Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.665
Ma nema veze, bili sigurno radi na novoj varijanti virusa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха, сматраш да су то научници који појма немају ни о чему па би морали јурити рандом животиње типа кишна глиста, какаду, пингвин, пуж голаћ, пустињски мрмот и сл. Ја сам мислио да су се тиме бавили ипак мало озбиљнији људи, добро да си ми отворио очи.
А посебно ме одушевљава да се истраживања прекину јер је хитно па удри брале, јбмлг шта је, ал то је што је па ево протокола и вози Мишко...
Ја бих то чуо као "ми лекари желимо да помогнемо својим знањем и новом опремом у новој болници".A neposredno pred otvaranje za medije je govorila direktorka te zdravstvene ustanove, dr Tatjana Adžić Vukićević. Njena izjava postala je za kratko vreme viralna jer očigledno doktorka nije dobro promislila pre nego što je rekla:
"Sa velikom željom i nestrpljenjem čekamo prve kovid pacijente".
Pogrešila žena.Ја бих то чуо као "ми лекари желимо да помогнемо својим знањем и новом опремом у новој болници".
Није она крива што је болница касније била 95% попуњена.
Држи воду док мајстори оду.![]()
Толико хитно било? Аууу... Срећа да у таквој хитности имали довољно времена за прављење спасоносне вакцине поштујући све стандарде.Kao što seljak koga si pominjao neće da se bavi brojenjem krpelja na ovcama ako mu gori kuća i u njoj čeljad, tako su i naučnici imali svoje prioritete. Vrlo brzo je praksa pokazala kako se zaraza širi i uopšte nije bilo potrebe da se eksperimentiše sa time da li će se neka životinja zaraziti i pod kojim uslovima. Zaražavali su se ljudi i to na milione.
На сајму другу дозу обично заказују ујутру, буде већ око пола 10 - али тада нема гужве, тако да се брзо прође ако унапред спремиш папире.Eto čekam SMS za revakcinaciju pa ćemo videti koliko štiti.
Srbija će imati fabriku PCR testova.
Fajzer je izuzetno efikasna vakcina sudeći po rezultatima u Americi, Izraelu i Britaniji.
Ne mogu da verujem.Pitanje je koliko ,,drži".
Толико хитно било? Аууу... Срећа да у таквој хитности имали довољно времена за прављење спасоносне вакцине поштујући све стандарде.
Држи колико треба. Имуни систем научи шта је непријатељ и лако ће урадити шта треба и за годину дана.Fajzer je izuzetno efikasna vakcina sudeći po rezultatima u Americi, Izraelu i Britaniji. Pitanje je koliko ,,drži".
“Želim samo da konačno razjasnimo jednu stvar. Stalno se postavlja pitanje, ne samo kod nas, nego postavlja se i kod mnogih, da li je neko umro od korone ili nije umro od korone. Da bi se utvrdilo da li je neko umro od bilo koje bolesti, i koji je uzrok, jedino što je merodavno – to je obdukcija. A Svetska zdravstvena organizacija je rekla da ne može da se radi obdukcija -Zlatibor Lončar.
Руси и Кинези су имали воље да се позабаве тим сарс, мерс итд.у време када је то било главно, па смо видели да су Руси први направили вакцину за овог тренутног гњавежа (капацитет производње је нека друга категорија).Infekcija MERS-CoV može prouzrokovati tešku bolest koja rezultira visokim mortalitetom. Ljudi su zaraženi MERS-CoV direktnim ili indirektnim kontaktom sa dromedarima. MERS-CoV je pokazao sposobnost prenosa između ljudi. Do sada se primetio nestalni prenos sa čoveka na čoveka među bliskim kontaktima i u zdravstvenim ustanovama. Obaveštavanje o dodatnim slučajevima ne menja ukupnu procenu rizika. Međutim, sa trenutnom pandemijom COVID-19, kapacitet testiranja za MERS-CoV bio je ozbiljno pogođen u mnogim zemljama pošto je većina resursa preusmerena na SARS-CoV-2. Ministarstvo zdravlja Saudijske Arabije radi na povećanju testnih kapaciteta za bolje otkrivanje infekcija MERS-CoV. SZO očekuje da će dodatni slučajevi infekcije MERS-CoV biti prijavljeni sa Bliskog istoka, a da će slučajevi i dalje izvoziti u druge zemlje pojedinci koji bi infekciju mogli steći nakon izlaganja dromedarima, životinjskim proizvodima (na primer, konzumacija kamila sirovo mleko) ili ljudi (na primer, u zdravstvenoj ustanovi). SZO nastavlja da prati epidemiološku situaciju i vrši procenu rizika na osnovu najnovijih dostupnih informacija.
14 April 2021
web adresa ?На сајму другу дозу обично заказују ујутру, буде већ око пола 10 - али тада нема гужве, тако да се брзо прође ако унапред спремиш папире.
Похваљујем систем да можеш онлајн да попуниш сагласност, одштампаш и само потпишеш.
Tako je.Руси и Кинези су имали воље да се позабаве тим сарс, мерс итд.у време када је то било главно, па смо видели да су Руси први направили вакцину за овог тренутног гњавежа (капацитет производње је нека друга категорија).
Запад је то исто (сарс, мерс) видео, утврдио да не иде ка Европи... и интерес је спасао на нулу.
Руси и Кинези су имали воље да се позабаве тим сарс, мерс итд.у време када је то било главно, па смо видели да су Руси први направили вакцину за овог тренутног гњавежа (капацитет производње је нека друга категорија).
Запад је то исто (сарс, мерс) видео, утврдио да не иде ка Европи... и интерес је спасао на нулу.