Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не глупира се. Он не подноси ситуацију када нема аргументе и још је ухваћен у незнању.
Ту више није реч о вакцини него о повређеној сујети. Зато прелази на прозивке и бесмислене коментаре.

Не глупира се. Он не подноси ситуацију када нема аргументе и још је ухваћен у незнању.
Ту више није реч о вакцини него о повређеној сујети. Зато прелази на прозивке и бесмислене коментаре.
Danga... pre 120 godina napisano

Ja imam argumente i linkove na ozbiljne naučne studije.
Vi nemate ništa osim besmislenih citata iz SRBIN.INFO i Šolakovih i Đilasovih medija.
A čika Đilas je trčao među prvima da se vakciniše
- vaš gazda tera vas da pišete nešto za neki bedan sendvič, a on se vakciniše među prvima?

Ja nikoga ne prozivam, konstatujem činjenice.
A vi samo navijajte jedan za drugog, kao diskutujte među sobom i ubeđujte sami sebe da ste u pravu...

Ја сам хиљаду пута написао да сам вакцинисан апсолутно сим вакцинама које су биле доступне.
Кад год сам негде путовао, шта год је требало.
Али да ме боде НА СИЛУ и то НЕПОЗНАТОМ СУПСТАНЦОМ може само да проба...
ко год хоће...али ће да попуши шаку или мотку или метак...зависи колико је агресиван.

Vi nemate ništa osim besmislenih citata iz SRBIN.INFO i Šolakovih i Đilasovih medija.
- vaš gazda tera vas da pišete nešto za neki bedan sendvič, a on se vakciniše među prvima?

A vi samo navijajte jedan za drugog, kao diskutujte među sobom i ubeđujte sami sebe da ste u pravu...
Nemas argumente.
Ni jedan

АЛО НЕПИСМЕНИ.
Пише лепо кад потписујеш ДА ТЕ ВАКЦИНА НЕ ШТИТИ ОД ЗАРАЖАВАЊА.
За који ку.Р.ац онда да примам оно што ме НЕ ШТИТИ?
Не труди се да одговориш.
ТИ И ТАКВИ БИ СУТРА, И ДА УСЛОВ ЗА УЛАЗАК У ПРОДАВНИЦУ БУДЕ СКАКАЊЕ НА ЈЕДНОЈ НОЗИ, ПРИСТАО.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back