Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno znamo i ti i ja da je pandrkno još u februaru, a i koga više briga
realno krivi su lelemudi iz udbe koji se u medicinu razumeju ko Marica u kriv kuratz pa ni jedan domaći hirurg nije smeo da predloži razbijanje tromba (kineska prirodna medicina) pa su zato pozvali jednog američkog (fajzer) i jednog ruskog (sputnjikV) doktora koji su se složili oko pogrešne terapije.

A ni Titu se nije išlo pod nož...

realno krivi su lelemudi iz udbe koji se u medicinu razumeju ko Marica u kriv kuratz pa ni jedan domaći hirurg nije smeo da predloži razbijanje tromba (kineska prirodna medicina) pa su zato pozvali jednog američkog (fajzer) i jednog ruskog (sputnjikV) doktora koji su se složili oko pogrešne terapije.

A ni Titu se nije išlo pod nož...
ma ko ga ijebe, nego jel si počo da se raspituješ za ono naše?

Посљедњих дана је вијест да корона није пулмолошка него првенствено коронарно-васкуларна болест. Рече Боки са земуске пијаце: „Па наравно да је коронарна кад су је назвали корона. Да је пулмолошка назвали би је пулмона, они најбоље знају шта су направили, ’бем ти сваког дебила који још вјерује ,струци и науци’.” :lol:

Ej антиваксери, је л знате да вас Фирер здушно подржава и такође шири вашу пропаганду.

716771_eqzxymzwkauehpg_share.jpg

UPOZNALI SE DR JOVANA I FIRER:​

https://www.espreso.co.rs/vesti/pol...te-samo-komentare-ispod-zajednicke-slike-foto

jel mogu ja da uplatim 3000 dindži pa da neko ko je već oltovan ode umesto mene da primi i moje dve doze?

znači one 3000 od države i još plus 3000 od mene ...............solarno 50 evrića

Meni samo papir, može i kinezara, ne planiram preko grane.

Stojkooooo jel moguće da nisi u stanju da nađeš ni jednu korumpiranu osobu u beogradskom zdravstvu?

jel mogu ja da uplatim 3000 dindži pa da neko ko je već oltovan ode umesto mene da primi i moje dve doze?

znači one 3000 od države i još plus 3000 od mene ...............solarno 50 evrića

Stojkooooo jel moguće da nisi u stanju da nađeš ni jednu korumpiranu osobu u beogradskom zdravstvu?

ovoje već teža matematika

1620848811910.png

Не брини за цијену, ово су напуцали за наивне, има да се нађе и за много мање...;)

Ovo moze lako
Zar je moguce da ti ne mozes to...

Dobijes vakcinaciju i revakcinaciju zene gratis...

svi su korumpirani zato i ne može

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back