cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.828
.Ако је неко имао тежи облик наравно да је потребна.
Због чега би била потребна?
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Ако је неко имао тежи облик наравно да је потребна.
Меморијске Т ћелије не значе да нећеш поново заглавити у болници..
Због чега би била потребна?
.
Za tvoju informaciju Kinezi se vakcinisu samo kineskim vakcinama
.Меморијске Т ћелије не значе да нећеш поново заглавити у болници.
Шта мислиш зашто се сваке године критична полулација вакцинише за грип без обзира што смо га некада и прележали?
Од вируса нема спаса,само је ствар како ћеш се изборити сњим.Нема човјека који је имун на вирус.
Вакцина није ништа друго до безболнији начин стварања имунитета и ништа друго.
Све остале приче су за малу дјецу вјеруј ми.Сви смо ми у животу у просјеку примили цц 20 комада вакцина а највише у периоду до годину дана.
Дакле мале бебе примају вакцине а ви од тога стварате фаму као да ће вам нарасти рогове од једне обичне мртве вакцине.
Па да у принципу вакцинишу само кинеском, док одобре Фајзера пола Кине ће бити вакцинисано.China has secured 100 million doses of BioNTech’s vaccine. Why hasn’t it approved the jab yet?
In January, Hong Kong authorities approved the vaccine for use in the city, citing data shared by BioNTech and recommendations from the WHO. Fosun delivered the first doses of BioNTech’s vaccine to Hong Kong in February and began distributing doses to city residents on March 10.
On Nov. 24, Fosun launched Phase II trials of BioNTech’s vaccine in China, testing its safety on a group of 960 volunteers, though similar trials in the U.S. and Germany already have concluded the vaccine is safe.
https://fortune.com/2021/03/20/biontech-covid-vaccine-china-approval-fosun/
Претпостављам да покушавају да копи пејстују рна вакцину.
Отуда одлагање одобрења за употребу већ купљене Фајзер вакцине.
Излаже се у сигурној дози коју може да поднесе,боља варијанта него да га покупи у већој дози природно..
Т ћелије су део имунског система који вакцина треба да испровоцира кроз блажу форму болести и на тај начин стекне податке о вирусу који га напада.
И сада да се имунски систем који се већ изборио са болешћу поново излаже стресу, а видимо да многи тај стрес и код нас нису преживели, мени делује неодговорно.
.Излаже се у сигурној дози коју може да поднесе,боља варијанта него да га покупи у већој дози природно.
Не треба се бојати вакцина,њихова сврха је само да се спрече тешке клиничке слике и ништа више.
Нико не може гарантовати да после вакцине нећеш и даље добити корону али у тотално благом облику.
Улазак вируса у тијело је немогуће физички спречити једино ако ниси у скафандеру 24 сата.
Дакле ако имаш антијела фајт креће на улазу без пардона,ако имаш Т меморијске ћелије( прележана болест) без антитијела оне тек она основу меморије крећу у фајт на вирус,док се антитијела(војска) стварају у борби, дужи процес.
Сума сумаре у кратко боље да имаш спремну војску већ на почетку уласка вируса а не само Т мем ћелије које знају како треба и кога нападати али треба времена да се створи војска.Они су резерва за не дај Боже.Мислим да сам ти сликовито објаснио како функционише имуни систем.
Лаве јел видиш ти који је ово датум?Од тада па до данас је преко 200 милиона Американаца примило и другу дозу..
Ај прво нешто да рашчистимо, у брошури Фајзер на 3. страни наводи: Američka uprava za hranu i lekove (FDA) nije izdala dozvolu za stavljanje u promet ni jedne vakcine za sprečavanje bolesti COVID-19.
Ако неко има антитела након прележане болести нису му потребна никаква додатна антитела која би испровоцирала вакцина. Нема никакве потребе да се додатно изазива производњу антитела и улази у процесе који нису до краја разјашњени и у огромној мери варирају.
.
.Лаве јел видиш ти који је ово датум?Од тада па до данас је преко 200 милиона Американаца примило и другу дозу.
Класични протокол,сваки лијек па и вакцина морају проћи клиничке студије,то је златни стандард.
Некада такве студије знају потрајати и по 10 година,није тајна да је све ишло убрзано због ванредне ситуације.
