Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
15 000 000 doza svake godine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno ćemo da se vakcinišemo. Znači će.
Za usta i grlo 3% rastvor hidrogena (kupuje se u apoteci) ispiranje i grgoljenje posle boravka u prostorijama gde je bilo ljudi i ako postoji rizik da smo nešto pokupili.
Za nos se rastvor dodatno razblaži 1:10 na 0,3% i ispira se nos pumpicom.
Ovo je jednostavno i nema nikakvih nus efekata, ako ste nešto i pokupili virusa u toku dana, najveći deo ćete eliminisati ispiranjem kad dođete kući, pre nego što krenu virusi da se umnožavaju i spuštaju na pluća.
Čitao sam jedno istraživanje čiji je zaključak da je epidemija mogla da se smanji čak za blizu 90% da su svi sprovodili ovaj jednostavan ritual.
Не знам за нос, али за грлоZa usta i grlo 3% rastvor hidrogena (kupuje se u apoteci) ispiranje i grgoljenje posle boravka u prostorijama gde je bilo ljudi i ako postoji rizik da smo nešto pokupili.
Za nos se rastvor dodatno razblaži 1:10 na 0,3% i ispira se nos pumpicom.
Ovo je jednostavno i nema nikakvih nus efekata, ako ste nešto i pokupili virusa u toku dana, najveći deo ćete eliminisati ispiranjem kad dođete kući, pre nego što krenu virusi da se umnožavaju i spuštaju na pluća.
Čitao sam jedno istraživanje čiji je zaključak da je epidemija mogla da se smanji čak za blizu 90% da su svi sprovodili ovaj jednostavan ritual.
Ovu sjajnu vest koja bi mogla da označi početak kraja ovakvog stanja i agonije kakvu proživljavamo zbog virusa poslednjih godinu dana medijima je preneo dr Nebojša Lađević, direktor Centra za anesteziologiju KCS i koordinator svih bolnica u Srbiji.
Naveo je da u bolnicama ima pacijenata koji su primili prvu dozu vakcine jer se očito još nisu razvila antitela, ali da, s druge strane, nema pacijenata koji su primili drugu dozu vakcine!
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...campaign=push_44f45794662cbe2&utm_medium=push
И то ми користимо. У нос, шприц 2мл. Све ово наизменично. А шта је дало резултате до сад, немам појма.
Po čemu to meriš, po brju vakcinisanih ili imaš neke druge paramete? Meni se kineska pokazala kao vrhunxka i to sa prvom dozom.Ja gledam kakve su reakcije u svetu i koliko se ljudi cepalo.
Najbolji je fajzer.
Onda su mi iste ruska i Oksford
Kineska je najslabija i Srbija je bila test.
A za oci sta su koristili? Posto i preko ocne tecnosti moze da se prenese infekcija kako se ranije pisalo, makar?Svi koji su koristili u mom okruženju nisu se razboleli, doduše nosili su i maske, ne može da škodi.
Ја сам се, право да ти кажем, забринула за тебе.Ma koliko da se trudiš i ti i tvoji sektaši, nećete naći komentar u kome sam nagovarao ljude da se vakcinišu.
S druge strane ima milion komentara u kojima ti i tvoja sektaška ekipa iznosite najprovidnije i najgnusnije laži po pitanju vakcinacije.
Ja vas samo demantujem i razotkrivam laži a na svakome je da odluči hoće li se vakcinisati ili neće, pri čemu bi trebalo da može da pročita istinite informacije a ne da bude naplašen sektaškim lažima.
Vaše ponašanje ima sve oblike sektaško delovanja i tako ga treba i tretirati
A za oci sta su koristili? Posto i preko ocne tecnosti moze da se prenese infekcija kako se ranije pisalo, makar?
Ovu sjajnu vest koja bi mogla da označi početak kraja ovakvog stanja i agonije kakvu proživljavamo zbog virusa poslednjih godinu dana medijima je preneo dr Nebojša Lađević, direktor Centra za anesteziologiju KCS i koordinator svih bolnica u Srbiji.
Naveo je da u bolnicama ima pacijenata koji su primili prvu dozu vakcine jer se očito još nisu razvila antitela, ali da, s druge strane, nema pacijenata koji su primili drugu dozu vakcine!
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...campaign=push_44f45794662cbe2&utm_medium=push
Pa da. Po broju. A i čitao sam da Fajzer daje najviše antitela. Dok ruska i Oksford prave jake reakcije. Kineska ima staru tehnologiju.Po čemu to meriš, po brju vakcinisanih ili imaš neke druge paramete? Meni se kineska pokazala kao vrhunxka i to sa prvom dozom.
15 000 000 doza svake godine!
Stating the obvious.Значи, биће пара за фармацеуте!
Stating the obvious.
A opet krivis Djilas jel ?Јавна-медијска сцена у Србији постаје катастрофална и трагична... свуда само смртовнице-умрлице или рекламе - одвратноооооо.......
Ko "on"? Ssmpd?Зар не приметиш да он носи преко очију поцепане жеМске ћега Pogledajte prilog 876943
Mitke, jel si se ti vakcinisao? Nameravas li, nista ne pises o tome, ima li stra' ili jok?Јавна-медијска сцена у Србији постаје катастрофална и трагична... свуда само смртовнице-умрлице или рекламе - одвратноооооо.......
A za oci sta su koristili? Posto i preko ocne tecnosti moze da se prenese infekcija kako se ranije pisalo, makar?