Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.910
Odbukcija bi znatno pomogla svim lekarima.u principu, obdukcije se možda i rade ali se ne prijavljuju rezultati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odbukcija bi znatno pomogla svim lekarima.u principu, obdukcije se možda i rade ali se ne prijavljuju rezultati
.Evo gde se corni napajao "znanjem"
Tačno sam znao da nije on čitao radove nego se truje budalaštinama koje seju YouTube ludaci i ne uključuje mozak uopšte.
(0.6%)inače, već je apsolvirano da je korona u Rusiji na nivou gripa kao nekad
Качио сам ово, пре ко зна колико страна овде...u principu, obdukcije se možda i rade ali se ne prijavljuju rezultati
Стигне ти смс, а истовремено и мејл - како си попунио при исказивању интересовања за вакцинацију.web adresa ?
Када је било 500 није се баш знало о свему овоме, није било вакцине, нисмо имали додатне болнице за ово...Na 500 pozitivnih galamilo se na TV a kada je 7000 bilo ništa veoma je to čudno.
Качио сам ово, пре ко зна колико страна овде...
Поређење бруто броја умрлих са бројем вирусираних, месец по месец...
У априлу је било непуниих 89000 забележених случајева, па кога не мрзи може да процењује број пострадалих. Ја очекујем бруто број умрлих преко 11000 - то је 2500 изнад просека, скоро потпуно удео овог гњавежа.
Такође, кога не мрзи нека сабере ове разлике (вишкове преминулих), па би то отприлике био број пострадалих. Званичних 6-7 хиљада је скроман број, а много зависи и од система бројања - неко са 3 ствари од којих може да се страда - пострада... Од које је? Питање за милион долара.
Pogledajte prilog 917322
I Kina je dosta toga sakrivala.pre svega, najviše manipulacije idu oko broja "zaraženih" tj. pozitivnih na testu
broj umrlih se taljiga kao prikolica iz ovoga
Не знам, немам бројеве.inače, već je apsolvirano da je korona u Rusiji na nivou gripa kao nekad
Ja cu ove godine u Medjugorje jer Gospa je jaca od vakcineEto čekam SMS za revakcinaciju pa ćemo videti koliko štiti.
Не знам, немам бројеве.
У Немачкој је било незадовољства јер је од... птичијег или свињског, не сећам се тачно... грипа пострадало 158 људи - где од обичног грипа страда 10000 по сезони.
Е, од овога је пострадало преко 83000 (за годину и кусур).
Можда је опасно зато што не престаје - делује и лети и зими, тако да ми се чини да је ово ипак опаснија ствар.
Битна напомена је да се ниједном до сада нису носиле маске нити примењивале све остале мере - па су резултати опет већи од много чега другог.
Кажу, код Енглеза је обичан грип скоро ишчезао - на само 4-5 посто од уобичајених бројева.
Тестови су у реду. Да се не бавимо теоретисањем око тога...pre svega, najviše manipulacije idu oko broja "zaraženih" tj. pozitivnih na testu
broj umrlih se taljiga kao prikolica iz ovoga
Мени је то доказ да маске делују.grip je u principu svuda nestao
što se tiče letjeg i zmiskog kovida, to je tek za priču
u sezoni gripa(koji je magično nestao) broj obolelih i smrtnih je isključivo sa respiratorni problemima,
dok se to leti okrene na manifestaciju sveopšteg najebotusa celog organizma...čudno, zar ne ?
Nije magično nestao, ljudi su se ove sezone masovnije vakcinisali protiv gripa, stalno nosimo maske i držimo distancu. Uz napomenu da je grip daleko manje zarazan od kovida.grip je u principu svuda nestao
što se tiče letjeg i zmiskog kovida, to je tek za priču
u sezoni gripa(koji je magično nestao) broj obolelih i smrtnih je isključivo sa respiratorni problemima,
dok se to leti okrene na manifestaciju sveopšteg najebotusa celog organizma...čudno, zar ne ?
Тестови су у реду. Да се не бавимо теоретисањем око тога...
Проблем су они без симптома. Како њих наћи? Колико их је заиста?
Неке бројеве сам видео, склон сам да поверујем да је један од пет заражених "неприметан".
По званичним подацима, сада је прилично мањи удео случајева међу тестиранима. Било је до трећине, сада је шестина.
Око броја умрлих... Испоставиће се да је смртност већа. Прича се о једном проценту, али ми имамо да је вишак умрлих четворострука вредност у односу на званичан број страдалих од вируса.
То би код нас дало смрност од 3,5 - 4%. Уверен сам да је и у другим земљама слично, него немам податке.
Сазнаћемо једног дана.
А и зависи у односу на шта се мери могућност страдања од вируса. То "до 1%" обухвата све старосне групе и здравствене категорије. Неки ту учествују са 0,1 % а неки са 10...
Туризам и митологија не штите.Ja cu ove godine u Medjugorje jer Gospa je jaca od vakcine
Amin.
Nije magično nestao, ljudi su se ove sezone masovnije vakcinisali protiv gripa, stalno nosimo maske i držimo distancu. Uz napomenu da je grip daleko manje zarazan od kovida.
А каква муљачина?kada su u pitanju procenti to je veoma sklisko i nepouzdano, da ne kažem - lažljivo/varljivo
broj ispitanika npr. od njih stotinu ulazi u te procente i sa time se manipuliše a realan broj je nešto drugo što opet spada u imaginarno jer je nemoguće testirati
svo stanovništvo jedne države istovremeno
U S.A.D se sada pojavio H3N2.to znači da grip teže prodre kroz masku nego korona ?
Ne, ne znači. Virusi su nepokretni, da bi se (kapljično) prenosili potrebno im je nešto na čemu će da se kreću, recimo kad kinemo, nakašljemo se ili nešto slično, a to je najčešće pljuvačka.Ona ne može da prodre kroz masku, ali takođe treba znati da postoji mnogo vrsta maski i da nisu sve sa jednakim stepenom zaustavljanja. Tu je uloga maski veoma velika, ali izgleda da si preskočio deo sa vakcinama i distancom.to znači da grip teže prodre kroz masku nego korona ?
AminТуризам и митологија не штите.
Да не објашњавам на овој теми зашто тамо сигурно нема ничега осим наведеног.