Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неки препоручују лекове који нису званично одобрени, мора да знају нешто више од нас који пратимо званичне вести?

Хајде, нека те лењост не држи.
U ceskoj i Slovackoj jesu odobreni.

Narod se sa pravom pita zasto kod nas zabranjuju nesto sto je u EU odobreno.

Могао си и линк да даш
https://assets.publishing.service.g...31157/Vaccine-surveillance-report-week-44.pdf

Исте те званичне службе дају у бројеве умрлих. Иако имају приличан број случајева, они нису тешки у просеку - вакцине делују.
Pogledajte prilog 1047173
sve što su objasnili u tekstu u vezi svojih istraživanja liči na to da vrše ispitivanja na ljudima.

,,Procena uticaja programa vakcinacije je izazovna jer ne postoji potpuno nepromenjena kontrolna grupa. Štaviše, efekte programa vakcinacije treba razlikovati od efekata drugih intervencija (na primer, zatvaranja ili mera kontrole epidemije), promena u ponašanju i bilo koje sezonske varijacije u aktivnostima COVID-19.
UKHSA i drugi vladini i akademski partneri prate uticaj programa vakcinacije na nivoe antitela na COVID-19 u populaciji i različite indikatore bolesti, uključujući hospitalizacije i mortalitet. Ovo se radi testiranjem zasnovanim na populaciji i modeliranjem koje kombinuje stope pokrivenosti vakcinom u različitim populacijama, procene efikasnosti vakcine i indikatore nadzora bolesti.,,

Poslednja izmena od moderatora:
kontrolna grupa smo mi, ljudi.
zatim ti isti britanci neće da te puste da udjes u zemlju, ako si vakcinisan nekom drugom vakcinom koja se ne zove fajzer ili moderna….jel to ima veze sa zdravljem ili sa nečim drugim?
a u ispitivanju koje su objavili vidi se da su razmatrali efikasnost i astrazeneka vakcine
i tako dok se oni snadju da ispitaju sta je i koliko efikasno u vakcinaciji covid19,
mnogi ljudi umrese od drugih bolesti bez adekvatne medicinske zastite

Indija je što se tiče vakcinacije baš loša ako je uporedimo sa Kinom. Potpuno samo 24%.

Pogledajte prilog 1047192

Verovatno je ključ u tome što je Indija prva prošla kroz delta soj još u maju i da zato nemaju neki jak talas već dugo. Nema veze ni sa vakcinama a ni ivermektinom.
da mi je neko rekao kako ce forumasi sa krstarice da se ugledaju na zemlje sa kraju sveta po bilo kom osnovu krstio bi se. jedan se ugleda na australiju i n.zeland a sa njima imamo veze ko ovca sa surlom...drugi se ugleda na indiju gde ljudi zive kao stoka i nemaju ni ljudsku kanalizaciju i pozivamo sa njihov nacin lecenja ili zasto ne deluju vakcine pa koriste ivermektin ...ja ne vidih u srbiji, barem nigde nisam, makar fotku da je neko nehigijensko romsko naselje otislo na vakcinaciju... kao i ne videh da nijedan rom nije nesto oboleo ili umro...barem iz nasih vesti.

onda kad se sabere dva i dva ispada da smo po higijenskim navikama blizi indiji i ivermektinu nego australiji ili britaniji sa rigoroznim merama. a ko je ziveo napr u britaniji kao ja sto sam, zna kako su britanci slabog zdravlja, kilavi,neuhranjeni, pijanci kao retko ko, jedu svakakav otpad od hrane i ostanu bez zuba vec sa 35 zbog toga...tako da vakcine i treba da se testiraju na uzorcima stanovnistva... aboridzini jos nisu nestali kao ni indijanci... romi sigurno nece jer su cergari, ali bela rasa, to sve oni fini zapadnjaci kojima je smisao postojanja jel kaon apsolutna "cistoca" za svet i sve kao na celofan i masnicu sa posetama lekaru na nedeljnoj bazi garant ce. sa ili bez ovih vakcina svejedno.

da mi je neko rekao kako ce forumasi sa krstarice da se ugledaju na zemlje sa kraju sveta po bilo kom osnovu krstio bi se. jedan se ugleda na australiju i n.zeland a sa njima imamo veze ko ovca sa surlom...drugi se ugleda na indiju gde ljudi zive kao stoka i nemaju ni ljudsku kanalizaciju i pozivamo sa njihov nacin lecenja ili zasto ne deluju vakcine pa koriste ivermektin ...ja ne vidih u srbiji, barem nigde nisam, makar fotku da je neko nehigijensko romsko naselje otislo na vakcinaciju... kao i ne videh da nijedan rom nije nesto oboleo ili umro...barem iz nasih vesti.

onda kad se sabere dva i dva ispada da smo po higijenskim navikama blizi indiji i ivermektinu nego australiji ili britaniji sa rigoroznim merama. a ko je ziveo napr u britaniji kao ja sto sam, zna kako su britanci slabog zdravlja, kilavi,neuhranjeni, pijanci kao retko ko, jedu svakakav otpad od hrane i ostanu bez zuba vec sa 35 zbog toga...tako da vakcine i treba da se testiraju na uzorcima stanovnistva... aboridzini jos nisu nestali kao ni indijanci... romi sigurno nece jer su cergari, ali bela rasa, to sve oni fini zapadnjaci kojima je smisao postojanja jel kaon apsolutna "cistoca" za svet i sve kao na celofan i masnicu sa posetama lekaru na nedeljnoj bazi garant ce.
tacno a gde su romi, nisu predmet razmatranja previse su ruzni prljavi i zli za plavooke belokožce?

tacno a gde su romi, nisu predmet razmatranja previse su ruzni prljavi i zli za plavooke belokožce?
kako nijedan azilant da nije umro od korone?

nigde nema vesti ni kod nas ni u svetu...sta su oni ubermensch pa su imuni na koronu?

il umiru samo kad se inkorporiraju u zapadnjacki nacin zivota i prihvate njihove norme?

„Могли смо да урадимо, а да не буде супротно Уставу да вакцинисане бесплатно лечимо, а да невакцинисане такоће бесплатно лечимо, али само до висине уплађених здравствених доприноса на годишњем нивоу, а остало да буде плађено. То би било апсолутно фер. На жалост, нисам се тога на време сетио или смо сувише веровали у савест и одговорност људи. То је сад пропало и не може више да буде проведено у дело“, казао је Вучић.

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-primio-trecu-dozu-vakcine-protiv-koronavirusa/

Кур%ење и претња празном пушком. Неспособан чак и да најобичније мере одржи.

„Могли смо да урадимо, а да не буде супротно Уставу да вакцинисане бесплатно лечимо, а да невакцинисане такоће бесплатно лечимо, али само до висине уплађених здравствених доприноса на годишњем нивоу, а остало да буде плађено. То би било апсолутно фер. На жалост, нисам се тога на време сетио или смо сувише веровали у савест и одговорност људи. То је сад пропало и не може више да буде проведено у дело“, казао је Вучић.

https://rs.n1info.com/vesti/vucic-primio-trecu-dozu-vakcine-protiv-koronavirusa/

Nesposobna vlast koja samo na papiru ima neke mere, dok u realnosti podržava antimaskere i slične egoiste.

Onda ćemo mi nevakcinisani da ti uskratimo sve u životu jer nas ima više pa nećeš imati ništa i to ništa bi ti bilo previše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back