Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta bilo, ne sme da se izrazi sumnja ili nedajbože iznese
razmišljanje da je vakcina uzrok obolevanja pa i smrti ljudi
da odmah ne okrenete na sprdačinu i omalovažavanje ?

To najviše govori o agresivnosti i neupućenosti samih vaksera
ili još gore , loše im plaćenih botova.
Nek' odreše kesu i nađu kvalitetnije :)
s ovima su pun promašaj.
Pripremi se da 10 godina živiš pod merama kriznog štaba.

EvzH7A1XMAYNadM

Бане Трифуновић, глумац, Фајзерова.
s-b.jpg

Новинар Слободан Бубњевић кинеска вакцина.

11 пута више антитела од Фајзерове, мада је ипак то индивидуално, али ипак 11 пута је много.

Da li je normalno po organizam imati toliki suficit necega ? Misim jel zdravo?

I od previse obicnih vitamina se dobija vitaminoza

Прими моју саћут због неуспеле вакцинације у Србији... Досетили се не само Власи, већ и Турци...

Гледај то са ведрије стране, трећи пелц ће тек да буде фијаско... јер је цела Европа антивакс

Прими моју саћут због неуспеле вакцинације у Србији... Досетили се не само Власи, већ и Турци...

Гледај то са ведрије стране, трећи пелц ће тек да буде фијаско... јер је цела Европа антивакс
Za mene je veoma uspela, Bogu hvala što ne gledamo na istu stranu kao i vi, u onoga drugog.

Ajka Matijevic
Posto se kod nas sve svodi na politiku, nijedna odluka nikada nije donesena a da nije politicki motivisana, ja bi samo javno da kazem da cu dozivotno glasati za one koji budu imali dovoljno razuma da zaustave ovo ludilo i to po principu: otkljucajmo sve pa da vidimo kuda nas to vodi. Jer smrtnost od 1.14 % uopste nije velika, a ko mora neka se cuva. Znam, znam... empatija mi nije jaca strana, a ni razumevanje za siroke drustvene mase. Ja sam prakticne prirode: dok god deca ne umiru i ne oboljevaju, ja glasam da mi sve otvorimo pa ko prezivi neka prica. Ova nasa deca nesrecna ne mogu da se igraju sa decom, ne mogu da treniraju, ne mogu u skole... Ovaj model upravljanja pandemijom nigde ne daje rezultate. Pogledajte Italiju, Spaniju, evo su zakljucani mesecima pa se nista nije promenilo. U krajnjoj liniji, neka neko izadje i kaze sta je plan ovih mera. Je li cilj nula slucajeva i kako planirate da to postignete? Jer ako imamo metod upravljanja onda on mora da ima neke ciljeve? I neko mora da preuzme odgovornost za ostvarenje tih ciljeva! Ne mozete da konstantno uvodite restrikcije a da ne kazete sta treba da bude krajnji rezultat i sta se ocekuje od toga. I ko je odgovoran ako restrikcije ne daju rezultate. Ne mogu gradjani da se krive, mora onaj ko je preuzeo obavezu da vodi da ima odgovornost za nacin na koji vodi. Ja kad ne bi vodila firmu dobro ne bi mogla da krivim moje zaposlene i da kazem: niste dobro radili i sada nema plate. Moj je posao da postavim sistem tako da oni znaju gde idu, sta se od njih ocekuje, da imaju jasno postavljene ciljeve i da su im data sva sredstva koja su potrebna za ostavrenje tih ciljeva. Nama nije dat ni plan ni sredstva za ostvarenje ciljeva. MI svakog meseca placamo racune, plate zaposlenima, doprinose, sve drzavne dazbine, nemamo subvencija (i onaj jad sto udelise ranije ne bi komentarisala), pa kako ocekujete da damo rezultate? Ljudi su umorni, gladni, prestraseni za buducnost svoje dece, za svoj posao, za primanja svakog meseca. Ja bi volela da znam koliko se planira da nam traje ovo ludilo, jer samo ako imamo plan, bar znamo gde idemo i cemu se nadamo. Ima jedna sjajna izreka: ako ne znate kuda idete svaki put ce vas tamo dovesti. Hocete li da se zastitite: izadjite u prirodu, na sunce, vezbajte, zdravo se hranite. Protiv svake bolesti imuni sistem je kljuc. Sedanje u kuci, strah od toga sta ce biti, strah kako cete preziveti, platiti racune, sve su to stresovi koji obaraju imunitet. Ove mere su direktan izazivac stresa i za posledicu imaju pad imuniteta gradjana. Zatvoriti parkove... to ne bi komentarisala.

A ti misliš da vakcina ima veze sa tim? OK, pa tako napiši. Ono, nije da mu je srce bilo u bedaku ili tako nešto.
Pa kad te otpuste iz bolnice kao zdravog , izlečenog čoveka
kako da ti samo dan posle bilo šta otkaže?

Preuranjeni simptomi bolesti srca, moždanih udara ,
i sličnih bolesti su sastavni deo svake novine, klipa i mreže
koju otvoriš , na šta treba obratiti pažnju, kako prepoznati i to danima ranije,
a lekari u bolnici to ne znaju i 'ladno stave potpis na otpusnu listu ?

Zar i tebi ovo ne deluje skaradno, priznaj , a da se ne mangupiraš?

Nije to samo slučaj kod Dedinog kolege, nekidan bilo u medijima
da su isto čoveka otpustili kao zdravog i on se u sledećoj ulici ka putu
kući samo srušio i umro.

Čija je onda to greška, moje pokojne babe ili čija ? :)

Pa kad te otpuste iz bolnice kao zdravog , izlečenog čoveka
kako da ti samo dan posle bilo šta otkaže?

Preuranjeni simptomi bolesti srca, moždanih udara ,
i sličnih bolesti su sastavni deo svake novine, klipa i mreže
koju otvoriš , na šta treba obratiti pažnju, kako prepoznati i to danima ranije,
a lekari u bolnici to ne znaju i 'ladno stave potpis na otpusnu listu ?

Zar i tebi ovo ne deluje skaradno, priznaj , a da se ne mangupiraš?

Nije to samo slučaj kod Dedinog kolege, nekidan bilo u medijima
da su isto čoveka otpustili kao zdravog i on se u sledećoj ulici ka putu
kući samo srušio i umro.

Čija je onda to greška, moje pokojne babe ili čija ? :)
Znam i ja za takve slučajeve, meni blizak čovek imao 4. operaciju srca, otišao kući i isti dan umro. Zamisli?

Ако ако

... пошто тек 20% грађана испуњава услов за секта пасош, имаће баш лепу буну у априлу... милина за СНС ускоро стиже

Opet smo prvi u tom experimentu...

Sad nek neko kaze da su ovi prostori slucajno test poligoni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back