Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
informer-460x0.jpg

Ja sam cuo da Delta soj najvise napada mozak...obicno onih koji ga nemaju...
Simptomi su takvi kao kad nekog ko izgubi nogu svrbi noga koje vise nema...

....
Pa ovi naši baš ne znaju više šta pričaju...
Dokazano da i vakcinisani mogu da se zaraze, ne on tvrdi da delta ne napada pelcovane iako ga najviše ima u zemljama sa visokim procentima vakcinisanih...

Ovi što "donesoše" deltu u Srbiju morali su ili biti vakcinisani ili pokazati negativan PCR test ako su mislili putovati, što dovodi do zaključka da:
1. ili nisu efikasne vakcine,
2. ili testovi nisu ni za onu stvar,
3. ili lažu o ukrcavanju delte na srpsko tlo jer valja još malo marvu isplašiti i tako naterati na iglu.

Pa ovi naši baš ne znaju više šta pričaju...
Dokazano da i vakcinisani mogu da se zaraze, ne on tvrdi da delta ne napada pelcovane iako ga najviše ima u zemljama sa visokim procentima vakcinisanih...

Ovi što "donesoše" deltu u Srbiju morali su ili biti vakcinisani ili pokazati negativan PCR test ako su mislili putovati, što dovodi do zaključka da:
1. ili nisu efikasne vakcine,
2. ili testovi nisu ni za onu stvar,
3. ili lažu o ukrcavanju delte na srpsko tlo jer valja još malo marvu isplašiti i tako naterati na iglu.
Ајде ово под 1, 2 и 3. замијени „или” са „и” па да потпишем. :lol:

Evo ti jedan primer od nedavno. Na ulasku u avion svi su putnici imali uradne testove. Kad su sleteli u Englesku, na aerodromu su im ponovili testove. Jedan je bio pozitivan, pa su svi smešteni u izolaciju. To što test pokaže da je neko negativan, ne znači da nije bolestan, već da se bolest nije toliko razvila da ga test detektuje. Naravno, postoji i mogućnost da test bude lažno negativan ili pozitivan. Kao i svaki drugi test.

Evo ti jedan primer od nedavno. Na ulasku u avion svi su putnici imali uradne testove. Kad su sleteli u Englesku, na aerodromu su im ponovili testove. Jedan je bio pozitivan, pa su svi smešteni u izolaciju. To što test pokaže da je neko negativan, ne znači da nije bolestan, već da se bolest nije toliko razvila da ga test detektuje. Naravno, postoji i mogućnost da test bude lažno negativan ili pozitivan. Kao i svaki drugi test.
Jesu li mu još koji put ponovili testiranje, da testiraju validnost tog predhodnog testa?:think:

To o čemu pišeš nema veze sa mojom verom, to je nešto sa istoka i ne zanima me. A vakcinisanjem štitimo najveći dar koji od Boga imamo. Vi koji to pljujete ste na strani onog drugog, ali to je vaše pravo, vaš izbor.
Ти или си тежак провокатор или...?
То што ти пишеш једноставно не може писати иоле свестан човек. Зато ми се чини да си обичан провокатор.
До душе, можда се стварно бодеш тим "вакцинама" и твоје писање је производ нежељених ефеката вакцине.
С обзиром на целу кампању, можда је твоје понашање у ствари циљ ових вакцина?
Нано технологијом тако нешто је изводљиво.
Пошто најављују још вакцина, обавезно се вакциниши опет и да видимо ефекте у твом постовању. Мислим да ће овај форум врло брзо имати и зомби члана.

Ти или си тежак провокатор или...?
То што ти пишеш једноставно не може писати иоле свестан човек. Зато ми се чини да си обичан провокатор.
До душе, можда се стварно бодеш тим "вакцинама" и твоје писање је производ нежељених ефеката вакцине.
С обзиром на целу кампању, можда је твоје понашање у ствари циљ ових вакцина?
Нано технологијом тако нешто је изводљиво.
Пошто најављују још вакцина, обавезно се вакциниши опет и да видимо ефекте у твом постовању. Мислим да ће овај форум врло брзо имати и зомби члана.
Nemoj mu zameriti. To su nus pojave fuš kineske vakcine.

Код већине вакцинисаних видно је класично незнање и страх!
А страх је унутрашње стање изазвано предстојећом стварном или претпостављеном катастрофом.
Какве су нам мисли такав нам је и живот.
Из свега наведеног, вирус је забава у односу на параноју у којој живе такви људи.
Не схватају да све оно чиме су окупирани у ствари призивају у свој живот.
Зато су и почели да обољевају и умиру многи вакцинисаних.
Црни плацебо!

Код већине вакцинисаних видно је класично незнање и страх!
А страх је унутрашње стање изазвано предстојећом стварном или претпостављеном катастрофом.
Какве су нам мисли такав нам је и живот.
Из свега наведеног, вирус је забава у односу на параноју у којој живе такви људи.
Не схватају да све оно чиме су окупирани у ствари призивају у свој живот.
Зато су и почели да обољевају и умиру многи вакцинисаних.
Црни плацебо!
To je i bio cilj, da se izvrši depopulacija. Oni to i otvoreno kažu, ali šta ćeš, narod je kao stoka koja se vodi pred klanje. Rifer i slični znaju samo muu bee, vakcine tekovina medicine muuu bee, itd.

To što test pokaže da je neko negativan, ne znači da nije bolestan, već da se bolest nije toliko razvila da ga test detektuje. Naravno, postoji i mogućnost da test bude lažno negativan ili pozitivan. Kao i svaki drugi test.
.
Пази ово лудило!

Тест је негативан, немаш никакве симптоме болести, али то не значи да ниси болестан.

Мсм, антиваксери имају своје моменте, али ово превазилази све што може да се замисли.

По свим прихваћеним медицинским параметрима си здрав, али можда си болестан од болести.

Невероватно је шта су све у стању ковид џихадисти да прогутају.

.

.
Пази ово лудило!

Тест је негативан, немаш никакве симптоме болести, али то не значи да ниси болестан.

Мсм, антиваксери имају своје моменте, али ово превазилази све што може да се замисли.

По свим прихваћеним медицинским параметрима си здрав, али можда си болестан од болести.

Невероватно је шта су све у стању ковид џихадисти да прогутају.

.
To ti je kao kada covek uzme u skoli da jede bananu, pa ga zezaju i daju mu ime banana men. Isto je i sa vakcinama, znaci cim nesto pametno kazes, odmah ide diskreditacija. Antivakseri, ravnozemljasi, teoreticari zavere, i ostalo.. Samo da naprave budalu od tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back