da mi je neko rekao kako ce forumasi sa krstarice da se ugledaju na zemlje sa kraju sveta po bilo kom osnovu krstio bi se. jedan se ugleda na australiju i n.zeland a sa njima imamo veze ko ovca sa surlom...drugi se ugleda na indiju gde ljudi zive kao stoka i nemaju ni ljudsku kanalizaciju i pozivamo sa njihov nacin lecenja ili zasto ne deluju vakcine pa koriste ivermektin ...ja ne vidih u srbiji, barem nigde nisam, makar fotku da je neko nehigijensko romsko naselje otislo na vakcinaciju... kao i ne videh da nijedan rom nije nesto oboleo ili umro...barem iz nasih vesti.
onda kad se sabere dva i dva ispada da smo po higijenskim navikama blizi indiji i ivermektinu nego australiji ili britaniji sa rigoroznim merama. a ko je ziveo napr u britaniji kao ja sto sam, zna kako su britanci slabog zdravlja, kilavi,neuhranjeni, pijanci kao retko ko, jedu svakakav otpad od hrane i ostanu bez zuba vec sa 35 zbog toga...tako da vakcine i treba da se testiraju na uzorcima stanovnistva... aboridzini jos nisu nestali kao ni indijanci... romi sigurno nece jer su cergari, ali bela rasa, to sve oni fini zapadnjaci kojima je smisao postojanja jel kaon apsolutna "cistoca" za svet i sve kao na celofan i masnicu sa posetama lekaru na nedeljnoj bazi garant ce.