Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes biti antivax, mozes verovati da Isus sutra silazi, ali brojke su brojke. Nivo smrtnosti od kovida prevazilazi nivo smrtnosti od raka, side i suicida. Ako pogledas statistike, doci ces vrlo lako do tih podataka. A ako ne verujemo piscima tih statistika i ako je sve namesteno, kome onda da verujemo? Forumu bilo kom? Nestorovicu? Tebi? Ili ko je onda zaduzen za ispravnost svih podataka na ovom svetu bilo za sta da su?
Веруј људима са мозгом

Ti si primer da je to moguće. Ne kažem da lažeš. Samo si naoružan lažima koje si prihvatio kao istinu. Teorije zavere i slično.
Da li je i španska groznica bila veštački virus izmišljen u nekoj satanističkoj kuhinji?

A crna kuga?

Mora da su i u srednjem veku imali napredne korona laboratorije.

Kapiraš? Najlakše je poverovati u teorije zavere.
Зашто не узмеш могућност да ме видиш у огледалу...?

Ниси Бог да не грешиш и да видиш сваку муљагу јасно....

Зашто не узмеш могућност да ме видиш у огледалу...?

Ниси Бог да не грешиш и да видиш сваку муљагу јасно....
Apsolutno. Ali ti si toliko decidan kako virus ne postoji i kako su vakcine sotonske.
U istoj godini koliko je vladika samo umrlo? Slučajnost?

Све маторци... случајно?

Плус, џаба набеџујеш ''по личном'' држ се теме
Juče je umro mlad doktor od 32 godine. No naravno da su većina matorci. Zato sam ovo napisao.
To što umiru matorci i dalje ne znači da su to sotonske vakcine. ☺

Apsolutno. Ali ti si toliko decidan kako virus ne postoji i kako su vakcine sotonske.
U istoj godini koliko je vladika samo umrlo? Slučajnost?
Ne treba nista da odradi osim da ode na infektivnu kliniku i sam se uveri u to sto pise. A kako je trol, onda od toga nema nista. To ti je kao kada sam na jednom americkom forumu davno imao raspravu na temu postoje li Finska ili Australija. Ja bio, ljudi ne veruju. I jos ja budala :hahaha:

Zeni koja tvrdi da je AIDS obmana? Pa jel ti uopste imas mozga covece? Znas li ti opste ko je ova zena?
Ljudi sa mozgom su garant ti sa youtube koji laprdaju bez nekakvih dokaza. Sve je to zakuvao Deretić kada je sa glupim nedokazvim i neopravdanim tezama izmislio da su Srbi narod najstariji. Vidiš kako se to širi na sve sfere. Neki su se smejali.

Ne treba nista da odradi osim da ode na infektivnu kliniku i sam se uveri u to sto pise. A kako je trol, onda od toga nema nista. To ti je kao kada sam na jednom americkom forumu davno imao raspravu na temu postoje li Finska ili Australija. Ja bio, ljudi ne veruju. I jos ja budala :hahaha:
Trolčina naravno. Moguće da je i zavisnik od ksalola koji izaziva pogrešna uverenja. 🤭

Trolčina naravno. Moguće da je i zavisnik od ksalola koji izaziva pogrešna uverenja. 🤭
Pazi, ima ljudi koji su istinski antivax po ubedjenju na osnovu nekih parametara. Ne veruju korporacijama, plase se nus pojava, boje se igli, boje se moderne medicine, inace se lece cajevima a ne antibioticima, ima ih raznih. Ali to su ljudi koji ti nikada nece nastupiti sa pshoznim stanovistem. To su ili istinske psihoze ili trolovi. Trece nema.

Pazi, ima ljudi koji su istinski antivax po ubedjenju na osnovu nekih parametara. Ne veruju korporacijama, plase se nus pojava, boje se igli, boje se moderne medicine, inace se lece cajevima a ne antibioticima, ima ih raznih. Ali to su ljudi koji ti nikada nece nastupiti sa pshoznim stanovistem. To su ili istinske psihoze ili trolovi. Trece nema.
Jeste. Ima ljudi koji su preležali koronu sa blagim simptomima i smatraju da im nije potrebna vakcina. Moj imunitet jako burno reaguje tako da kontam da mi je bolje da ga ojačam.

Jeste. Ima ljudi koji su preležali koronu sa blagim simptomima i smatraju da im nije potrebna vakcina. Moj imunitet jako burno reaguje tako da kontam da mi je bolje da ga ojačam.
Nece ti biti nista. Mozda malo temperature ali to je svega par sati. Nemas brige od vakcine. Ja sam prvi veoma veliki skeptik prema iglama i ubrizgavanju cak i infuzije, jer se gadim na krv malo. Konsultovao sam veoma dobre doktore, i svi su mi sa 100% sigurnosti rekli da nema nista da mi fali od bilo koje vakcine za covid. Tako su koncipirane da ti ne mogu napraviti stetu ako imas iole normalan imuni sistem.

