Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosle nedelje rodjak koji je bio potpuno zdrav i imao je 71 godinu a nije pio nikakve lekove i vozio je svaki dan bicikl oko 20 km umro je ispred zgrade jer mu se slosilo i samo je pao a na krv mu je isla krv i kad je doslo vozilo hitne pomoci samo su konstatovali smrt. Niko od nas nije mogao da veruje da je on tako umro a neki su komentarisali da dok mu izbija krv na usta da je otrovan.
Inace je primio vakcinu i danas sam dobio video od rodjaka iz Amerike gde se spominje grafenov oksid koji je otrov a koji se nalazi u vakcini Pfizer vakcini.
A onda sam povezao da mozda ta vakcina ima veze s tim s obzirom da je krvotok zatvoren sistem i da je ta krv posledica trovanja.
S toga ne zelim da razmisljam o tome da li sam svesno otrovan a za sta mi niko ne moze potpisati garanciju da sam zasticen nego mi poturaju samo jos veci broj vakcina.
No,no,no vakcina sto se mene tice.
Dule ako si primio bilo koju vakcinu u poslednje vreme, otrovan si. E sad ako imas dobar imunitet mozda se izvuces, ako ne onda zavrsis kao taj rodjak nazalost. To je istina. Ukucaj sastav bilo koje korona vakcina pa vidi kakve otrove stavljaju..

Kako neko moze biti tako glup da potpise papir po kome niko ne snosi odgovornost za vakcinu koja je zbuckana za godinu dana? Uz to daju pare i nagrade samo da se vakcinises? Pa ovo dete debil vidi da je prevara najgore vrste.
Zbrzana je zbog hitne situacije, a ne da bi se prolaznici namerno zavitlavali

Treba izbeći nove policijske časove i lockdown koji šteti ekonomiji. Zato je hitno odobreno.

Treba preseliti pola Indije u Jajince...

Protok DVE GODINE je argument sam po sebi

A drugi jos vazniji argument je vecinski NEVAKCINISANA PLANETA ZEMLJA i koja gle cuda živi uprkos tvrdnjama vaxera da ce izumreti...

Nevakcinisani najvise nerviraju nwo vaxere...jer je svaki nevakcinisani ŽIVI DOKAZ protivu nwo corona vaxera

...

Treba izbeći nove policijske časove i lockdown koji šteti ekonomiji. Zato je hitno odobreno.
Извини, нисам у току, је л’ то хитну полу-дозволу за употребу неиспитаних цјепива сад издају економисти?

Извини, нисам у току, је л’ то хитну полу-дозволу за употребу неиспитаних цјепива сад издају економисти?

Mogu i softveraši...(dok ne stignu bankari...)

4-18.jpg

...

Poslednja dva meseca dolazi samo fajzer.
Nema više istočnog pelcovanja.
Još jedan razlog zašto je opala vakcinacija.

Sam sebi uskaces u rec...

Ako kazes da se ljudi ne vakcinisu jer nam stize Fajzer...to bi znacilo da su ljubitelji kineskih i ruskih boca...
Ako ruskih mozda i nema ili je trenutna nestasica, kineskih bar ima...ko Kineza...pa opet...vakcinacija STOJI...

Bice da je situacija slicna pojavi Jezde i Dafine... = pola Srbije poletelo da ulozi pare (primi vakcinu) privuceno obecanjima o svetloj buducnosti...a drugo pola kaze "neka stani da vidim...nesto mi to sumnjivo"...

Ko ce ispasti pametniji na kraju...znamo... :ortaci:

...

.
Спремају се да "вакцинишу" децу јер је СЗО за сада одобрила само фајзер супстанцу за пелцовање деце.

Међутим, изгледа да разум ипак полако, али сигурно превладава:

Само угрожена деца ће бити пелцована

По препоруци научника министри су донели одлуку против масовног пелцовања.

Британија је одлучила против масовног пелцовања деце против ковид-19 и министри припремају да се понуди пелцовање угроженима узраста 12 до 15 година и оним око 18 година, открива Телеграф.

Претпоставља се да је Заједничка комисија за вакцинацију и имунизацију (JCVI) дала препоруку против пелцовања целокупне популације у том узрасту док се не прикупе даљи докази о постојећим ризицима.

Нове смернице које треба да буду објављене у понедељак (20.07.21.) предвиђају да се пелцовање понуди само за децу узраста 12 до 15 година за које се сматра да су угрожена од ковид-19 или која живе са одраслима који су под имуносупресијом. Такође ће бити понуђено пелцовање седамнаестогодишњака у периоду три месеца пре него што напуне 18 година.

Одлука је у супротности са одлукама какве су донете у земљама као што су САД, Израел и Француска где се деца изнад 12 година безобзирно пелцују.
...
Очекује се да ће упутства које изда JCVI следити препоруке немачке комисије за вакцине Ситко која је прошлог месеца објавила да искључиво деца са претходним болестима треба да буду пелцована.

Да ли је ово светло на крају тунела хистерије у коју смо ни криви ни дужни увучени?

.

I to je profašistička EUGENIKA...
Jer bosti ugrožene-slabe potencijalno znači ukloniti ih...
Kao što su vec uradili sa starima mahom tokom ove dve godine... corona lobotomije...

