- Poruka
- 12.866
Ali piše da štiti od težih oblika bolesti. Treba samo da naučiš da čitaš.А као друго...ако пише да НЕ ШТИТИ ОД ЗАРАЖАВАЊА, који пенис терате људе да узму то ђубре?
I to je bilo više nego dovoljno...Толико...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali piše da štiti od težih oblika bolesti. Treba samo da naučiš da čitaš.А као друго...ако пише да НЕ ШТИТИ ОД ЗАРАЖАВАЊА, који пенис терате људе да узму то ђубре?
I to je bilo više nego dovoljno...Толико...
Zapravo sam bio odlican i to iz svih predmeta.Meni i jeste zabava. Ne znam za tebe. Mnogo si los bio iz biologije u skoli. Sve smo ovo ucili. Davno.
Ne piseAli piše da štiti od težih oblika bolesti. Treba samo da naučiš da čitaš.
I to je bilo više nego dovoljno...
Не глупира се. Он не подноси ситуацију када нема аргументе и још је ухваћен у незнању.Ne glupiraj se
Danga... pre 120 godina napisanoНе глупира се. Он не подноси ситуацију када нема аргументе и још је ухваћен у незнању.
Ту више није реч о вакцини него о повређеној сујети. Зато прелази на прозивке и бесмислене коментаре.
Ti da si išao u školu, tvoji roditelji bi morali da te vakcinišu pre upisa.Ne pise
Lazes
A ti si kao odlican naucio da vakcine ne valjaju?Zapravo sam bio odlican i to iz svih predmeta.
Dzaba ste ucili kad nista niste naucili
Cenis ti stu tvoju pamet i da te pelcovanje stiti od oboljevanjaTi da si išao u školu, tvoji roditelji bi morali da te vakcinišu pre upisa.
Kako ti ne znaš ništa o tome, cenim da ti nisi dogurao dalje od čuvanja ovaca u tvom selu.
A ti si kao odlican naucio da vakcine ne valjaju?
Наравно, одувек је међу Србима било најпаметнијих и када ништа не знају.Danga... pre 120 godina napisano
Овде је реч о ковид вакцинама. Чему сада уопштавање. Часно прихватите да нисте знали, да сте насели на обману. Нисте једини!A ti si kao odlican naucio da vakcine ne valjaju?
Sta konkretno ne valja u vezi sa covid19 vakcinama? Sta to nije ispitano tu? I ko treba da i na koji nacin da ispita i kaze "sada je ispitano, buudala bezbedan si"?Vakcine valjaju.
Ispitane.
Ovo sto sad ispituju nije bas da je po propisi
Kakvu obmanu? O cemu pricas ti?Овде је реч о ковид вакцинама. Чему сада уопштавање. Часно прихватите да нисте знали, да сте насели на обману. Нисте једини!
Ja imam argumente i linkove na ozbiljne naučne studije.Не глупира се. Он не подноси ситуацију када нема аргументе и још је ухваћен у незнању.
Ja nikoga ne prozivam, konstatujem činjenice.Ту више није реч о вакцини него о повређеној сујети. Зато прелази на прозивке и бесмислене коментаре.
Naucna procedura se zna.Sta konkretno ne valja u vezi sa covid19 vakcinama? Sta to nije ispitano tu? I ko treba da i na koji nacin da ispita i kaze "sada je ispitano, buudala bezbedan si"?
To je za tebe. Posto se vrtis u krug i tvridis nesto sto ni sam ne poznajes.Zapocni pa se javi kad savladas
Nemas argumente.Ja imam argumente i linkove na ozbiljne naučne studije.
Vi nemate ništa osim besmislenih citata iz SRBIN.INFO i Šolakovih i Đilasovih medija.
A čika Đilas je trčao među prvima da se vakciniše - vaš gazda tera vas da pišete nešto za neki bedan sendvič, a on se vakciniše među prvima?
Ja nikoga ne prozivam, konstatujem činjenice.
A vi samo navijajte jedan za drugog, kao diskutujte među sobom i ubeđujte sami sebe da ste u pravu...
Јел ти пратиш тему? Управо дискутујемо о томе што је сам произвођач написао на вакцинама.Kakvu obmanu? O cemu pricas ti?
Samo ti polako kreniTo je za tebe. Posto se vrtis u krug i tvridis nesto sto ni sam ne poznajes.
Veoma sam obavesten. A pitam tebe konkretno "ko to treba da odobri?" Ima li neka drzava, institut, covek, koji kada kaze "valja" ti ces takodje reci "ok".Naucna procedura se zna.
Obavesti se
АЛО НЕПИСМЕНИ.Ja imam argumente i linkove na ozbiljne naučne studije.
Vi nemate ništa osim besmislenih citata iz SRBIN.INFO i Šolakovih i Đilasovih medija.
A čika Đilas je trčao među prvima da se vakciniše - vaš gazda tera vas da pišete nešto za neki bedan sendvič, a on se vakciniše među prvima?
Ja nikoga ne prozivam, konstatujem činjenice.
A vi samo navijajte jedan za drugog, kao diskutujte među sobom i ubeđujte sami sebe da ste u pravu...
НЕ ПРАТИ.Јел ти пратиш тему? Управо дискутујемо о томе што је сам произвођач написао на вакцинама.