Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1626971297673.png

Nije tajna da ijekavicari sire po Srbiji dezinformacije :dosadno:
istina živa

svi znaju da je Drina Sarajevska jedina cigara koja valjala al više nije ko nekad i bosanski bond i bosanski marlboro bolji od američkog bonda i američkog marlbora, bosanski golf najbolji a srpski yugo ne valja niśta iako je pobedjivao na reliju jednog forda a usto ne valja ni Ceca jer joj muž krao u ratu dok su oni krali u miru i na miru.

Bosno moja jabuko u cvijetu
ajmo negdje da pravimo štetu

Добро...
ајде прочитајте на међународном боцкању са линка о фрци у Словачкој...
они се буне...Французи, па Грци, па чак и Амери ће да апсе Фаучија...а ми?
Ко изда пи.З.да? Шта је нама?

Kod nas se trenutno NWO pajaci iz vlasti i mafije medjusobno obracunavaju i svađaju ko je više klao...

A NWO opozicija prdi u prazno... jer su i sami NWO pajaci...

JEDINA PRAVA OPOZICIJA U SRBIJI SU ANTI-KORONA-VAKSERI !!!

Jedino tu je SLOBODA MISLI, DUHA i ŽIVOTA !!!

Sve ostalo je NWO mozgo isprano MENTALNO ROBLJE !!!

...

Брнабић: Босилеград задао домаћи задатак у вакцинацији и већим и напреднијим самоуправама​

Босилеград је, са 60 одсто вакцинисаних пунолетних мештана, један од десет градова у Србији са најбољим процентом вакцинације, а код имунизације младих најуспешнији.

У Србији је 17 одсто младих, од 18 до 30 година, вакцинисано. У Босилеграду 26 одсто.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...-u-srbiji/4455932/ana-brnabic-bosilegrad.html

Брнабић: Босилеград задао домаћи задатак у вакцинацији и већим и напреднијим самоуправама​

Босилеград је, са 60 одсто вакцинисаних пунолетних мештана, један од десет градова у Србији са најбољим процентом вакцинације, а код имунизације младих најуспешнији.

У Србији је 17 одсто младих, од 18 до 30 година, вакцинисано. У Босилеграду 26 одсто.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4455932/ana-brnabic-bosilegrad.html

Nikad mi neče biti mrsko da raskrinkavan NWO lazljivu satanističku sektu ! :)

BOSILEGRAD = TIK UZ GRANICU SA BUGARSKOM !

Dakle verovatno pola od tih 60% su BUGARI koje su nabedili da dodju u Srbiju kod rođaka Bugija na bocu...

Isto je sa svim pogranicnim mestima uz Bugarsku, Makedoniju, BiH itd...

Dakle definitivno ovi NWO pajaci ubrajaju i strance u procente tih mesta...

Verovatno su i za Beograd uracunali sve one Bosance pa i Albanske stjuardese... :patkica:

Prosto..., dobili su sektasku NWO proviziju i domaci zadatak tj naredbu da nabace vakcinisane procente i sto vise ljudi nabodu...i oni ih na razne nacine nabacuju...

...

Kod nas se trenutno NWO pajaci iz vlasti i mafije medjusobno obracunavaju i svađaju ko je više klao...

A NWO opozicija prdi u prazno... jer su i sami NWO pajaci...

JEDINA PRAVA OPOZICIJA U SRBIJI SU ANTI-KORONA-VAKSERI !!!

Jedino tu je SLOBODA MISLI, DUHA i ŽIVOTA !!!

Sve ostalo je NWO mozgo isprano MENTALNO ROBLJE !!!

...
Па Вучић је ваш антиваксер и антиковидаш, зато и довлачи ове Индијце који ће нам донети ко зна какве вирусе.

Свака патриотска власт би игнорисала западне инструкције и спровела присилну и брзу вакцинацију Спутњик вакцином и строго контролисала границе, чак бисмо и пуцали на мигранте, јер имамо пандемију као вид ванредног стања и право да херметички затворимо границе и да селективно пропуштамо само неке.

Је л случајно што Енглеска има оволико број заражених ? Па није, јер управо они имају највећу индијску дијаспору у Европи.

Па Вучић је ваш антиваксер и антиковидаш, зато и довлачи ове Индијце који ће нам донети ко зна какве вирусе.

