Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti je kao kada covek uzme u skoli da jede bananu, pa ga zezaju i daju mu ime banana men. Isto je i sa vakcinama, znaci cim nesto pametno kazes, odmah ide diskreditacija. Antivakseri, ravnozemljasi, teoreticari zavere, i ostalo.. Samo da naprave budalu od tebe.
.
Невероватна је трансформација, иначе разумних, људи.

Ако се "вакцнисао", нагде у глеви је уградио задатак да све око себе убеђује да се "вакцинишу".

Не само то, себи је (ничим изазван) дао у задатак да сваког ко се противи овом експеримену дискредитује на све могуће начине.

Лудило на куб.

.

...

Na stranu to što voli da prima...
Nego...
Kad ovo što se zove Predsednik vaxerujuci sam postaje glavni argument za antivaksere:

Vučić: Primiću i treću dozu vakcine

https://direktno.rs/korona/362822/vucic-primicu-treca-doza-vakcine.html
Vučić je kazao da kineska vakcina sporije stvara antitela od „Fajzera“, „Astra-Zeneke“ i „Sputnjika“, ali da je kineska tradicionalna vakcina koja nema baš nikakav rizik.

- Ne kažem da druge imaju, ali kineska nema rizik ni za šta - dodao je predsednik.

Nesvesno je saopstio istinu...a onda se brze bolje korigovao i vratio u laž...

...

Код већине вакцинисаних видно је класично незнање и страх!
А страх је унутрашње стање изазвано предстојећом стварном или претпостављеном катастрофом.
Какве су нам мисли такав нам је и живот.
Из свега наведеног, вирус је забава у односу на параноју у којој живе такви људи.
Не схватају да све оно чиме су окупирани у ствари призивају у свој живот.
Зато су и почели да обољевају и умиру многи вакцинисаних.
Црни плацебо!
Kakav loš pokušaj spinovanja. Vakcine su vezane za znanje i najozbiljniju nauku. Strah je samo kod vas teoretirača zavera i obožavalaa nadrilekara.
Inače svi oboleli poslednjih dana su isključivo nevakcinisani. Toliko o mudrosti koju ovde širiš. Doduše to se još zove i idiotizam, ali dobro.

Fajzerova ne sadrži virus, tako da nema opasnosti od nj.

Meni se posle 2. doze javila temperatura što znači da radi
Posle Fajzerove svima se javi temperatura posle druge doze
( sto mrzim rec dozNa), a to naravno znaci da stvar funkcionise.
Nema nazalost u Srbiji struke koja ce inarodu da objasni sistem
funkcinisanja ovih vakcina, otuda Daco iz Bjeljine i nekakva vakcina
koja sadrzi virus. Doduse, mozda ne bi ni razumeli.

Tvoje je pravo da ne razumeš i da budeš zatucan.
Па сад да ми ти причаш о затуцаности, баш га претера!
За разлику од тебе, ја сам доста тога окачио као аргументе за моје тврдње. Ти, ти само вртиш причу у коју ти слепо верујеш и ништа друго.
Ти једноставно не уважаваш ни један аргумент који доводи твоје мишљење у сумњу или га потпуно негира.
Уместо, тако паметан, да изнесеш нешто релевантно, ти ћеш радије да се служиш придевима?
Наравно, класика за људе твог кова. када се нема аргумената дај онда омаловажавање.
Тебе треба једноставно игнорисати па се дописуј са члановима вашег клуба вакцинисаних. Размените информације о томе када ће и где бити 5, 6, 7...вакцина.

