Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Гледао сам клип у коме докторкино адвокаче каже како су прибавили званичан документ о вакциналном статусу докторке и најавили да ће почети пљуштати пријаве против оних који о томе тртљају по нету. Ево, направио сам ти сличицу да се не мучиш па се сам пријави, можда ти то узму као олакшавајућу околност. ;)
(Адвокат се зове Милина Дорић, лако ћеш је наћи на мрежама.)

Pogledajte prilog 915802
O, to nam ss ide u Padinjak da okopava krtolu i cisti list od zlatica.

Capture.JPG

Nijw smt za sve?

Dakle za neke ipak jeste?

Ja nemam naucne dokaze kao ni ti...da li je Vlasti, Zafiru, Tozovcu, Simjonovicu...pomogla ili odmogla...ali cinjenica je da im najblaze receno nije prijala...

Drugi su pak prosli bez ikakvih problema..., a treci poput Kesica, Irine, Joksimovicke su imali neke nus pojave ali kao mladi organizmi su se izborili...

Tako da...ne postoji definitivan odgovor...

Evo vidis i oko AstraZeneke je igranka, a gotovo sve globalne i lokalne zdravstvene institucije su prvo rekle da je sve OK sa tom vaxom...dakle odobrile je..., a sad imamo vec niz zemalja koje diskretno obustavljaju primenu iste...

E sad...
Da li su gluplji Slovenci, Norvezani, Holandjani koji kazu da nije bas fina... ili mi u smislu zvanicna Srbija, koji idalje kazemo da je OK...ja to ne znam i ne mogu da tvrdim...ali vidim nekakvu igranku...

...

A sve za potrebe narucenih (i btw unapred reziranih i namestenih) izbora dve nedelje posle...

Da je pravde neko bi odgovarao za taj screenshoot tj tu vest tj tu izjavu...i posledicno delanje
Ali on se izvukao i jel bese 2008. sa opevanim svinjskim gripom i tadasnjim propalim vaksama i besmislenom vakcinacijom...(srecom bar tada neuspesnom...), a kada je sve svaljeno na onu neku zenu iz RFZO koja je jedina odgovarala i sudski...

Ali tamo gde nema pravde...karma je jedini sud...
Tako da ne treba klonuti duhom ;)

...

Гледао сам клип у коме докторкино адвокаче каже како су прибавили званичан документ о вакциналном статусу докторке и најавили да ће почети пљуштати пријаве против оних који о томе тртљају по нету. Ево, направио сам ти сличицу да се не мучиш па се сам пријави, можда ти то узму као олакшавајућу околност. ;)
(Адвокат се зове Милина Дорић, лако ћеш је наћи на мрежама.)

Pogledajte prilog 915802

uuuuu al si me uplašio i ti i tvoji antivakserski idoli, evo precrkoh, presede mi posni ručak

Uzgred džabe si krečio, da nisi toliko zaslepljen, primetio bi da nisam pomenuo bilo čije ime, tako da ne znam zašto si ti pomislio baš na neku konkretnu doktorku antivakserku :per:

To je bilo kada je Srbija s Vučićem na čelu po prvi put pobedila koronu. Druge zemlje to nisu uspelo do danas izuzimajući Belorusiju, Zanzibar i Koreju Severnu. Potom je Srbija koronu dotukla još dva puta. Znači het trik za Vučićevu Srbiju.

Ti i Vučko ste sad na istoj strani, u istom rovu...provaxerskom...

....

uuuuu al si me uplašio i ti i tvoji antivakserski idoli, evo precrkoh, presede mi posni ručak

Uzgred džabe si krečio, da nisi toliko zaslepljen, primetio bi da nisam pomenuo bilo čije ime, tako da ne znam zašto si ti pomislio baš na neku konkretnu doktorku antivakserku :per:
Ма ти си неустрашив! Чак толико да и те како пазиш да ти се ни случајно не омакне име... :lol:
Мада, колико си неустрашив, будеш ли морао рећи на кога си мислио, још ћеш уканалити неку докторку ни криву ни дужну... :(

Ма ти си неустрашив! Чак толико да и те како пазиш да ти се ни случајно не омакне име... :lol:
Мада, колико си неустрашив, будеш ли морао рећи на кога си мислио, још ћеш уканалити неку докторку ни криву ни дужну... :(

Znaš kako učio sam od "najboljih", recimo jedna tvoja omiljena antivakserka kaže u svojoj izjavi ovako

"Zašto se ne saopštava da je (pazi sad) jedan makedonski portal preneo vest da je Balašević bio vakcinisan"

Znači neće da kaže direktno ona jer zna da je laž i da neko može da je tuži nego kaže "zašto niko ne prenosi navode makedonskog izvora"

To su ti vaši antivakserski prevaranti, od zla oca i od gore majke, lažu kako zinu a vi ko tetrebi gutate svaku njihovu laž i bljuvotinu i tražite još.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back