Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.442
eno ih Ameri u šatorimatiltuješ?
njima nisu delili 30€ nego izvršitelje za neplaćene kirije i rate dok firma nije radila zbog kovide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eno ih Ameri u šatorimatiltuješ?
proleteri , štaš?eno ih Ameri u šatorima
njima nisu delili 30€ nego izvršitelje za neplaćene kirije i rate dok firma nije radila zbog kovide
ovde narod besni zbog 30€ a tamo sede u šator i pevaju pesme iz zavičajaproleteri , štaš?
koijebe?
budaleovde narod besni zbog 30€ a tamo sede u šator i pevaju pesme iz zavičaja
ma da si ti meni lud i zdrav nego slušaj,Ja sam papire nabavio i sa mogu da kenyam kako sam oltovan ko i ti
iz jednog šatora u Los Angelesu:budale
ma kakva kurona to su izmislili farmakomafijaši da šišaju govedama da si ti meni lud i zdrav nego slušaj,
ako se desi da fasuješ kuronu uz to lažno uverenje, javi se prvom kafiću sa baštom, stadionu ili koncertnoj hali
tamo su ti veći eksperti za biogenetiku nego u domu zdravlja, jedino imaju problem u pošti kad popunjavaju PostNET ali ovako - u svaki krasni se razumeju
u bolnice nek idu ovi sa težim problemima a gosti iz kafića 101% leče lakše kao što je Covid
..a burek jeftiniji.....iz jednog šatora u Los Angelesu:
Oj Krajino moja lepa
zar ti zao nije
pored nasih lepih vlajni
da se zenim iz daljine
Obiso sam celu Krajnu
al' takve jos ne bese
sremica mi srecu dade
vetrovi mi je donese
zato ti i kažem, ne opterećuj zdravstveni sistem, to leče gosti kafiċama kakva kurona to su izmislili farmakomafijaši da šišaju goveda
zato ti i kažem, to leče gosti kafiċa
"dobar dan, otkida me vugla, imam sraćku, krljam dan noć, temperatura varir... čekajte gde bežite nisam vam sve...alo kelner...
tako radilo i ovo troje pokojnih komšijapar dana limunade i kisela kupusa , a onda med i slanina s belim lukcom i domaća lozova tri put po potrebi
jer bi ti lečila kuronaša?K* rona![]()
tako radilo i ovo troje pokojnih komšija
moji su bar imali sreće u ludosti
a ja kasam išao kod doktora tri meseca pre zvanične svetske premijere nisu znali šta je sem virus ili astma
ok, tad sam radio pa sam morao zbog bolovanja
da ali meni je Sunce u prvoj kući sa Jupiterom pa me ono vadi uz kinesku vakcinuma ti si budala nema veze
crep radi poso i kuvano vino iz Lidlada ali meni je Sunce u prvoj kući sa Jupiterom pa me ono vadi
a tebe ako izleči neki iz kafića biće dobro...
a za proliv stavi toplu ciglu na stomak
ti ga leci ako si bas navaliojer bi ti lečila kuronaša?
da ne ide po bolnicama nego mu pišeš savete po forumu?
eto vidiš...crep radi poso i kuvano vino iz Lidla
za sada je samo ludti ga leci ako si bas navalio
u skladu je sa tvojim nickom
ofceeto vidiš...
pitam se što ovoliki narod ide onda po doktorima i njima kupuje kafe i čokolade umesto crep, stirodur i poludisperziju za puno izlečenje?
Danga .....Domanovićkrdo
muuuuuu
beee
kokokoko
av av av
Mrtvo more.... RadojeDanga .....Domanović
crep radi poso i kuvano vino iz Lidla
za proliv kupi štavolja..... ili idi naberi, al sumnjam da ćeš znati šta je štavolj pa pitaj nekog dedu seljaka al pazida ti ne uvali ricinus
bilo koi meni radi i biber švapski![]()
koji crep preporučuješ kao crepivo?
s leva na desno fajzer, zeneka, sputnjik ili kineski?