ja vam lepo rekoh, samo po redu, pa dok ja dodjem na red ihahaj, prvo ovi koji imaju prednos'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BudaleNažalost upravo među njima je najviše onih koji to izbegavaju.
statistike govore da za nas teoreticare zavera je potreban bas visok IQ, i mi to mozemo, i trebamo da polemisemo, a ma kolika verovatnoca da ja ili bilo ko bude ''ugruskan'' sa az vakc., to nije za polemiku; ja sam zapravo preneo vest, informaciju da je holandija ko zna koja zemlja po redu koja je zaustavila davanje az vakcine, neke su je samo ogranicile starosnom granicom, pa ako su sve te zemlje povrsne i glupe, ako lazu i sire teorije zavera, onda ne ubijaj glasnika, tj. meneAli sada vidiš ljudima sa low IQ je dovoljno dati samo nadu da negde postoji teorija zavere i oni će je upiti. Dovoljno je da trube na sve strane kako ljudi umiru od AZ i kako je vakcina eto vidite dokazano otrov. Po meni treba čovek da bude ili izvanredno površan ili glup da bi u tako nešto poverovao.
Pa čekaj, da li znaš kolika je verovatnoča da ćeš od cigara dobiti rak i umreti? A vidim ovi zaveraši purnjaju kao Turci. Šta ćemo sa zagađenjima, hranom, stresom. Daleko je veća šansa da umreš od cigarete, ljudi puše, truju direktno druge koji ne puše, a vakcinu ne bi primili ni za živu glavu jer... ima šanse 1 : 600 000 da dobiju tromb i to ukoliko imaju preko 55 godina?statistike govore da za nas teoreticare zavera je potreban bas visok IQ, i mi to mozemo, i trebamo da polemisemo, a ma kolika verovatnoca da ja ili bilo ko bude ''ugruskan'' sa az vakc., to nije za polemiku; ja sam zapravo preneo vest, informaciju da je holandija ko zna koja zemlja po redu koja je zaustavila davanje az valcine, neke su je samo ogranicile starosnom granicom, pa ako su sve te zemlje povrsne i glupe, ako lazu i site teorije zavera, onda ne ubijaj glasnika, tj. mene
kada me vec vuces za jezik, moja majka je primila rusku, i radi mi savest - zamisli da je primila az, a ja preko bare i jedem se jer ipak postoji mala sansa za ugrusak.Ali lepo zvući to tvoje da smo postali religija. Momenat nadahnuća.![]()
pa nisam ja pisao pre 6 meseci da pusaci bolje prolaze sa kovidom? mozda sam samo preneo vest, a i sve koje znam sa zapaljenjem pluca niko nije pusac, dok pusaci izgubise culo ukusa na neki dan i prodje ih.A vidim ovi zaveraši purnjaju kao Turci
ok, onda ja lazem? pusti te fore sa ravnom zemljom i forumske sektasice... ti da bi prozreo zaveru po logici moras da budes pametan, a ne glup, valjda ti je bar to jasno? ili po tebi zavere ne postoje uopste?Ne. Nije u pitanju visok IQ jer većina zaveraša koje poznajem nemaju ga preko 90.
Ma u redu je to. Opet pre bih voleo da su moji primili AZ nego ništa. I opet, moji su primili kinesku. Bolje AZ. Kineska ima relativno mali stepen zaštite.kada me vec vuces za jezik, moja majka je primila rusku, i radi mi savest - zamisli da je primila az, a ja preko bare i jedem se jer ipak postoji mala sansa za ugrusak.
Postoji zavera. U svakoj kući, ulici, gradu, državi. Ali zemlja nije ravna.ok, onda ja lazem? pusti te fore sa ravnom zemljom i forumske sektasice... ti da bi prozreo zaveru po logici moras da budes pametan, a ne glup, valjda ti je bar to jasno? ili po tebi zavere ne postoje uopste?
i to vec znamo, i znamo ljude koje nije zastitila, isto su prisli kao i oni nevakcinisaniKineska ima relativno mali stepen zaštite.
i moja sestra, ali ona je bajden-ovcaJa sam eto Pfizer.
pa eto ti, odaberi svoje polje interesovanja i radiPostoji zavera. U svakoj kući, ulici, gradu, državi. Ali zemlja nije ravna.
