Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја почињем да верујем да сте ви плаћени да ћутите о овим највећим еколошким проблемима у Србији и Европи, да их релативизујете и да народ замлаћујете лажима, а да у исто време сте плаћени да ширите вирус и да убијате овај народ из другог извора зла, што самим вирусом, што економским последицама.
Ти почињеш да лудиш.

.Јбт, поставио сам два једноставна питања о ЦТ броју и неуредној статистици у Србији, а добио геополитичко предавање о Кини, Русији и СЗО...

Па ко је овде теоретичар завере?.
Ти, наравно, и то оне завјере која је најопаснија, завјере постављања једноставних и логичних маијеутички разарајућих питања. То је крајње политички некоректно. Но но. :nono3:

.
Јбт, поставио сам два једноставна питања о ЦТ броју и неуредној статистици у Србији, а добио геополитичко предавање о Кини, Русији и СЗО...

Па ко је овде теоретичар завере?

.
Колико ја разумем дешавања око овог експеримента, основни извор неповерења је масовна манипулација подацима, прикривање непријатних истина и отворена и ничим оправдана пропаганда у правцу присиљавања масе људи на учешће у експерименту, без давања довољних информација.

Па ти и слични сте теоретичари завере.
Шта ја имам од тога што Вучић нема ту статистику, што барата бројевима како њему одговара, јер је све у служби страначке пропаганде, што подржава антиваксерски лоби, што довлачи Индијце итд.

Увек је занимљивија теорија завере о кемтрејлсима, него истина да нам животну средину загађује Бор, Панчево, ТЕ Обреновац, Смедерево и још многи други извори у току грејне сезоне.

И још вам ови ваши издајници дају избор, а кад је екоцид у питању, ту нема избора, стигли су чак да најздравије средине на северу земље загаде.

Што је најгоре од свега, управо режим као и антиваксерски лоби раде на томе да овај народ замлаћују, док се екоцид спроводи без икаквих проблема.

.
Просечан профил жртава короне је 83 године старости и две или три пратеће тешке хроничне болести, шта ту има да се пореди?

Знам људе који су преболели корону и немају никакве последице, а неки млађи чак нису имали појма да су "преболели", обавестили их на тесту антитела.

.
Znam i ja, kao što znam mlađe koji još uvek vuku posledice.

Znam i ja, kao što znam mlađe koji još uvek vuku posledice.
Dans su bas ti "mladji" najveci problem jer se radi o ljudima
savrseno razlicitih i kvalifikacija i profila, u proseku imaju 4o godina
zivota i nazalost nisu u stanju da hodaju petsto metara.
Daju zahteve za penzije, ima medju njima i sportsita, ali i kasiirki,
nekvalifikovanih radnika, cak i studentarije.

Dans su bas ti "mladji" najveci problem jer se radi o ljudima
savrseno razlicitih i kvalifikacija i profila, u proseku imaju 4o godina
zivota i nazalost nisu u stanju da hodaju petsto metara.
Daju zahteve za penzije, ima medju njima i sportsita, ali i kasiirki,
nekvalifikovanih radnika, cak i studentarije.
Антиваксере не занимају последице које остају и код младих људи, можеш да живиш и као биљка, за њих је и то живот. Дакле само гледају смртност и посебно када читају у режимским медијима о познатим личностима које су се вакцинисале.

Антиваксере не занимају последице које остају и код младих људи, можеш да живиш и као биљка, за њих је и то живот. Дакле само гледају смртност и посебно када читају у режимским медијима о познатим личностима које су се вакцинисале.
Zato ce nayebati kao zuti za nekolio godina jer, na primer, nece
imati zdravstveno osiguranje, to ce biti neplativo, mnogi ce zbog longkovid sindroma izgubiti i radno mesto, ali je meni stvarno vise sve
svejdno ko ce i kako da zivi.

Zato ce nayebati kao zuti za nekolio godina jer, na primer, nece
imati zdravstveno osiguranje, to ce biti neplativo, mnogi ce zbog longkovid sindroma izgubiti i radno mesto, ali je meni stvarno vise sve
svejdno ko ce i kako da zivi.
Здравство у Србији практично не постоји, буквално те терају код приватника, а онда и кад одеш код приватника не знаш да ли је то неки др. дивљак ... и само нам је фалила корона и ови дебили који желе да се она шири и да траје што дуже.

