- Poruka
 - 1.119

pa jel vidis da nism kopirao i postavio a mogao sam posto sam sumnjicav preko svake mere...al posto je obrisano znam da je istinito bilo jer je covek rekao ime i prezime., nebitno... ovo znam definitivno da je istina kao sto i sam vidis. zapamti covece da niko ove nije neki antivakser kako vas nekoliko lupaju vec ljudi koji nece da uzmu nesto u sta nisu sigurni da je za nih dobro. kako to ne mozes da utuvis u glavu?Verujem i da nemaš pojma šta sve čitaš a sve uzimaš zdravo za gotovo i veruješ svakom liku na Jutjubu koji priča ono što bi voleo da čuješ.
Muka mi je od tih "jel ti znaš" pitanja... Daj ti meni lepo link do izvora za to što pišeš umesto što mi prepričavaš ko Taker Karlson sve ko da si lično svedočio događajima.
kako mozes da kazes da je sve u redu kada u kanadi jure malu decu od 8-9 godina i vabe da za sladoled prime bocu bez znanja roditelja? jel tebi to normalno?
dobio si link..nemas odgovor zasto radnici fajzera nece da se vakcinisu nego moraju pred pretnjom gubitka posla..svako sa trunkom mozga zna da nece jer ne veruju firmi cije proizvode prave. tacka. jasno kao dan. nek je i 10 posto ali je vise od pola kako rekoh 60 posto i to nisu samo radnici na linijama vec i administracija. a njih nema sanse da ubede ni na koji nacin.