Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao i obično, neartikulisano lupetanje i anegdotalni "dokazi".

Upinješ se kao mazga da nešto dokažeš a nemaš pojma o čemu pričaš niti je tvoje nekontrolisano baljezganje poktrepljeno bilo kakvim argumentima.
Pominješ treću fazu ispitivanja, pitam te imaš li mučeniće uopšte pojma kako izgleda kliničko ispitivanje, ti nastaviš da lupetaš nešto potpuno levo.

Kako može biti učesnik ispitivanja neko koga niko ništa nije pitao, nikakve podatke nije uzeo, nije proverio prethodno zdravstveno stanje, nije definisano kontrolnu grupu koja će primiti placebo, nikoga od vakcinisanih niko ne zove, ništa ne proverava, da li se zarazio, kakva je reakcija na vakcinu, ništa od toga.

Nije to kako mali Perica zamišlja klinička ispitivanja, to ti je kako mali debilko zamišlja klinička ispitivanja.
.
Твоја уобичајена ароганција сада већ прелази у безобразлук што мени ни најмање не смета.

Ако је планирано да трећа фаза клиничког испитивања буде завршена 2023. године, у којој се фази сада налазимо и шта се сада уопште дешава, осим што произвођачи прикупљају податке са терена и саставља документација која би им помогла да се на крају прогласи вакцина.

Ово што се данас даје људима није вакцина већ привремено одобрено испитивање непознате супстанце на широкој популацији.

Наравно да нико формално не може да буде учесник клиничког испитивања ако није дао "информисани пристанак", али је "ова ситуација" створила плодно тло за идиоте твог типа који ће сваког ко размишља и поставља сувисла питања типа, каква је то супстанца коју треба да примим, а не знате ни колика доза је потребна, да прогласе за будалу, антиваксера и шта ти ја знам.

О свом телу и свом здрављу треба свако одлучује самостално, на основу потпуних информација и без икаквих пропагандних и других притисака, али се сада дешава сасвим супротно и томе се треба апсолутно супротставити.

Što se tiče tih pojedinačnih dokaza koje pominješ evo imam i ja jedan.
Idem na sahranu sutra, žena jeste bila u godinama ali još uvek "u snazi" što se kaže, mogla je još da radi u polju i da pešači po 10-15 km po brdima. Sin je zarazio, on je bio mesec dana u bolnici, vrlo ozbiljno je bilo, brat mu prošao joj prošao još gore, mesec i po dana u bolnici. Obojica su ispod 55 godina koje pominješ kao granicu ispod koje niko nije trebao da se vakciniše.
Sad više niko u familiji ne postavlja pitanje treba li da se vakciniše ili ne ali za tetku je kasno.
Mene zanima samo mora li konkretno svaka porodica nekoga da izgubi da bi ostalima došlo do pameti da je bolje da se vakcinišu kad već mogu.
.
Да, да... син је заразио!

Како је заразио када је изашао из болнице излечен??? Па кога више можете да зајебавате са оваквим будалаштинама.

Други које помињеш су такође прележали и оздравили и о каквој њиховој вакцинацији сада причаш?

У мом окружењу су ковид преболели и тешки плућни болесници и неки са два мождана удара и у јадном општем стању и пре него што су заражени ковидом.

Питање је да ли би преживели "вакцинацију".

.

Poslednja izmena:
Da su problem kreveti onda bi rešenje bila IKEA, ali eto niko se nije setio, fale stručnjaci kao ti što si.

Hebote, tebe treba prijaviti kao primer teških posledica vakcinacije Fajzerom, ni pre se nisi isticala inteligencijom ali sad si se svela na IQ zlatne ribice.
Spržio ti Fajzer i te 4 zdrave nervne ćelije što si ih čuvala za "kada negde pođeš".

Žali se, možda ti isplate odštetu.
Ja imam čitav niz izuma i pronalazaka, koji me stavljaju u istu ravan sa Isakom Njutnom i Kregom Rajtom.

Prema tome, ja ti kažem da je čovečanstvo moralo drugačije da odreaguje na ovaj kineski virus iz vaše EAU

.
Твоја уобичајена ароганција сада већ прелази у безобразлук што мени ни најмање не смета.

Ако је планирано да трећа фаза клиничког испитивања буде завршена 2023. године, у којој се фази сада налазимо и шта се сада уопште дешава, осим што произвођачи прикупљају податке са терена и саставља документација која би им помогла да се на крају прогласи вакцина.

Ово што се данас даје људима није вакцина већ привремено одобрено испитивање непознате супстанце на широкој популацији.

Наравно да нико формално не може да буде учесник клиничког испитивања ако није дао "информисани пристанак", али је "ова ситуација" створила плодно тло за идиоте твог типа који ће сваког ко размишља и поставља сувисла питања типа, каква је то супстанца коју треба да примим, а не знате ни колика доза је потребна, да прогласе за будалу, антиваксера и шта ти ја знам.

О свом телу и свом здрављу треба свако одлучује самостално, на основу потпуних информација и без икаквих пропагандних и других притисака, али се сада дешава сасвим супротно и томе се треба апсолутно супротставити.

.

Како је заразио када је изашао из болнице излечен??? Па кога више можете да зајебавате са оваквим будалаштинама.

Други које помињеш су такође прележали и оздравили и о каквој њиховој вакцинацији сада причаш?

У мом окружењу су ковид преболели и тешки плућни болесници и неки са два мождана удара и у јадном општем стању и пре него што су заражени ковидом.

.

Lepo sam ti rekao, da znaš, bar približno, kako izgledaju klinička ispitivanja i šta sve mora da bude zadovoljeno da bi rezultati bili VALIDNI ne bi ti palo na pamet da lupetaš gluposti ali eto tvoje neznanje i neinformisanosti ti omogućavaju da bezbrižno lupetaš i širiš gluposti.

