Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BEOGRAD - Od početka vakcinacije u Srbiji se do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih pfizerovom vakcinom i 0,5 odsto sputnjik v, zarazilo virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".
Doktor Vladan Šaponjić navodi da je istraživanje pokazalo da oboljelo i 1,5 odsto vakcinisanih sinopharmom i 2,5 odsto vakcinisanih prvom dozom astrazenece.

Ti si uplasen zato se i bodes
Ne bodem se ja, to mi uradi medicinska sestra, da bi sprečio eventualne posledice po sebe i sve oko mene. Tako čuvam ono najbitinje što nam je Bog dao, naše živote. Sa druge strane ti radiš kontra, pozivaš ljude u bolest i smrt, za onog drugog.

BEOGRAD - Od početka vakcinacije u Srbiji se do kraja aprila svega 0,3 odsto potpuno vakcinisanih pfizerovom vakcinom i 0,5 odsto sputnjik v, zarazilo virusom korona, kažu u Institutu za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".
Doktor Vladan Šaponjić navodi da je istraživanje pokazalo da oboljelo i 1,5 odsto vakcinisanih sinopharmom i 2,5 odsto vakcinisanih prvom dozom astrazenece.
Isti ljudi na krsti koji su tvrdili da virus ne postoji i da je reč o masovnoj manipulaciji, sada tvrde kako vakcine izazivaju kovid.No eto rezutati analize podataka ukazuju da vakcine ne samo da ne izazivaju već i štite a ljudi koji i obole dobijaju lakše oblike zaraze. A da to su krivotvoreni podaci od Bila Geja ,
To samo da navuku naivnu i nezaštićenu srpsku nejač.

Stvar je krajnje jednostavna.
Ko se plasi bolesti, nek sedi kod kuce ili nek primi eksperimentalnu supstancu za koju proizvodjaci tvrde da stiti od bolesti I ne izaziva druge.
Ko se ne plasi, nece primiti i nece nositi maske i slicne gluposti.
Drzava da prestane sirenje panike i da radi svoj posao.
Za pocetak obezbedi granice i cist vazduh i vodu stanovnistvu.

Stvar je krajnje jednostavna.
Ko se plasi bolesti, nek sedi kod kuce ili nek primi eksperimentalnu supstancu za koju proizvodjaci tvrde da stiti od bolesti I ne izaziva druge.
Ko se ne plasi, nece primiti i nece nositi maske i slicne gluposti.
Drzava da prestane sirenje panike i da radi svoj posao.
Za pocetak obezbedi granice i cist vazduh i vodu stanovnistvu.
Ko širi zarazu mora da snosi odgovornost za to. Država da prestane da okreće glavu od takvih i počne da sprovodi svoje odluke i zakone.

Ovako se sprovodila kampanja u rusiji na pocetku 20 veka a naravno engleski dr je plasio narod

Organizam jednog jednog deteta bio je normalan pre vakcine, ali nakon nje postalo je poput zivotinje: dete je pocelo trcati na sve cettiri, mukati poput krave . Cerka jedne dame pocela je kasljati poput krave i rogovi su izrasli po celom telu:hahaha:

Ko širi zarazu mora da snosi odgovornost za to. Država da prestane da okreće glavu od takvih i počne da sprovodi svoje odluke i zakone.
Kakva crna zaraza.
Hocu da se zarazim i imam pravo na to.
Ono sto necu I spreman sam da se borim, je da mi se u ime nekakve pretnje za koju se ispostavilo da je kesa oduzimaju ustavna prava I slobode.
Drzava je na korak od reprize proslogodisnjih sedmojulskih nemira kad je najavljeno zatvaranje.
Ako pocne tepanje vakcina ni treca revakcina nista nece pomoci

Kakva crna zaraza.
Hocu da se zarazim i imam pravo na to.
Ono sto necu I spreman sam da se borim, je da mi se u ime nekakve pretnje za koju se ispostavilo da je kesa oduzimaju ustavna prava I slobode.
Drzava je na korak od reprize proslogodisnjih sedmojulskih nemira kad je najavljeno zatvaranje.
Ako pocne tepanje vakcina ni treca revakcina nista nece pomoci
Onda se zarazi i sedi sa prasićima negde, dalje od ljudi. A zatvaranje je isključivo zbog tebe i sličnih.

I dalje ostaje istina da si ti pripadnik pseudohrišćanske verske grupe u kojoj je zabranjena upotreba nekih metoda saveremne medicine, pa nisi uopšte bitna za ovu raspravu.
Ne nego tvoja sekta zabranjuje savremene metode lecenja a moja hriscanska vera koristi najsavremenije :)
kao i pravo na izbor lecenja
za sta nisi cuo
tako da ti si taj koji si za uzimanje otrova u organizam a ja sam za zdravlje

Dok god vi preplašeni pišete protiv ljudskih života, pisaću i ja ovo. Ako ti smeta, imaš dve opcije. Vakcinišei se (opameti se) ili ne piši više jutjub nebuloze.
Čuj preplašeni... :hahaha:
Kako mi to pišemo protiv ljudskih života?
Da je svaka 💉 koja je trenutno u opticaju 100% efikasna i sigurna, do kraja ispitana, da kad je primiš ne možeš da se zaraziš niti da širiš zarazu dalje, da nema šanse da zaglaviš u bolnici nakon nje a kamoli da umreš, da bukvalno ne riskiraš ništa njenim primanjem, onda i samo onda bi svaka priča o vakcinama u negativnom kontekstu bila ravna upravo tome što pišeš, a s obzirom da sad i ptice na grani znaju da i bocnuti mogu da se zaraze, mogu da šire zarazu, mogu zaglaviti u bolnici a mogu i umreti, to tvoje ponavljanje priče kako su nevakcinisani masovne ubice ne pije vodicu. Decu nazivate masovnim ubicama bre, o kojoj ljudskosti vi pričate? I njih bi da bodete samo da bi se vaši guzičci osećali sigurnijima, a zbog kojeg postotka sigurnosti? Zatvarali bi zdrave ljude, nazivali ih bolesnicima, navlačili im brnjice ko kerovima i po svemu sudeći iduće su pelene na redu jer eto naučnici otkriše da se i puštanjem golubova širi korona, zabranili ljudima ulazak u bolnice, ukinuli im zdravstvenu zaštitu, davali im otkaze da posle skapavaju od gladi jer to je humaniji način za skončati nego od nevidljivog neprijatelja...
Jedino u šta me ubedi jeste da nakon primanja ovih novokomponovanih 💉 ,malo je onih koji sebe više mogu nazvati čovekom.
A zbog čega? Zbog pišljivih 210 dana mogućnosti prelaženjaa granica, zbog slobode kratkog roka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back