Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bil Gejts je niko i nista u svetu nauke i medicine, on moze da prica bez ikakve odgovornosti, a novine to prenose i to cita ceo svet... Totalno je irelevantno sta prica Bil Gejts... On mozda ima neka realna predvidjanja, a ljudi se zanose da on odlucuje pa cak i da je nekakav unistitelj sveta :mrgreen: ... Mislim da je jedan bogati mizantrop koji ne placa svetske medije da bi o njemu pricali hvalospeve, kojifinansira mnoge organizacije za pomoc u zastit prava ljudi, njihovih profesija itd...Dakle on je sasvim suprotno od onoga za sta ga ovde vecina ljudi zadojenih mrznjom smatra...
Sto se tice Kine oni dnevno prijavljuju po tek nekoliko zarazenih da se mogu na prste prebrojati, niko ih zbog toga zvanicno ne krivi, ali ja iskreno sumnjam u njihovu iskrenost... Vise verujem Americkom sistemu na cijem putu ne stoje ljudi koji imaju zadatak da sakriju...Americke medije takodje smatram najslobodnijim da u njima novinari pisu ono sto vide...

Bil Gejts je niko i nista u svetu nauke i medicine, on moze da prica bez ikakve odgovornosti, a novine to prenose i to cita ceo svet... Totalno je irelevantno sta prica Bil Gejts... On mozda ima neka realna predvidjanja, a ljudi se zanose da on odlucuje pa cak i da je nekakav unistitelj sveta :mrgreen: ... Mislim da je jedan bogati mizantrop koji ne placa svetske medije da bi o njemu pricali hvalospeve, kojifinansira mnoge organizacije za pomoc u zastit prava ljudi, njihovih profesija itd...Dakle on je sasvim suprotno od onoga za sta ga ovde vecina ljudi zadojenih mrznjom smatra...
Sto se tice Kine oni dnevno prijavljuju po tek nekoliko, zarazenih da se mogu na prste prebrojati, niko ih zbog toga zvanicno ne krivi, ali ja iskreno sumnjam u njihovu iskrenost... Vise verujem Americkom sistemu na cijem putu ne stoje ljudi koji imaju zadatak da sakriju...Americke medije takodje smatram najslobodnijim da u njima novinari pisu ono sto vide...
Mozda Kina nesto i prikriva, ali ne moze ovoliko dugo prikrivati ako bi bio veliki broj zarazenih, znaci kod njih su mere uspele i bez vakcine.

Naravno da nije vazno sta prica Bil Gejts kao privatno lice, ali je vazno to sto on finansira SZO, te nije nemoguce da ce sa ovakvom bolesnom mastom i ogromnom kolicinom novca i sam (kad kazem "sam" mislim na njegove organizacije) bacati laboratorijske viruse po svetu, bas kao sto je i "predvideo".

A posto on bas i insistira na vakcinama, to meni bar ukazuje na veliki oprez ubuduce.

Mozda Kina nesto i prikriva, ali ne moze ovoliko dugo prikrivati ako bi bio veliki broj zarazenih, znaci kod njih su mere uspele i bez vakcine.

Naravno da nije vazno sta prica Bil Gejts kao privatno lice, ali je vazno to sto on finansira SZO, te nije nemoguce da cew sa ovakvom mastom i ogromnom kolicinom novca i sam bacati laboratoerisjke viruse po svetu, bas kao sto je i "predvideo".
Mislim da je to njegovo finansiranje vise ta mizantropija, da nemoze da se poredi sa novcem koji daje usa kao drzava ili druge zemlje i da se on ne mesa niti moze da se mesa u odluke...
Sto se tice Kine onda bi to znacilo da nisu umeli dobro da predvide, te su im one ogromne bolnice koje su namenski gradili za covid sada potpuno nepotrebne...

Mislim da je to njegovo finansiranje vise ta mizantropija, da nemoze da se poredi sa novcem koji daje usa kao drzava ili druge zemlje i da se on ne mesa niti moze da se mesa u odluke...
Sto se tice Kine onda bi to znacilo da nisu umeli dobro da predvide, te su im one ogromne bolnice koje su namenski gradili za covid sada potpuno nepotrebne...
Bolje i nepotrebne bolnice a ljudi zivi, nego potrebne a ljudi mrtvi. Kina se odlicno snasla, kao i Indija.

Bolje i nepotrebne bolnice a ljudi zivi, nego potrebne a ljudi mrtvi. Kina se odlicno snasla, kao i Indija.
Kazem ti, ja ne verujem u to...Kao ni S. Koreji... Mislim, nemam nista protiv tih drzava i naroda, vec mislim da to na zalost tako ide kod njih...
Samo jedno pitanje; Ako se secas Kina je bila veoma surova prema ljudima, zazidala je puteve na izlasku iz gradova, ljudima su zakucavali vrata po zgradama, prebijali ih na ulici... Sta mislis o tome, a sta o ovim nasim propusnicama ili kako kazete ausvajsima?

Kazem ti, ja ne verujem u to...Kao ni S. Koreji... Mislim, nemam nista protiv tih drzava i naroda, vec mislim da to na zalost tako ide kod njih...
Samo jedno pitanje; Ako se secas Kina je bila veoma surova prema ljudima, zazidala je puteve na izlasku iz gradova, ljudima su zakucavali vrata po zgradama, prebijali ih na ulici... Sta mislis o tome, a sta o ovim nasim propusnicama ili kako kazete ausvajsima?
Pa mislim da je bolje uraditi kao Kina (kratko i efikasno) nego dugo a neefikasno mrcvariti ljude.

Mali podsetnik o najvecim penalima koje su platili farmaceuti u USA pre kovida!

IMG_20210912_175904_697.JPG

Ovo su kazne za slucajeve dokazane pred sudom!

Prost narod moze i nehotice da posumnja u kvalitet sredstava koje nam plasiraju
kao ,,jedini izlaz iz nove realnosti."

Mali podsetnik o najvecim penalima koje su platili farmaceuti u USA pre kovida!

Pogledajte prilog 1046498
Ovo su kazne za slucajeve dokazane pred sudom!

Prost narod moze i nehotice da posumnja u kvalitet sredstava koje nam plasiraju
kao ,,jedini izlaz iz nove realnosti."
Мала исправка, ако дозвољаваш. :)
Јесте то било на суду, али ове казне (не знам за баш све са списка, али ове највеће свакако) нису биле судске пресуде него вансудска поравнања, што је још грђе јер на поравнање пристаје само онај који рачуна да би на суђењу могао проћи још горе, да не помињем да би у извођењу доказа могло испливати штошта и мимо текуће оптужбе па му онда поравнање дође као нека врста превенције. Скоро ко вакцина. ;)

Poslednja izmena:
Мала исправка, ако дозвољаваш. :)
Јесте то било на суду, али ове казне (не знам за баш све са списка, али ове највеће свакако) нису биле судске пресуде него вансудска поравнања, што је још грђе јер на поравнање простаје само онај који рачуна да би на суђењу могао проћи још горе, да не помињем да би у извођењу доказа могло испливати штошта и мимо текуће оптужбе па му онда поравнање дође као нека врста превенције. Скоро ко вакцина. ;)

Moja greska.
Hteo sam da ukazem na legitimitet sudskog procesa

ALI IMA CLANAK KOJI JE POSTAVIO STRAKS PA CITAJTE...

(CNN) -- Drugmaker Pfizer said Friday its experimental pill designed to fight coronavirus reduced the risk of hospitalization and death for high-risk patients taking part in a trial of the drug.

The company hopes it can eventually offer the pill, given in combination with an older antiviral drug called ritonavir, to people to take at home before they get sick enough to go to the hospital.

A so-called interim analysis -- done before the trial was scheduled to end -- showed an 89% reduction in the risk of hospitalization or death from COVID-19 if patients got it soon enough, the company said.

DAKLE, EKSPERIMENT NA VEC BOLESNIM LJUDIMA SE VEC NUDI KAO SPASONOSNO RESENJE.
PAMETNOM DOVOLJNO.

bilo bi stavno dobro da je ova vest tacna, tacno je sve ostalo sem da je uhapsen….
Све је то бизнис. Држава дала повећу лову да се „убрзано пронађе спас од пошасти”, сад ће то узети назад и то с каматом, а и њима остаје ојха... и сви добри... до наредне епидемије... а ко се набо – набо се. Јбг.

pomenuh inter bili desetkovani...srecom sportisti imaju top medicinsku negu pa se to da srediti, a ne obicni ljudi bodeni ili ne koji zavrse u bolnici.
Па Ериксен се срушио усред утакмице на Европском првенству у јуну ове године, због срчаног застоја. Играч је баш тог Интера, који је пролетос све своје играче вакцинисао..

Па Ериксен се срушио усред утакмице на Европском првенству у јуну ове године, због срчаног застоја. Играч је баш тог Интера, који је пролетос све своје играче вакцинисао..
o tome sam pisao a ona pisala o noletu kao da je 256 na atp listi... ma istina ce brzo da izbije na videlo...sve je vise sportista koji imaju probleme.

inace to sa eriksonom je bilo mucno...gledao si... gledam fudbal ceo zivot nikada u zivotu nisam video takvu scenu.

Conservative Beaver je portal konspiratorne prirode registrovan krajem 2020. godine i u vlasništvu je ove opajdare. Nema kredibilnosti u njenom pisanju, a ona je jedina osoba koja piše.
jel znas ad je fajzer dao rok do mislim 15 novembra svojim radnicima, ima ih oko 60 posto koji nece da se vakcinisu, da se vakcinisu inace dobijaju otkaz?

pa se ja pitam a sto nece ako je sve tako lepo i divno?

jel znas ad je fajzer dao rok do mislim 15 novembra svojim radnicima, ima ih oko 60 posto koji nece da se vakcinisu, da se vakcinisu inace dobijaju otkaz?

А њихов директор који је ухапшен или није, је у мају или јуну, враћен са аеродрома у Тел Авиву, јер није био вакцинисан (а скоро цео Израел вакцинисан његовим производом) иако је дошао на позив Њетањахуа да говори о вакцинацији... :lol:

Prema čijim rečima ih ima oko 60% koji neće da se vakcinišu?

Ти си се, изгледа, јако уплашио да ћеш остати без вакцине? :lol:
Ti si se, izgleda, malo pogubio, pa mi se obraćaš bez ikakve potrebe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back