Здравство у Србији практично не постоји, буквално те терају код приватника, а онда и кад одеш код приватника не знаш да ли је то неки др. дивљак ... и само нам је фалила корона и ови дебили који желе да се она шири и да траје што дуже.
Ma kolko niko nista ne placa cak i postoji nego je problem da
su povlasceni politicari, njihove porodice, neke estradne licnosti,
normalan covek koji celog zivota uplacuje za ovu marvu mora nazalost
da se pozajmljuje da bi otisao kod lekara.

Па ти и слични сте теоретичари завере.
Шта ја имам од тога што Вучић нема ту статистику, што барата бројевима како њему одговара, јер је све у служби страначке пропаганде, што подржава антиваксерски лоби, што довлачи Индијце итд.

Увек је занимљивија теорија завере о кемтрејлсима, него истина да нам животну средину загађује Бор, Панчево, ТЕ Обреновац, Смедерево и још многи други извори у току грејне сезоне.

И још вам ови ваши издајници дају избор, а кад је екоцид у питању, ту нема избора, стигли су чак да најздравије средине на северу земље загаде.

Што је најгоре од свега, управо режим као и антиваксерски лоби раде на томе да овај народ замлаћују, док се екоцид спроводи без икаквих проблема.
.
Ма само објасни:

1) Зашто се крије ЦТ број код ПЦР теста

2) Зашто немамо званичне податке о броју погођених ковидом, по старосним групама итд.

Необјављивањем ЦТ броја који је познат податак без којег не може да почне тест и без уредне статистике широко је отворен простор за нови талас лова у мутном.

.

.
Ма само објасни:

1) Зашто се крије ЦТ број код ПЦР теста

2) Зашто немамо званичне податке о броју погођених ковидом, по старосним групама итд.

Необјављивањем ЦТ броја који је познат податак без којег не може да почне тест и без уредне статистике широко је отворен простор за нови талас лова у мутном.

.
A ти би се као вакцинисао када би се знало која је то стандардна вредност ЦТ, када се зна да ли је позитивна особа заразна или не ?
Или када би режим имао тачно презицне податке о ковид оболелима ?

Немамо тачне податке зато што режим увек нешто крије, а и зато што су неспособни да било шта организују како треба.
И наравно режим је у суштини антиваксерски и популистички. Они брину само за гласове. Набавили су вакцине за оне који су желели да се вакцинишу, мада маса људи је невољно примила кинеску, јер дуго није било друге вакцине или их је било недовољно и онда су наставили да брину и о другој половини која жели да слуша антиваксерску пропаганду.
Играју на обе лопте.

A ти би се као вакцинисао када би се знало која је то стандардна вредност ЦТ, када се зна да ли је позитивна особа заразна или не ?
Или када би режим имао тачно презицне податке о ковид оболелима ?
Сјајно! Са ово мало ријечи си много рекао. Није, дакле, уопће битно шта се стварно дешава, шта је истина, а шта није, све што неће допринијети цијепљењу је неважно, битно је само наћи начин да се и он цијепи. Е па баш зато и неће.

Како не.
Само не знам одкуд онолико људи у болницама. Вероватно нека 'стелт' екипа, теби невидљива.

Сјајно! Са ово мало ријечи си много рекао. Није, дакле, уопће битно шта се стварно дешава, шта је истина, а шта није, све што неће допринијети цијепљењу је неважно, битно је само наћи начин да се и он цијепи. Е па баш зато и неће.
Што да се лажемо, тражите само изговор да се не вакцинишете. Издајнички режим вам то омогућава, као што омогућава страним компанијама да трују Србију, док ви расправљате о теоријама завере.

Па твоји антиваксерски дебили напунили болнице, уместо да се капацитети користе за друге болести.
Не, болница је пуна оболелих од рака, кардиоваскуларних болести, поломљених кукова, упаљених жучних кеса, апендикса, тумора јајника...
Друго, за ово 'твоја антиваксерска екипа' стискам црвени троуглић.
Ја антиваксер нисам већ сам неко ко се држи превасходно постулата 'Primum non nocere'. Неко као ти изгледа то не може да разуме.

@Stojkov Menidjer i @buudala uživanje u čarima vakcinisanog Banata.

IMG_20210801_144420_copy_1160x522.jpg

Не, болница је пуна оболелих од рака, кардиоваскуларних болести, поломљених кукова, упаљених жучних кеса, апендикса, тумора јајника...
Друго, за ово 'твоја антиваксерска екипа' стискам црвени троуглић.
Ја антиваксер нисам већ сам неко ко се држи превасходно постулата 'Primum non nocere'. Неко као ти изгледа то не може да разуме.
Hipokratova Zakletva tera me da ćutim
ali moji pacijenti ne žele da se kriju
ne čekaju da im izvadim konce
lete na radio i televiziju
:rotf: :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back