
Па ко је овде теоретичар завере?.
Kako ti uopce mozes znati da li ja trolam ili ne?Trolololollolo igraj gluvo kolo...
Приче ти цвркућу? Оће то од Фајзера...Kako ti uopce mozes znati da li ja trolam ili ne?
Moj subjektivni dozivljaj je da mi je sve krenulo nabolje.
Jutros sam recimo uzivao u cvrkutu prica.
Znas dobro sta sam mislio, evo sam ispravio slovo.Приче ти цвркућу? Оће то од Фајзера...![]()
.
Јбт, поставио сам два једноставна питања о ЦТ броју и неуредној статистици у Србији, а добио геополитичко предавање о Кини, Русији и СЗО...
Па ко је овде теоретичар завере?
.
Колико ја разумем дешавања око овог експеримента, основни извор неповерења је масовна манипулација подацима, прикривање непријатних истина и отворена и ничим оправдана пропаганда у правцу присиљавања масе људи на учешће у експерименту, без давања довољних информација.
Znam i ja, kao što znam mlađe koji još uvek vuku posledice..
Просечан профил жртава короне је 83 године старости и две или три пратеће тешке хроничне болести, шта ту има да се пореди?
Знам људе који су преболели корону и немају никакве последице, а неки млађи чак нису имали појма да су "преболели", обавестили их на тесту антитела.
.
Dans su bas ti "mladji" najveci problem jer se radi o ljudimaZnam i ja, kao što znam mlađe koji još uvek vuku posledice.
Антиваксере не занимају последице које остају и код младих људи, можеш да живиш и као биљка, за њих је и то живот. Дакле само гледају смртност и посебно када читају у режимским медијима о познатим личностима које су се вакцинисале.Dans su bas ti "mladji" najveci problem jer se radi o ljudima
savrseno razlicitih i kvalifikacija i profila, u proseku imaju 4o godina
zivota i nazalost nisu u stanju da hodaju petsto metara.
Daju zahteve za penzije, ima medju njima i sportsita, ali i kasiirki,
nekvalifikovanih radnika, cak i studentarije.
Zato ce nayebati kao zuti za nekolio godina jer, na primer, neceАнтиваксере не занимају последице које остају и код младих људи, можеш да живиш и као биљка, за њих је и то живот. Дакле само гледају смртност и посебно када читају у режимским медијима о познатим личностима које су се вакцинисале.
Здравство у Србији практично не постоји, буквално те терају код приватника, а онда и кад одеш код приватника не знаш да ли је то неки др. дивљак ... и само нам је фалила корона и ови дебили који желе да се она шири и да траје што дуже.Zato ce nayebati kao zuti za nekolio godina jer, na primer, nece
imati zdravstveno osiguranje, to ce biti neplativo, mnogi ce zbog longkovid sindroma izgubiti i radno mesto, ali je meni stvarno vise sve
svejdno ko ce i kako da zivi.
Ma kolko niko nista ne placa cak i postoji nego je problem daЗдравство у Србији практично не постоји, буквално те терају код приватника, а онда и кад одеш код приватника не знаш да ли је то неки др. дивљак ... и само нам је фалила корона и ови дебили који желе да се она шири и да траје што дуже.
.Па ти и слични сте теоретичари завере.
Шта ја имам од тога што Вучић нема ту статистику, што барата бројевима како њему одговара, јер је све у служби страначке пропаганде, што подржава антиваксерски лоби, што довлачи Индијце итд.
Увек је занимљивија теорија завере о кемтрејлсима, него истина да нам животну средину загађује Бор, Панчево, ТЕ Обреновац, Смедерево и још многи други извори у току грејне сезоне.
И још вам ови ваши издајници дају избор, а кад је екоцид у питању, ту нема избора, стигли су чак да најздравије средине на северу земље загаде.
Што је најгоре од свега, управо режим као и антиваксерски лоби раде на томе да овај народ замлаћују, док се екоцид спроводи без икаквих проблема.
A ти би се као вакцинисао када би се знало која је то стандардна вредност ЦТ, када се зна да ли је позитивна особа заразна или не ?.
Ма само објасни:
1) Зашто се крије ЦТ број код ПЦР теста
2) Зашто немамо званичне податке о броју погођених ковидом, по старосним групама итд.
Необјављивањем ЦТ броја који је познат податак без којег не може да почне тест и без уредне статистике широко је отворен простор за нови талас лова у мутном.
.
Сјајно! Са ово мало ријечи си много рекао. Није, дакле, уопће битно шта се стварно дешава, шта је истина, а шта није, све што неће допринијети цијепљењу је неважно, битно је само наћи начин да се и он цијепи. Е па баш зато и неће.A ти би се као вакцинисао када би се знало која је то стандардна вредност ЦТ, када се зна да ли је позитивна особа заразна или не ?
Или када би режим имао тачно презицне податке о ковид оболелима ?
Како не.Здравство у Србији практично не постоји, буквално те терају код приватника, а онда и кад одеш код приватника не знаш да ли је то неки др. дивљак ... и само нам је фалила корона и ови дебили који желе да се она шири и да траје што дуже.
Што да се лажемо, тражите само изговор да се не вакцинишете. Издајнички режим вам то омогућава, као што омогућава страним компанијама да трују Србију, док ви расправљате о теоријама завере.Сјајно! Са ово мало ријечи си много рекао. Није, дакле, уопће битно шта се стварно дешава, шта је истина, а шта није, све што неће допринијети цијепљењу је неважно, битно је само наћи начин да се и он цијепи. Е па баш зато и неће.
Не, болница је пуна оболелих од рака, кардиоваскуларних болести, поломљених кукова, упаљених жучних кеса, апендикса, тумора јајника...Па твоји антиваксерски дебили напунили болнице, уместо да се капацитети користе за друге болести.
Hipokratova Zakletva tera me da ćutimНе, болница је пуна оболелих од рака, кардиоваскуларних болести, поломљених кукова, упаљених жучних кеса, апендикса, тумора јајника...
Друго, за ово 'твоја антиваксерска екипа' стискам црвени троуглић.
Ја антиваксер нисам већ сам неко ко се држи превасходно постулата 'Primum non nocere'. Неко као ти изгледа то не може да разуме.