cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.515
.Kao i obično, neartikulisano lupetanje i anegdotalni "dokazi".
Upinješ se kao mazga da nešto dokažeš a nemaš pojma o čemu pričaš niti je tvoje nekontrolisano baljezganje poktrepljeno bilo kakvim argumentima.
Pominješ treću fazu ispitivanja, pitam te imaš li mučeniće uopšte pojma kako izgleda kliničko ispitivanje, ti nastaviš da lupetaš nešto potpuno levo.
Kako može biti učesnik ispitivanja neko koga niko ništa nije pitao, nikakve podatke nije uzeo, nije proverio prethodno zdravstveno stanje, nije definisano kontrolnu grupu koja će primiti placebo, nikoga od vakcinisanih niko ne zove, ništa ne proverava, da li se zarazio, kakva je reakcija na vakcinu, ništa od toga.
Nije to kako mali Perica zamišlja klinička ispitivanja, to ti je kako mali debilko zamišlja klinička ispitivanja.
Твоја уобичајена ароганција сада већ прелази у безобразлук што мени ни најмање не смета.
Ако је планирано да трећа фаза клиничког испитивања буде завршена 2023. године, у којој се фази сада налазимо и шта се сада уопште дешава, осим што произвођачи прикупљају податке са терена и саставља документација која би им помогла да се на крају прогласи вакцина.
Ово што се данас даје људима није вакцина већ привремено одобрено испитивање непознате супстанце на широкој популацији.
Наравно да нико формално не може да буде учесник клиничког испитивања ако није дао "информисани пристанак", али је "ова ситуација" створила плодно тло за идиоте твог типа који ће сваког ко размишља и поставља сувисла питања типа, каква је то супстанца коју треба да примим, а не знате ни колика доза је потребна, да прогласе за будалу, антиваксера и шта ти ја знам.
О свом телу и свом здрављу треба свако одлучује самостално, на основу потпуних информација и без икаквих пропагандних и других притисака, али се сада дешава сасвим супротно и томе се треба апсолутно супротставити.
.Što se tiče tih pojedinačnih dokaza koje pominješ evo imam i ja jedan.
Idem na sahranu sutra, žena jeste bila u godinama ali još uvek "u snazi" što se kaže, mogla je još da radi u polju i da pešači po 10-15 km po brdima. Sin je zarazio, on je bio mesec dana u bolnici, vrlo ozbiljno je bilo, brat mu prošao joj prošao još gore, mesec i po dana u bolnici. Obojica su ispod 55 godina koje pominješ kao granicu ispod koje niko nije trebao da se vakciniše.
Sad više niko u familiji ne postavlja pitanje treba li da se vakciniše ili ne ali za tetku je kasno.
Mene zanima samo mora li konkretno svaka porodica nekoga da izgubi da bi ostalima došlo do pameti da je bolje da se vakcinišu kad već mogu.
Да, да... син је заразио!
Како је заразио када је изашао из болнице излечен??? Па кога више можете да зајебавате са оваквим будалаштинама.
Други које помињеш су такође прележали и оздравили и о каквој њиховој вакцинацији сада причаш?
У мом окружењу су ковид преболели и тешки плућни болесници и неки са два мождана удара и у јадном општем стању и пре него што су заражени ковидом.
Питање је да ли би преживели "вакцинацију".
.
Poslednja izmena: