Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu pa to skroz zvuči kao logor, što su ti potpuno zdravi ljudi sa pozitivnim testom uopšte u bolnici?!??
valjda zbog brojki... gledam svaki dan mlade ljude koji se kerebece i kuckaju po telefonima ispred kovid centara u redu cekaju da vide dal su zarazeni...covek sa temperaturom to neme sanse tako da se ponasa...i onda mu nadju testom koji je jel fantasticno pouzdan i imamo pricu kolege drgana kako ide dalje procedura.

Umoljavas se da batalis vise ove nebuloze jer ovde sada zloupotrebljavas moje simpatije i toleranciju
spram tebe.
Ovde nije tema ni fasizam, ni kvislinzi, Cercil i Adenauer ili Ruzvelt, drzi se teme, batali svetske zavere, istoriju
fasizma i nacizma.
ti imas toleranmciju i simpatiju spram mene??? :rotf:

kad si mi juce iz besa sto sam rekao da me stalkujes na politici iz razloga sto ti se svidjam obrisala postove ne svojoj temi???

normalno da su tema ti si pitala kakve veze ima jevrej joshua...covek je protivnik prisile vakcine u sportu jer zna kako su mnogi zavrsili posle vakcina usled nenormalnih fizickih napora... da si gledala ono sto se desilo dancu eriksenu pred milijardama ljudi na svim tv sveta, ne bi se ovako olako izjasnjavala o necemu sto ne znas. i naravno pomenutom agueru koji onako mali nabijen moze vola da obori...dok se nije vakcinisao .

ti imas toleranmciju i simpatiju spram mene??? :rotf:

kad si mi juce iz besa sto sam rekao da me stalkujes na politici iz razloga sto ti se svidjam obrisala postove ne svojoj temi???

normalno da su tema ti si pitala kakve veze ima jevrej joshua...covek je protivnik prisile vakcine u sportu jer zna kako su mnogi zavrsili posle vakcina usled nenormalnih fizickih napora... da si gledala ono sto se desilo dancu eriksenu pred milijardama ljudi na svim tv sveta, ne bi se ovako olako izjasnjavala o necemu sto ne znas. i naravno pomenutom agueru koji onako mali nabijen moze vola da obori...dok se nije vakcinisao .
A koji su sportisti i kako zavrsili posle vakcine?
Aj daj neki primer. Kimmich nije Jevrejin ( moj si humor trebalo da shvatis) ali je kreten i budala
i nazalost nece moci da ide da igra kojekuda jer njegove ideje o vakcinaciji neke druge drzave
uopste ne zanimamju, Isto vazi i za tenisera.

A koji su sportisti i kako zavrsili posle vakcine?
Aj daj neki primer. Kimmich nije Jevrejin ( moj si humor trebalo da shvatis) ali je kreten i budala
i nazalost nece moci da ide da igra kojekuda jer njegove ideje o vakcinaciji neke druge drzave
uopste ne zanimamju, Isto vazi i za tenisera.
Даћу ти ја један пример. Погледај само наш фудбал. У сваком колу по неки фудбалер пропушта утакмицу јер је био позитиван на тесту. Следеће недеље нормално игра нову утакмицу јер је дан пре утакмице био негативан на тесту. Значи, није био болестан, чим за недељу дана одигра целу утакмицу без проблема. У Звезди и Партизану, само је 10% играча вакцинисано. Интересантно је да су до сада били позитивни и оно мало вакцинисаних...

Даћу ти ја један пример. Погледај само наш фудбал. У сваком колу по неки фудбалер пропушта утакмицу јер је био позитиван на тесту. Следеће недеље нормално игра нову утакмицу јер је дан пре утакмице био негативан на тесту. Значи, није био болестан, чим за недељу дана одигра целу утакмицу без проблема. У Звезди и Партизану, само је 10% играча вакцинисано. Интересантно је да су до сада били позитивни и оно мало вакцинисаних...
pomenuh inter bili desetkovani...srecom sportisti imaju top medicinsku negu pa se to da srediti, a ne obicni ljudi bodeni ili ne koji zavrse u bolnici.

Ja za fuzbal pet para ne dajem ( ako vec drvimo o sportu) mene samo izludjuje ovaj nas teniser
koji ce propustiti iz nekog inata zivotnu sansu jer za razliku od fudbalera teniseri nemaju svakog
dana ili nedeljno pa ni mesecno sansu koja ih vodi ( aj da budem pateticna) u Vecnost.

Umoljavas se da batalis vise ove nebuloze jer ovde sada zloupotrebljavas moje simpatije i toleranciju
spram tebe.
Ovde nije tema ni fasizam, ni kvislinzi, Cercil i Adenauer ili Ruzvelt, drzi se teme, batali svetske zavere, istoriju
fasizma i nacizma.
Ukidanje osnovnih ljudski prava na temelju nekoristenja EKSPERIMENTALNE supstance...
a to su Kovid propusnice...
jeste DEFINICIJA onoga sto je fashizam...jer fashizam nije Hitler ni Musolini...
to je DISKRIMINACIJA RAZLICITOG JER JE RAZLICIT po bilo kom osnovu...

Ukidanje osnovnih ljudski prava na temelju nekoristenja EKSPERIMENTALNE supstance...
a to su Kovid propusnice...
jeste DEFINICIJA onoga sto je fashizam...jer fashizam nije Hitler ni Musolini...
to je DISKRIMINACIJA RAZLICITOG JER JE RAZLICIT po bilo kom osnovu...
Dobro, neka je i tako, ali u Srbiji niko nikoga ne primorava ni da nosi maske ni da se
razboljeva, nije nista zabranjeno, sve je dozvoljeno, cemu ova halabuka i price o fasizmu?

Dobro, neka je i tako, ali u Srbiji niko nikoga ne primorava ni da nosi maske ni da se
razboljeva, nije nista zabranjeno, sve je dozvoljeno, cemu ova halabuka i price o fasizmu?
Kako bre NIJE ZABRANJENO?
Gde ti zivis?
A, da...izvini...nego da se vratim na temu...
STA JE TRAZENJE AUSVAJSA POSLE 8 NAVECE NEGO PRIMORAVANJE?
Sta je odbijanje usluge u banci ili prodavnici ako nemas masku nego primoravanje?
Pri tome NE POSTOJI ZAKONSKA OBAVEZA, vec preporuke Kriznog staba...
a on je u Srbiji i dalje neustavan...

Kako bre NIJE ZABRANJENO?
Gde ti zivis?
A, da...izvini...nego da se vratim na temu...
STA JE TRAZENJE AUSVAJSA POSLE 8 NAVECE NEGO PRIMORAVANJE?
Sta je odbijanje usluge u banci ili prodavnici ako nemas masku nego primoravanje?
Pri tome NE POSTOJI ZAKONSKA OBAVEZA, vec preporuke Kriznog staba...
a on je u Srbiji i dalje neustavan...
Presavij tabak pa se zali Ustavnom sudu, ako kazes da to u Srbiji nije po Ustavu.
Sta drugo da ti savetujem?

Presavij tabak pa se zali Ustavnom sudu, ako kazes da to u Srbiji nije po Ustavu.
Sta drugo da ti savetujem?
Pucanj u DVE pogresne mete.
prvo, ne zivim u Srbiji.
drugo, Ustavni sud zemlje u kojoj zivim je vec proglasio sve ovo neustavnim...
sve MERE bilo kog tela...zato se kod nas i zivi opusteno...anarhija nekad i valja...

Боооже, да некога мучки нападну на улици неки одавде би рекли- Па шта те брига, нека сам решава свој проблем и окренули главу.
Толико о општој, толико провлаченој бризи за људе, њихово здравље и сигурност.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back