...

Sam sebi uskaces u rec...

Ako kazes da se ljudi ne vakcinisu jer nam stize Fajzer...to bi znacilo da su ljubitelji kineskih i ruskih boca...
Ako ruskih mozda i nema ili je trenutna nestasica, kineskih bar ima...ko Kineza...pa opet...vakcinacija STOJI...

Bice da je situacija slicna pojavi Jezde i Dafine... = pola Srbije poletelo da ulazi pare (primi vakcinu) privuceno obecanjima o svetloj buducnosti...a drugo pola kaze "neka stani da vidim...nesto mi to sumnjivo"...

Ko ce ispasti pametniji na kraju...znamo... :ortaci:

...
Kineska vakcina poslednji put došla:

Avion sa pola miliona doza vakcina kineske kompanije "Sinofarm" sleteo je 27. maja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla.

https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-kineske-vakcine-isporuka/31276216.html

Pošto se daju po dve doze to mu dodje 250.000 ljudi. Verovatno ispucano od tada. Došli smo verovatno sa 2,5 miliona na 2,7 miliona tako.

Ili će uvesti obaveznu vakcinaciju za razne sektore ili će početi da deli fajzer po komšiluku.

Kineska vakcina poslednji put došla:

Avion sa pola miliona doza vakcina kineske kompanije "Sinofarm" sleteo je 27. maja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla.

https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-kineske-vakcine-isporuka/31276216.html

Pošto se daju po dve doze to mu dodje 250.000 ljudi. Verovatno ispucano od tada. Došli smo verovatno sa 2,5 miliona na 2,7 miliona tako.

Ili će uvesti obaveznu vakcinaciju za razne sektore ili će početi da deli fajzer po komšiluku.

Pre toga u aprilu je sleteo milion doza...a ugovoreno je prakticno jel bese 10-15 miliona...
Znaci Kineza sigurno ne fali...a ni Fajzera evo...AstraZeka je odavno vec na rinfuzi...a oko Sputnika se odvija verovatno neko od zapada naredjeno "sprecavanje malignog uticaja"...

Obaveznu vakcinaciju nece uvesti NIKAD jer iako su NWO korisni idioti ne mogu tek tako da PROTIV USTAVNO deluju...
Cak je SNS-ov zastitnik građana naknadno rekao da naredba za vojsku i policiju narusava njihova građanska prava...

Nema više kome ni da se izvozi...
- Vakcinacija STALA u HRVATSKOJ...
- Vakcinacija u BiH nikad ni zaživela...eno ih još na 5% iako im doniraju vakcine sa raznih strana...

(BTW u Republiku Srpsku stigao kontigent Sputnika...a u Srbiji neki zastoj...ocigledno Putin vise gotivi Dodika nego NATO Vucka...)

I da...
BiH je ŽIVI dokaz o besmislenosti vakcinacije... jer evo i dan danas ŽIVE faktički BEZ VAKCINA !!!
Dakle nimalo drasticnije vec iste ili cak i bolje brojke nego li u poluvakcinisanoj Srbiji...

...

Poslednja izmena:
Pre toga u aprilu je sleteo milion doza...a ugovoreno je prakticno jel bese 10-15 miliona...
Znaci Kineza sigurno ne fali...a ni Fajzera evo...AstraZeka je odavno vec na rinfuzi...a oko Sputnike se odvija verovatno neko od zapada naredjeno "sprecavanje malignog uticaja"...

Obaveznu vakcinaciju nece uvesti NIKAD jer iako su NWO korisni idioti ne mogu tek tako da PROTIV USTAVNO deluju...
Cak je SNS-ov zastitnik građana naknadno rekao da naredba za vojsku i policiju narusava njihova građanska prava...

Nema više kome ni da se izvozi...
- Vakcinacija STALA u HRVATSKOJ...
- Vakcinacija u BiH nikad ni zaživela...eno ih još na 5% iako im doniraju vakcine sa raznih strana...

(BTW u Republiku Srpsku stigao kontigent Sputnika...a u Srbiji neki zastoj...ocigledno Putin vise gotivi Dodika nego NATO Vucka...)

I da...
BiH je ŽIVI dokaz o besmislenosti vakcinacije... jer evo i dan danas ŽIVE faktički BEZ VAKCINA !!!
Dakle nimalo drasticnije vec iste ili cak i bolje brojke nego li u poluvakcinisanoj Srbiji...

...
Da, Vučić se mnogo trza oko ustava...
Neće uvesti možda jer se plaši da će to imati efekte na njegov rejting i izbore a za ustav koji je prekršio sto puta ga boli uvo. Inače mislim da ako ne utroši fajzera ovde daće Bošnjama verovatno.

1) Video iz marta... od tad je valjda i ovaj primerak progledao....

2) Ko je uopste on da bi bio relevantan za bilo šta? Doktor, pekar, šofer GSP-a, Youtuber?

3) Neka se pobrine za holesterol...

...
Dao je tačno objašnjenje zašto se treba vakcinisati i kako to ne vakcinisani ugrožavaju druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back