- Poruka
- 1.159
ne zna
a dr..... Sisić Tupavčević ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zna
..........ne verujema dr..... Sisić Tupavčević ?
..........ne verujem
Moram da te razočaran,ali pogrešno vode epidemiju.ne znam šta da ti kažem...ja slušam samo njih i verujem im
dobro, tu je i Tiodor, Šekler,i poneki sporadični stručnjak koji se ubaci da razbije monotoniju
Moram da te razočaran,ali pogrešno vode epidemiju.
Кључно је да си схватио да је ВОДЕ, е сад да ли погрешно или не, мање је битно...Moram da te razočaran,ali pogrešno vode epidemiju.
O, to nam ss ide u Padinjak da okopava krtolu i cisti list od zlatica.Гледао сам клип у коме докторкино адвокаче каже како су прибавили званичан документ о вакциналном статусу докторке и најавили да ће почети пљуштати пријаве против оних који о томе тртљају по нету. Ево, направио сам ти сличицу да се не мучиш па се сам пријави, можда ти то узму као олакшавајућу околност.
(Адвокат се зове Милина Дорић, лако ћеш је наћи на мрежама.)
Pogledajte prilog 915802
Их, па нису они у Падињаку блесави, у њиву пуштају само невакцинисане, ови други ће чистити клоње...O, to nam ss ide u Padinjak da okopava krtolu i cisti list od zlatica.
Nema veze, i to je posao, posten.Их, па нису они у Падињаку блесави, у њиву пуштају само невакцинисане, ови други ће чистити клоње...![]()
Nijw smt za sve?
Dakle za neke ipak jeste?
Гледао сам клип у коме докторкино адвокаче каже како су прибавили званичан документ о вакциналном статусу докторке и најавили да ће почети пљуштати пријаве против оних који о томе тртљају по нету. Ево, направио сам ти сличицу да се не мучиш па се сам пријави, можда ти то узму као олакшавајућу околност.
(Адвокат се зове Милина Дорић, лако ћеш је наћи на мрежама.)
Pogledajte prilog 915802
To je bilo kada je Srbija s Vučićem na čelu po prvi put pobedila koronu. Druge zemlje to nisu uspelo do danas izuzimajući Belorusiju, Zanzibar i Koreju Severnu. Potom je Srbija koronu dotukla još dva puta. Znači het trik za Vučićevu Srbiju.
Ti i Vučko ste sad na istoj strani, u istom rovu...provaxerskom...
....
Ма ти си неустрашив! Чак толико да и те како пазиш да ти се ни случајно не омакне име...uuuuu al si me uplašio i ti i tvoji antivakserski idoli, evo precrkoh, presede mi posni ručak
Uzgred džabe si krečio, da nisi toliko zaslepljen, primetio bi da nisam pomenuo bilo čije ime, tako da ne znam zašto si ti pomislio baš na neku konkretnu doktorku antivakserku![]()
pobedio si ....Može li gluplji komentar od ovog? Ajd, potrudi se malo.
Ма ти си неустрашив! Чак толико да и те како пазиш да ти се ни случајно не омакне име...
Мада, колико си неустрашив, будеш ли морао рећи на кога си мислио, још ћеш уканалити неку докторку ни криву ни дужну...![]()
Može li gluplji komentar od ovog? Ajd, potrudi se malo.