.Такође од тада су одрадили студије на дјеци и на трудницма и званично постоје препоруке да се и дјеца и труднице могу вакцинисати.
Не сумњам да ће се наставити али видјели смо уживо на примјеру АстраЗенеке како се врло брзо изолују случајеви гдје су се појавиле компликације али пази колико случајева на десетине милиона,један особа на 100 хиљада.Ако пажљиво прочиташ овај податак ја ти гарантујем да ћеш на 100 хиљада људи који конзумирају обични аспирин добити некога са компликацијом ако ме разумијеш.Обично су у питању људи који имају неке здраствене проблеме.То ти је исто као када видиш пад авиона и имаш страх од авиона а с друге стране нико те није обавјестио да заправо далеко више људи процентуално умре-погине од саобраћајне несреће у аутомобилу,возу,аутобусу.
.Али то и ја пишем међутим број антитијела с временом драстично опада јер ти просто не треба,логично.
Остају т меморијске ћелије, с временом број антитијела просто долази на неки мизеран проценат 0,000 и неки посто.
Шта ће ти војска(антитијела) спремна за фајт против вируса у миру?Организам фунционише савршено.
Међутим вакцина ти даје војску на одређен период ванредно,као испомоћ.То је нама наша наука дала.
.Ако желиш да зауставиш навалу епидемије мораш имати велики број људи "релативно сигурних"-вакцинисаних.
За такве нам ствари служе вакцине,ништа друго.Наука се мање више слаже да корона постаје ендемска болест.
Шта то значи?Па да неће нестати никада као ни епизоде грипа у јануару,фебруару,марту.
Шта можемо урадити да свако мало не упадамо у режим ковид болница?Па управо ово,да се прокужимо,вакцинишемо за прву а онда креће дјелимична одбрана,нећемо се сви стално вакцинисати већ само угрожени.Масовна вакцинација је била битна због прекида ланца епидемије.
Ја ти гарантујем а време ће показати,нема више великих таласа, само спорадични случајеви.Што је већи степен вакцинације веће су шансе да ти спорадични случајеви не покрену кластере великих размјера.И то је све, сва суштина.Од вакцине такође остају т меморијске ћелије.Што више становника буде имало додира са короном кроз овај или онај начин(природно или вакцина) веће су шансе да живимо нормално.
Наравно, потпуно је јасан смисао, али то се ипак мора рећи – у најпрљавијем облику..Убризгаваље ове супстанце деци је злочин у најчистијем облику. По свим истраживањима деца нити обољевају нити преносе болест..
.Наравно, потпуно је јасан смисао, али то се ипак мора рећи – у најпрљавијем облику.
Нешто ми пада на памет... У неким крајевима Србије, кад честиташ свадбу, рођење и сл. не кажу: „Хвала”, него: „Вратило ти се.” Генијално. Не знам како би реагирали ови „на врху”, али опробао сам ту народну генијалност на некима који су се сатирали за моје добро, само мирно кажем: „Вратило ти се”, а они се – наљуте! Цврц..
Апсолутно!
Немогуће је изабрати речи којим би се ова гнусоба назвала!!!.

Први мушкарац на свету који је добио вакцину компаније „Фајзер/Бионтек“, Британац Вилијам Шекспир,преминуо је у 81. години од болести која нема везе са ковидом-19.
Далеко смо од сигурне зоне!Pogledajte prilog 934714

Slažem se..ko hoće neka se vaxinise, ko neće ne mora...ali niko iz te dve grupe da se ne pravi pametan kao ovde neki već mesecima...Znaci stvar izbora i to je to.Ne znam stvarno sto se ljudi jos uvek hebu oko tih vakcina kad su dostupne. Ko hoce da se vakcinise neka se vakcinise, ko nece ne mora. U cemu je problem.
Очигледно да је проблем у главама оних који не желе да се вакцинишу али нису баш сигурни у разлоге не-вакцинисања. Своју фрустрацију лече на овај начин што истичу да је вакцинисање непотребно.Ne znam stvarno sto se ljudi jos uvek hebu oko tih vakcina kad su dostupne. Ko hoce da se vakcinise neka se vakcinise, ko nece ne mora. U cemu je problem.