Па сад да ми ти причаш о затуцаности, баш га претера!
За разлику од тебе, ја сам доста тога окачио као аргументе за моје тврдње. Ти, ти само вртиш причу у коју ти слепо верујеш и ништа друго.
Ти једноставно не уважаваш ни један аргумент који доводи твоје мишљење у сумњу или га потпуно негира.
Уместо, тако паметан, да изнесеш нешто релевантно, ти ћеш радије да се служиш придевима?
Наравно, класика за људе твог кова. када се нема аргумената дај онда омаловажавање.
Тебе треба једноставно игнорисати па се дописуј са члановима вашег клуба вакцинисаних. Размените информације о томе када ће и где бити 5, 6, 7...вакцина.
Da, to je argument, 5, ili 7. vakcina. To su ti vrhunski stručni argumenti. Ja sam dao sve potrebne argumente ovde, napisao svoja iskustva. Moji roditelji su danas živi zahvaljujući kineskoj vakcini, dao sam i podatak o antitelima kod mene nakon 40 dana od revakicine. Pored toga ni jednom nisam ništa dobro napisao za krizni štab, koji ne zna šta radi, jer su politikanti. Ali me jednako ne zanimaju ni vaši "izvori" raznih nadrilekara i sektaša. Ima svoj izvor i to najbolji mogući. Zato i tvrdim to što tvrdim.
Da li ima nekih problema, naravno da ima. Pre svega sa tim testovima koji nisu 100% pouzdani. Iz tog razloga se naši, prilčno iskusni, lekari i oslanjaju na kliničku sliku više nego na testove.
Vakcine su dobre, pomažu ljudima, naročito straijima i onima iz rizičnih grupa, da prežive.

Da, to je argument, 5, ili 7. vakcina. To su ti vrhunski stručni argumenti. Ja sam dao sve potrebne argumente ovde, napisao svoja iskustva. Moji roditelji su danas živi zahvaljujući kineskoj vakcini, dao sam i podatak o antitelima kod mene nakon 40 dana od revakicine. Pored toga ni jednom nisam ništa dobro napisao za krizni štab, koji ne zna šta radi, jer su politikanti. Ali me jednako ne zanimaju ni vaši "izvori" raznih nadrilekara i sektaša. Ima svoj izvor i to najbolji mogući. Zato i tvrdim to što tvrdim.
Da li ima nekih problema, naravno da ima. Pre svega sa tim testovima koji nisu 100% pouzdani. Iz tog razloga se naši, prilčno iskusni, lekari i oslanjaju na kliničku sliku više nego na testove.
Vakcine su dobre, pomažu ljudima, naročito straijima i onima iz rizičnih grupa, da prežive.
Које аргументе си дао, које? Ја те питам, како су те вакцине прошле клиничка испитивања у тако кратком року ако се вакцине клинички испитују две године, а ти ми ми одговараш о савременој медицини?
Да ли си ти свестан које небулозе пишеш и да ли у опште знаш шта је то клиничко испитивање, тестирање?
Видиш, у мојој ближој и широј фамилији нико се није вакцинисао као ни у мом широком кругу пријатеља и сви су живи и здрави!
И шта сад, хоћеш и даље да наставиш у стилу папагаја, Vakcine su dobre, pomažu ljudima, naročito straijima i onima iz rizičnih grupa, da prežive.
Рекох, стани у ред за следећу и следећу вакцину и имаш шансу да надживиш и метузалема!

Poslednja izmena:
Које аргументе си дао, које? Ја те питам, како су те вакцине прошле клиничка испитивања у тако кратком року ако се вакцине клинички испитују две године, а ти ми ми одговараш о савременој медицини?
Да ли си ти свестан које небулозе пишеш и да ли у опште знасш шта је то клиничко испитивање, тестирање?
Видиш, у мојој ближој и широј фамилији нико се није вакцинисао као ни у мом бап широком кругу пријатеља и сви су живи и здрави!
И шта сад, хоћеш и даље да бнаставиш у стилу папагаја, Vakcine su dobre, pomažu ljudima, naročito straijima i onima iz rizičnih grupa, da prežive.
Рекох, стани у ред за следећу и следећу вакцину и имаш шансу да надживиш и метузалема!
A ti znaš koliko ispitivanja treba da traju? Misliš da tehnologija nije napredovala da je sve brže? Da li upšte imaš neku predstavu kako izgleda proizvodnja vakcina?
Tvoja bliža familija je jedno čudo, eto kod vas ne postoji korona. Kod mene je itakako bilo, ali Bogu hvala na vakcinama, moji su živi. Dok su mom drugu iz detinjstva, iz istog ulaza, otac i majka završili u bonici zbog korone, Majka nije preživela, otac se vratio kao polovan u odnosu na ono pre bolesti, a nisu vakcinisani. Pitaj njega šta misli o tom glupiranju protiv vakcina.
Naravno da ću da primim vakcinu kad god za to ima potrebe, kao što smo ih svi već primili desetine i desetine. Tebe niko ne tera na to, ali je glavni problem u nesposobnosti ove vlasti da to nekako reguliše, kao što se polako radi u svetu.