Budalaština. Prosta logika, kako otrovan organizam može imati bolji imunitet od čistog.pa nisam ja pisao pre 6 meseci da pusaci bolje prolaze sa kovidom? mozda sam samo preneo vest, a i sve koje znam sa zapaljenjem pluca niko nije pusac, dok pusaci izgubise culo ukusa na neki dan i prodje ih.
Niko ne garantuje 100% uspešnost čak ni Pfizera.i to vec znamo, i znamo ljude koje nije zastitila, isto su prisli kao i oni nevakcinisani
i moja sestra, ali ona je bajden-ovca
Šta da radim? Da tumaram po svetu tražeći zavere?pa eto ti, odaberi svoje polje interesovanja i radi
nemam pojmaBudalaština. Prosta logika, kako otrovan organizam može imati bolji imunitet od čistog.
Ovo je ključno.Neki su
to pise rayela, a ona je vakserka, koliko znamOvo je ključno.
tebe ne zanima informacija da pronadjes odakle je i da li je tacna, a kamoli da ces da tumaras po svetu, sto niko od tebe ni ne trazi niti ti savetujeŠta da radim? Da tumaram po svetu tražeći zavere?
To je za ludake.
Da li si ovo ti rekao?to pise rayela, a ona je vakserka, koliko znam
uzmi sam pa pretrazuj, ja ne znam kako je moguce, zaboravio sam odakle ta info, ti si to prvi ubacio sada u diskusiju, ''purnjaju kao turci'', pa trazi ako te zanima
tebe ne zanima informacija da pronadjes odakle je i da li je tacna, a kamoli da ces da tumaras po svetu, sto niko od tebe ni ne trazi niti ti savetuje
AU BRE, PA VALJDA STOJE DVA LINKA, NE MISLIS VALJDA DA SAM SE TEBI NABACIVAO SA LINKOM br. 2:Da li si ovo ti rekao?
hmme ček da izbrojim... znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači ne zezam se
Šta hoćeš i da klikćem linkove!AU BRE, PA VALJDA STOJE DVA LINKA, NE MISLIS VALJDA DA SAM SE TEBI NABACIVAO SA LINKOM:
Шта тренутно радиш? 14
hmme ček da izbrojim... znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači ne zezam se
pa kako ti dolazis do informacija, verujes strancima, kao meni?Šta hoćeš i da klikćem linkove!
Ok. Ta priča je besmislena.
Da li si se ti vakcinisao Fajzerom ili Modernom?
Lako je doći do informacije. Treba je pravilno konzumirati i doći do kakve takve istine. Za razliku od vas meni je potrebno malo više od gledanja Miroljuba Petrovića i ostalih ludaka sa youtube.pa kako ti dolazis do informacija, verujes strancima, kao meni?
nisam ni jednom
Možda bi mogao da se zaraziš a da i ne znaš, a onda posetiš mamu, pa je zaraziš, a pošto se vaxala neispitanom vakcinom... možda bude svašta?pa kako ti dolazis do informacija, verujes strancima, kao meni?
nisam ni jednom
a jel purnja on kao turcin? vidis ja sam o njemu ''naucio'' od vas, o ravnozemljasima isto: vi da imate elementarnu logiku, taj iq.veci od 90, ukapirali bi vec da su ravnozemljasi brasno na koje se ludaci smeju, jer da mi zaista postojimo rekli bi:Za razliku od vas meni je potrebno malo više od gledanja Miroljuba Petrovića i ostalih ludaka sa youtube.
i koju logiku mi ti preporucujes onda? daj da vidimo taj tvoj iq>90, a je te otprilike cenim tu do 100Možda bi mogao da se zaraziš a da i ne znaš, a onda posetiš mamu, pa je zaraziš, a pošto se vaxala neispitanom vakcinom... možda bude svašta?