Što se tiče slučaja koji sam naveo kao primer, žena se razbolela 7 dana posle sina, on je brzo zaglavio u bolnici a ona nešto kasnije (izgleda prekasno). On je izašao iz bolnice, ona nije.

Nastavi sad sa budalesanjima, neću ti više smetati.

.

.

.
preležao sam koronu, negde oko 5 januara prošle godine...otac preležao u maju....majka u septembru

.
Најбоље би било да се изгубиш са ове теме јер твоји уписи одавно немају никаквог смисла.

.

Ti ćeš da mi kažeš, "ozbiljni teoretičar zavere" čovek koji je sam sebe nazvao oksimoronom

Znaš koliko mi je stalo do mišljenja likova kao što si ti.

Ti ćeš da mi kažeš, "ozbiljni teoretičar zavere" čovek koji je sam sebe nazvao oksimoronom

Znaš koliko mi je stalo do mišljenja likova kao što si ti.
.
Ја овде нисам тема, а успут, могао би да научиш значење речи оксиморон.

Твоје будалаштине су напросто неподношљиве.
.

Virus koji je u Kini identifikovan 8. januara 2020. godine ti si već bio preležao oko 5. januara.

Da li si posle radio At da bi to i potvrdio.
nisam radio nikakav test, bio sam kod lekara pre božića...nisu ni oni znali šta je u pitanju, dali mi neke vitamine i rekli da se javim, ako bude opasno...dva dana imao temperaturu preko 40, treći dan popustilo...pao mi desni očni kapak...zglobovi me nenormalno boleli, mnogo se znojio i drhtao...čula ukusa sam izgubio jedno dve nedelje...

.
Ја овде нисам тема, а успут, могао би да научиш значење речи оксиморон.

Твоје будалаштине су напросто неподношљиве.
.

"ozbiljan teoretičar zavere" je knjiški primer oksimorona

ti si najbolji dokaz za to, uostalom sam si sebe tako krstio

nisam radio nikakav test, bio sam kod lekara pre božića...nisu ni oni znali šta je u pitanju, dali mi neke vitamine i rekli da se javim, ako bude opasno...dva dana imao temperaturu preko 40, treći dan popustilo...pao mi desni očni kapak...zglobovi me nenormalno boleli, mnogo se znojio i drhtao...čula ukusa sam izgubio jedno dve nedelje...

Ako primećuješ nisam rekao da je nemoguće i da si nešto slagao.
Lično znam iz neposrednog okruženja još dva slučaja "ekstremno teškog gripa" i januara-februara 2020.

Uostalom naši lekari su potvrdili slučaj koji je bio mesec dana pre zvaničnog prvog slučaja u Srbiji.

Da sam na tvom mestu zaista bi me interesovalo imaš li IgG na Covid-19 što bi potvrdilo ili demantovalo sve sumnje.
Taj test je 100% pouzdan, ako si zaista imao C-19 to može da se vidi a i bitno ti je zbog toga da znaš šta i kako dalje.

Nemoj tako. Njegovo ludilo je baš zabavno i to ne samo na ovoj temi.

Znam da idem na živce vaskolikoj antivakserskoj populaciji i izuzetno mi je drago zbog toga.
Nastaviću da vas podsećam koliko ste plitki i koliko lupetate.

Ko zna možda izađu i sabrane anivaksersko-antimaskerske gluposti, greota je da se zaboravi šta ste sve nalupavali prethodnih godinu dana

Ako primećuješ nisam rekao da je nemoguće i da si nešto slagao.
Lično znam iz neposrednog okruženja još dva slučaja "ekstremno teškog gripa" i januara-februara 2020.

Uostalom naši lekari su potvrdili slučaj koji je bio mesec dana pre zvaničnog prvog slučaja u Srbiji.

Da sam na tvom mestu zaista bi me interesovalo imaš li IgG na Covid-19 što bi potvrdilo ili demantovalo sve sumnje.
Taj test je 100% pouzdan, ako si zaista imao C-19 to može da se vidi a i bitno ti je zbog toga da znaš šta i kako dalje.
protivnik sam vakcinacije, ali virus korone zaista postoji...kako je nastao, ne bih mogao stručno objasniti...verujem, da je nastao veštačkim putem i da iza njega stoje glavni ,,akteri" na planeti...pre nedelju dana, jedna žena iz mog komšiluka je zaglavila u kovid bolnici...mada je preležala virus pre 6 meseci, bila je u izolaciji sa svojom porodicom i evo opet virusa

Ko zna možda izađu i sabrane anivaksersko-antimaskerske gluposti, greota je da se zaboravi šta ste sve nalupavali prethodnih godinu dana
Био би то лијеп и занимљив прилог у свеколикој збирци глупости и протурјечности које су дошле из разних званичних установа „струке и науке”.

Znam da idem na živce vaskolikoj antivakserskoj populaciji i izuzetno mi je drago zbog toga.
Nastaviću da vas podsećam koliko ste plitki i koliko lupetate.

Jel ti to mene proglašavaš krezubim antivakserom ?

protivnik sam vakcinacije, ali virus korone zaista postoji...kako je nastao, ne bih mogao stručno objasniti...verujem, da je nastao veštačkim putem i da iza njega stoje glavni ,,akteri" na planeti...pre nedelju dana, jedna žena iz mog komšiluka je zaglavila u kovid bolnici...mada je preležala virus pre 6 meseci, bila je u izolaciji sa svojom porodicom i evo opet virusa

Slažem se, samo kažem da bi bilo dobro da proveriš At, čisto da znaš na čemu si.
Nisam ti predlagao vakcinu, to je tvoja odluka i imaš pravo na nju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back