A ti znaš koliko ispitivanja treba da traju? Misliš da tehnologija nije napredovala da je sve brže? Da li upšte imaš neku predstavu kako izgleda proizvodnja vakcina?
Tvoja bliža familija je jedno čudo, eto kod vas ne postoji korona. Kod mene je itakako bilo, ali Bogu hvala na vakcinama, moji su živi. Dok su mom drugu iz detinjstva, iz istog ulaza, otac i majka završili u bonici zbog korone, Majka nije preživela, otac se vratio kao polovan u odnosu na ono pre bolesti, a nisu vakcinisani. Pitaj njega šta misli o tom glupiranju protiv vakcina.
Naravno da ću da primim vakcinu kad god za to ima potrebe, kao što smo ih svi već primili desetine i desetine. Tebe niko ne tera na to, ali je glavni problem u nesposobnosti ove vlasti da to nekako reguliše, kao što se polako radi u svetu.
Хахахаха....добро неко рече, вакцинашки талибан!
Качио сам већ пар пута, а и сам можеш наћи објашњење за клиничко испитивање.
Запамти, ни једна технологија НЕ МОЖЕ заменити клиничко испитивање, ни једна!
То је процедура која се испитује на људима и прате се нус појаве а она је таква да је за исту опотребно две године да би се вакцина сматрала безбедном за коришћењем!
То у овом случају нису урадили. То раде управо сада на теби и теби сличнима, добровољним приматима. Велике фармацеутске компаније које и онако зарађују силне милијарде продајући разну хемију, сада имају прилику да тестирају нову хемију на огромном броју добровољаца којима су увалили причу о пандемији.
Огромне паре су уложене, у корумпиране политичаре, лекаре, новинаре...и ефекат је видљив. Ко се супротставио, данас је под земљом или му спремају обојену револуцију.
Агенда се мора спровести!

E6VoTrPWQAYyICB.png

Moguce je da i ja to nekad koristim, ali nikada kad pisem
jer kad nesto izgovaras, kazes, sa sve svojim naglaaaskom
i akcentom, to ima svoje suFtilno znacenje ,a ovako na forumu
deluje polpismeno.
Пусти писменост, њу можемо третирати као lapsus linguae. Много је битнији садржај поста од језичке грешке.
Само се дављеник хвата за сламку! Тако и ти, држиш овде слово о језичким грешкама а пишеш невиђене небулозе.
Ти, Reefer и остали вакцинаши, узимате себи за право да расправљате, да негирате чак и нобеловца?!
Француски нобеловац, Лук Монтањан (добио нобелову награду за истраживање ХИВ вируса), рекао је како је сигуран да је корона вирус настао вештачким путем.
Све ово што се дешава са том пандемијом, циљана је акција и само слеп или слуђен не жели да види оно што се увелико види.
Сви предузети кораци су контрадикторни и сваком слободномислећем човеку јасно је од почетка да је ово један велики пројекат-агенда!
Шта се све ти крије, можемо само нагађати, посебно ако се постави питање шта ће графен оксид у вакцинама?
Вероватно не знаш о томе ништа а и зашто би? Ти једноставно верујеш и добре намере фарамцеутских компанија? Њима није стало до профита него до здравља људи?

Француски нобеловац, Лук Монтањан (добио нобелову награду за истраживање ХИВ вируса), рекао је како је сигуран да је корона вирус настао вештачким путем.
Ma neka je nastao i tako, ali ja zelim da se odbranim od njega ( virusa).
Kakve veze sad ima kako je nastao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back