Matija 2002
Aktivan član
- Poruka
- 1.648
Kako objašnjavaš moju besmrtnostUmire se samo od smrti. Tome nećeš da pobegneš.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako objašnjavaš moju besmrtnostUmire se samo od smrti. Tome nećeš da pobegneš.![]()
Pripremi se da 10 godina živiš pod merama kriznog štaba.Šta bilo, ne sme da se izrazi sumnja ili nedajbože iznese
razmišljanje da je vakcina uzrok obolevanja pa i smrti ljudi
da odmah ne okrenete na sprdačinu i omalovažavanje ?
To najviše govori o agresivnosti i neupućenosti samih vaksera
ili još gore , loše im plaćenih botova.
Nek' odreše kesu i nađu kvalitetnije
s ovima su pun promašaj.
Koje je zaključak ovde koja je najbolja? Koja pravi najviše antitela?Ne razumem.![]()
Zbog svih života na planeti.Koje je zaključak ovde koja je najbolja? Koja pravi najviše antitela?
ovo je bio tvoj post, jesi pitao zbog tvog ili mog zivota
![]()
Бане Трифуновић, глумац, Фајзерова.
![]()
Новинар Слободан Бубњевић кинеска вакцина.
11 пута више антитела од Фајзерове, мада је ипак то индивидуално, али ипак 11 пута је много.
Dobrim oralnim sexom.Kako objašnjavaš moju besmrtnost
Jao majko mila kakva teorija. Ništa neće da ti fali. Piju ljudi coca colu pa ne umiru.Da li je normalno po organizam imati toliki suficit necega ? Misim jel zdravo?
I od previse obicnih vitamina se dobija vitaminoza
To potvrđuje moj post, loša genetika i (možda negde) loša ishrana.Naslova kol'ko hoćeš :
-sportista , fudbaler (20) umro na sred terena,
-dete (14) samo se srušilo i preminulo, savršeno zdravo itd.![]()
Ne preteruj i ovo je već previše za normalnog čoveka.Pripremi se da 10 godina živiš pod merama kriznog štaba.
Da nisi kukavica da odeš u Sirjiu među braću po papučama, pa da proverimo, ovako...Kako objašnjavaš moju besmrtnost
Dobrim oralnim sexom.![]()
Nije loša genetika, i pradede još žive i zdrave,To potvrđuje moj post, loša genetika i (možda negde) loša ishrana.
A ti misliš da vakcina ima veze sa tim? OK, pa tako napiši. Ono, nije da mu je srce bilo u bedaku ili tako nešto.Nije loša genetika, i pradede još žive i zdrave,
dete iz dobre familije, sportista na kontrolisanoj ishrani,
bez poroka.
Sportista VAKCINISAN.
Прими моју саћут због неуспеле вакцинације у Србији... Досетили се не само Власи, већ и Турци...Brat @ИПХ ЗИЛОТ approves!![]()
Za mene je veoma uspela, Bogu hvala što ne gledamo na istu stranu kao i vi, u onoga drugog.Прими моју саћут због неуспеле вакцинације у Србији... Досетили се не само Власи, већ и Турци...
Гледај то са ведрије стране, трећи пелц ће тек да буде фијаско... јер је цела Европа антивакс
Zato što je vakcina od šejtana poslata.
Ако акоOd aprila u Srbiji digitalni covid passport
Pa kad te otpuste iz bolnice kao zdravog , izlečenog čovekaA ti misliš da vakcina ima veze sa tim? OK, pa tako napiši. Ono, nije da mu je srce bilo u bedaku ili tako nešto.
Znam i ja za takve slučajeve, meni blizak čovek imao 4. operaciju srca, otišao kući i isti dan umro. Zamisli?Pa kad te otpuste iz bolnice kao zdravog , izlečenog čoveka
kako da ti samo dan posle bilo šta otkaže?
Preuranjeni simptomi bolesti srca, moždanih udara ,
i sličnih bolesti su sastavni deo svake novine, klipa i mreže
koju otvoriš , na šta treba obratiti pažnju, kako prepoznati i to danima ranije,
a lekari u bolnici to ne znaju i 'ladno stave potpis na otpusnu listu ?
Zar i tebi ovo ne deluje skaradno, priznaj , a da se ne mangupiraš?
Nije to samo slučaj kod Dedinog kolege, nekidan bilo u medijima
da su isto čoveka otpustili kao zdravog i on se u sledećoj ulici ka putu
kući samo srušio i umro.
Čija je onda to greška, moje pokojne babe ili čija ?![]()
Ако ако
... пошто тек 20% грађана испуњава услов за секта пасош, имаће баш лепу буну у априлу... милина за СНС ускоро стиже
Za mene je veoma uspela, Bogu hvala što ne gledamo na istu stranu kao i vi, u onoga drugog.