.
Као и обично, од тебе само празне фразе и понављање пропаганде државних таблоида.
Наравно, и сејање страха који нигде и ничим није утемељен.
Недавно сам овде описао случај пацијента који је био петнаест дана у ковид болници без икаквих симптома болести, спремали се да сутра излази, да би шеснаести дан јавили фамилији да је преминуо.
У разговору са лекаром, каже преминуо од ковид!
Како од ковид када и наши инфектолози тврде да ако нема симптома вирус траје у организму око 12 дана.
И све је окружено оваквим необјашњивим очигледним лажима.
Ако се неко пелцовао, па добио ковид, е то је нови сој! Још један џокер из рукава ковид мафије.
Не знају како вирус изгледа, али знају да постоје варијанте нечег о чему појма немају.
Ма супер, само гутајте курир и информер и нема проблема...
.
Kao i obično, neartikulisano lupetanje i anegdotalni "dokazi".
Upinješ se kao mazga da nešto dokažeš a nemaš pojma o čemu pričaš niti je tvoje nekontrolisano baljezganje poktrepljeno bilo kakvim argumentima.
Pominješ treću fazu ispitivanja, pitam te imaš li mučeniće uopšte pojma kako izgleda kliničko ispitivanje, ti nastaviš da lupetaš nešto potpuno levo.
Kako može biti učesnik ispitivanja neko koga niko ništa nije pitao, nikakve podatke nije uzeo, nije proverio prethodno zdravstveno stanje, nije definisano kontrolnu grupu koja će primiti placebo, nikoga od vakcinisanih niko ne zove, ništa ne proverava, da li se zarazio, kakva je reakcija na vakcinu, ništa od toga.
Nije to kako mali Perica zamišlja klinička ispitivanja, to ti je kako mali debilko zamišlja klinička ispitivanja.
Što se tiče tih pojedinačnih dokaza koje pominješ evo imam i ja jedan.
Idem na sahranu sutra, žena jeste bila u godinama ali još uvek "u snazi" što se kaže, mogla je još da radi u polju i da pešači po 10-15 km po brdima. Sin je zarazio, on je bio mesec dana u bolnici, vrlo ozbiljno je bilo, brat mu prošao joj prošao još gore, mesec i po dana u bolnici. Obojica su ispod 55 godina koje pominješ kao granicu ispod koje niko nije trebao da se vakciniše.
Sad više niko u familiji ne postavlja pitanje treba li da se vakciniše ili ne ali za tetku je kasno.
Mene zanima samo mora li konkretno svaka porodica nekoga da izgubi da bi ostalima došlo do pameti da je bolje da se vakcinišu kad već mogu.