Evo drugi dan od druge doze Sputnjika. Sve po propisu :)

Nece ti biti nista. Mozda malo temperature ali to je svega par sati. Nemas brige od vakcine. Ja sam prvi veoma veliki skeptik prema iglama i ubrizgavanju cak i infuzije, jer se gadim na krv malo. Konsultovao sam veoma dobre doktore, i svi su mi sa 100% sigurnosti rekli da nema nista da mi fali od bilo koje vakcine za covid. Tako su koncipirane da ti ne mogu napraviti stetu ako imas iole normalan imuni sistem.

Evo drugi dan od druge doze Sputnjika. Sve po propisu :)
U to verujem. Nekako mi je to verovatnije nego da su se svi svetski političari sa svim svojim ministrima i doktorima na planeti urotili protiv naroda da ih vakcinišu. ☺

U to verujem. Nekako mi je to verovatnije nego da su se svi svetski političari sa svim svojim ministrima i doktorima na planeti urotili protiv naroda da ih vakcinišu. ☺
Pazi, i da jesu, onda svakako izbora nemas. Da neko hoce da te tako ubije, sipao bi ti neki mirisljavi otvov u pepsi ili colu, ti bi kupio, njima doneo zaradu jos, a oni te ubili. Niko ne ubija za dz ne brini. Ako nas budu ikada ubijali, ubice nas najsladjim metodama a ne ovim najodvratnijim i krvavim.

Jedno pitanje. Koji je po tebi cilj tih satanista sa ovom vakcinom?
Cilj je da se po nekom osnovu ostvari bilo koje od 100000 prorocanstava koje iole lici na neku apokalipsu ne bi li se narod malo vratio veri bilo kojoj. Ali se zeznuse, pa im masa popova stradala u naletu virusa. Sada se moraju hvatati i za poslednju slamku spasa, a to su babe zeljne paznje poput one gore u videu. Ona je strucnjak koliko je Deretic profesor istorije. Otprilike.

Знаш ти добро... ''култ смрти'' иште жртве, људске, небитно које су нације... улагују се вама јеврејима да би вас што пре побили...

Биби Нетањаху је један од њих

https://banned.video/watch?id=60414c4a98f5f12bc87e4264

Молим те послушај, нису сви јевреји заслепљени нацоши које је лако изложити хајпом про-ционизма
To što ja imam jevrejske krvi ne znači da sam cionista.
Dalje... ne misliš li da postoje mnogo efikasniji načini da se potamane ljudi?
Što se tiče virusa da je sotonski produkt, onda ne bi još odnosno nikada ni bila otkrivena vakcina.

Знаш ти добро... ''култ смрти'' иште жртве, људске, небитно које су нације... улагују се вама јеврејима да би вас што пре побили...

Биби Нетањаху је један од њих

https://banned.video/watch?id=60414c4a98f5f12bc87e4264

Молим те послушај, нису сви јевреји заслепљени нацоши које је лако изложити хајпом про-ционизма
Ipak ja mislim da ti više misliš o svom telu nego duši.

To što ja imam jevrejske krvi ne znači da sam cionista.
Dalje... ne misliš li da postoje mnogo efikasniji načini da se potamane ljudi?
Što se tiče virusa da je sotonski produkt, onda ne bi još odnosno nikada ni bila otkrivena vakcina.
А зар ово што се дешава у Изреалу, зар те то помалко не подсећа на ''жуте звезде'' којима су нацоши вршили геноцид над јеврејима...? Чему те електро наруквице за други пелц као потврда да су сад слободни од опасности?

И зар мислиш да ако сам Серб, да ме баш брига што ће сатанисти невине људе да сатру...

ти се врло вараш, мој лични циљ је да што мање људи верују ''систему'' и сисају весла

Ipak ja mislim da ti više misliš o svom telu nego duši.
Твоје мишљење... ал... вама ако се душа одвеже од тела, никад више нећети бити у могућности да верујете у Бога, као ''нови Израиљци'' - Хришћани, а реинкарнације нема...

Зато ја и не желим да нико мре насилно, да би могао пре тога да прими Христову веру и задобије вечно блаженство

А зар ово што се дешава у Изреалу, зар те то помалко не подсећа на ''жуте звезде'' којима су нацоши вршили геноцид над јеврејима...? Чему те електро наруквице за други пелц као потврда да су сад слободни од опасности?

И зар мислиш да ако сам Серб, да ме баш брига што ће сатанисти невине људе да сатру...

ти се врло вараш, мој лични циљ је да што мање људи верују ''систему'' и сисају весла

Ако си Серб, то је част и обавеза, антитеза је serv(us), servis. Има нас данас и једних и других. Од оног првог је сербес, слободан!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back