Свака патриотска власт би игнорисала западне инструкције и спровела присилну и брзу вакцинацију Спутњик вакцином и строго контролисала границе, чак бисмо и пуцали на мигранте, јер имамо пандемију као вид ванредног стања и право да херметички затворимо границе и да селективно пропуштамо само неке.

Је л случајно што Енглеска има оволико број заражених ? Па није, јер управо они имају највећу индијску дијаспору у Европи.

Pa to me i brine...
Jer bice da smo upravo mi sanitarni koridor za Indijce koji onda idu za UK kod rodbine...

Jer "nasa" vlast su sve sami Mi6 isprdci...

Tako da je i onaj sprazum Stefanovica sa Englezima verovatno ustvari sporazum u vezi toga a pustena je dimna zavesa i spin da je to kao sporazum "protiv malignog uticaja Rusije"...

Britanski ministar tvrdi da je sa Beogradom potpisao sporazum protiv ruskog uticaja, srpsko ministarstvo negira​

https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/481694

...

Pa to me i brine...
Jer bice da smo upravo mi sanitarni koridor za Indijce koji onda idu za UK kod rodbine...

Jer "nasa" vlast su sve sami Mi6 isprdci...

Tako da je i onaj sprazum Stefanovica sa Englezima verovatno ustvari sporazum u vezi toga a pustena je dimna zavesa i spin da je to kao sporazum "protiv malignog uticaja Rusije"...

Britanski ministar tvrdi da je sa Beogradom potpisao sporazum protiv ruskog uticaja, srpsko ministarstvo negira​

https://www.google.com/amp/s/www.politika.rs/sr/articles/amp/481694

...

Evo...
Posto je stvarna prica u vezi korone prica o kreiranom i na vojnim igrama u Kini pustenom bioloskom oruzju...evo kako ćemo taj deo lepo naci u ovom (ne)sporazumu UK i SRB kvislinga:

Citat iz teksta i obrazlozenje "naseg" Ministarstva sta sporazum sadrzi:

Predmet Aranžmana je razvoj bilateralne saradnje u oblasti multinacionalnih operacija, vojne obuke i obrazovanja, održavanje bilateralnih vežbi, razmatranje unapređenja saradnje u kopnenom i vazduhoplovnom domenu i sajber odbrani...
, unapređenje saradnje u oblasti ABHO, jačanje mogućnosti za saradnju odbrambenih industrija i naučno istraživačkih institucija kao i međusobno pozivanje na godišnje vojne sportske manifestacije i takmičenja”, precizira se u tekstu.

ABHO...
Dakle sve jasno...
Radi se o kreiranom bioloskom oružju...
(setimo se na pocetku vanrednog stanja kad su dolazile takođe ABHO ruske jedinice da prskaju i dezinfikuju Beograd...pa ih brzo vratise...da ne bi narod prosto logicki provalio o cemu se radi...o bioloskom oruzju globalista a ne o pobeglom šišmišu...)

Hvala @gambino...
Sad sam provalio...
Upravo sam shvatio, ko kad i gde je potpisao aranzman za Indijce...i da od Srbije napravi sanitarni koridor....

....

...

Kakvo otkrice :worth::worth::worth:

I to ne slucajno "Aranžman" između Ministarstava Odbrane UK i SRB...

Jer su Englezi tj njihove laboratorije i kreirali biolosko oruzje - Korona (u prevodu KRUNA)

I "slucajno" se sojevi razvijali samo po ex (and forever) UK kolonijama...i samoj UK...

Juzna Afrika
Indija
UK
Wuhan...u blizini ex UK Hong Konga...

Okultno-ritualna pozadina svega je verovatno masovno zrtvovanje ljudi sirom sveta zarad predstojece smene na vrhu Kraljevstva...na vrhu KRUNE=KORONE...

A ovaj "Aranžman" je da bi u Srbiji Indijci odboravili dve nedelje pa onda "cisti" dosli do UK...

Dakle Stefanovic je verovatno taj koji je potpisao da Srbija bude sanitarni koridor za Indijce...a ni Vucic ne sme pisnuti o tome jer je i on Mi6 igrac...

...

(setimo se na pocetku vanrednog stanja kad su dolazile takođe ABHO ruske jedinice da prskaju i dezinfikuju Beograd...pa ih brzo vratise...da ne bi narod prosto logicki provalio o cemu se radi...o bioloskom oruzju globalista a ne o pobeglom šišmišu...)
Oбјасни овај део. Јесу ли и Руси заправо глобалисти у служби енглеске круне који су тада ширили вирус или су дошли да се боре против вируса ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back