Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam za razliku od tebe hrabra zena, a usput sam zestoka
protivnica ispitivanja na majmunima, psima, mackama.
Одлично, испитиваће на теби и Reeferu и осталим добровољцима. Ем јефтиније ем одмах резултати, као доктор Менгеле што је радио?
Него, знаш ли шта о оксиду графена?
Мислим, пошто си по питању вакцине једна од највећих заговорника, плус си модератор, морала би пружити више информација?

Одлично, испитиваче на теби и Reeferu и осталим добровољцима. Ем јефтиније ем одмах резултати, као доктор менгеле што је радио?
Мислим, пошто си по питању вакцине једна од највећих заговорника, плус си модератор, морала би пружити више информација?
Brate ne zna ona to. Ona zagovara slaninu sapunjaru za jacanje imuniteta.. Mrka je to kapa.

Одлично, испитиваће на теби и Reeferu и осталим добровољцима. Ем јефтиније ем одмах резултати, као доктор Менгеле што је радио?
Nema nas nekolicna nista protiv.
A za ovu hemiju izvoli pa se obrati nekim institutima koji se time bave.

Zivotinje su nize vrste u odnosu na nas, logicno je da se na njima vrse testiranja. Vi ste se zapadnjaci zaista pozdravili sa zdravim razumom.. Al dobro, sta da ocekujem kada ti rodjenog komsiju prijavljujes pauk sluzbi jer je stao 5 minuta na trotoar, i to vise puta.. Covek ode u minus 1000 evra zbog tebe..

Brate ne zna ona to. Ona zagovara slaninu sapunjaru za jacanje imuniteta.. Mrka je to kapa.
Не заговара она ништа, нема она за то капацитет. Она је уплашени егоиста и понаша се профилисано!
Управо је медијска кампања и усмерена ка њима, "топовско месо", ратним речником речено.
На жалост, сви ти који су добровоњно заменили пацове и мајмуне у испитивању, имају исту црту а то је СТРАХ!
Страх паралише и људи у страху доносе исхитрене одлуке, не понашају се рационално.
Ако само мало анализираш постове тих заговорника вакцинисања, видећеш сем страха низак ниво расуђивања (оно, као лист на ветру). Паметан човек контролише ситуацију док такве, као она, контролише ситуација!

Да ли си чула за реч ОДГОВОРНОСТ?
Овде пропагираш нешто а да при томе не знаш ни елементарне ствари?
То ти је и одговор на мој пост у коме кажем да се не пита струка него политика и бизнис!
Ти не спадаш ни у једну групу и није ми јасно зашто шириш пропаганду, упушташ се у нешто што елементарно не разумеш?
Желиш да замениш пацове и мајмуне? Ок, твоје право али није твоје право да то другима пропагираш!
Да ли ти ишта од свега тога разумеш или се понашаш као дресирана?

Gluposti plati lecenje pa ces videti kad navale da se bodu
Та прича лика којег зову Доктор смрт је тек глупост.
Одавно се на Балкану плаћа скоро све...био осигуран или не...
такозвана партиципација је реткост...а фирме не уплаћују масовно осигурање запосленима...

Та прича лика којег зову Доктор смрт је тек глупост.
Одавно се на Балкану плаћа скоро све...био осигуран или не...
такозвана партиципација је реткост...а фирме не уплаћују масовно осигурање запосленима...
To je prvobitno bila ideja Gojkovica,covek koji je uhvacen u malverzacijama sa nalazima pa se kasnije nagodio sa tuzilastvom.
..................

To je prvobitno bila ideja Gojkovica,covek koji je uhvacen u malverzacijama sa nalazima pa se kasnije nagodio sa tuzilastvom.
..................
I eto odgovora na sve te izjave ucenjenih i alavih drkonova .
Koliko treba biti bez mozga da to odmah ne uocis na prvu
ma ziveo i u imaginarnom matrixu zvanom mreze ili nekoj
zajecarskoj vukoebini bez dodira sa spoljnjim svetom
sto mu ustvari dodje na isto.

Sestre na pultu za vakcionaciju maloletnih lica......Ko ne puni pantalone ne mora da se vakcinise....

nurse.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back