Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali sada vidiš ljudima sa low IQ je dovoljno dati samo nadu da negde postoji teorija zavere i oni će je upiti. Dovoljno je da trube na sve strane kako ljudi umiru od AZ i kako je vakcina eto vidite dokazano otrov. Po meni treba čovek da bude ili izvanredno površan ili glup da bi u tako nešto poverovao.
statistike govore da za nas teoreticare zavera je potreban bas visok IQ, i mi to mozemo, i trebamo da polemisemo, a ma kolika verovatnoca da ja ili bilo ko bude ''ugruskan'' sa az vakc., to nije za polemiku; ja sam zapravo preneo vest, informaciju da je holandija ko zna koja zemlja po redu koja je zaustavila davanje az vakcine, neke su je samo ogranicile starosnom granicom, pa ako su sve te zemlje povrsne i glupe, ako lazu i sire teorije zavera, onda ne ubijaj glasnika, tj. mene

sta znam, mozda si i ti kao jeremic radio za az? mozda jos uvek? meni ne mozes da podidjes slatkim recima, to znas jel da?
bolja ruska, od engleske, ajde da priznas, ako vec imas izbor

statistike govore da za nas teoreticare zavera je potreban bas visok IQ, i mi to mozemo, i trebamo da polemisemo, a ma kolika verovatnoca da ja ili bilo ko bude ''ugruskan'' sa az vakc., to nije za polemiku; ja sam zapravo preneo vest, informaciju da je holandija ko zna koja zemlja po redu koja je zaustavila davanje az valcine, neke su je samo ogranicile starosnom granicom, pa ako su sve te zemlje povrsne i glupe, ako lazu i site teorije zavera, onda ne ubijaj glasnika, tj. mene
Pa čekaj, da li znaš kolika je verovatnoča da ćeš od cigara dobiti rak i umreti? A vidim ovi zaveraši purnjaju kao Turci. Šta ćemo sa zagađenjima, hranom, stresom. Daleko je veća šansa da umreš od cigarete, ljudi puše, truju direktno druge koji ne puše, a vakcinu ne bi primili ni za živu glavu jer... ima šanse 1 : 600 000 da dobiju tromb i to ukoliko imaju preko 55 godina?

Ne. Nije u pitanju visok IQ jer većina zaveraša koje poznajem nemaju ga preko 90.
A za statistike to niko ne može da zna i sama ta rečenica sada već govori da lažeš sam sebe, ubeđuješ se sa nekim nerelevantnim podacima.
Na kraju, budali je najteže dokazati da je budala. Naše podneblje je prepuno budaletina koje se u sve razumeju.

A vidim ovi zaveraši purnjaju kao Turci
pa nisam ja pisao pre 6 meseci da pusaci bolje prolaze sa kovidom? mozda sam samo preneo vest, a i sve koje znam sa zapaljenjem pluca niko nije pusac, dok pusaci izgubise culo ukusa na neki dan i prodje ih.
Ne. Nije u pitanju visok IQ jer većina zaveraša koje poznajem nemaju ga preko 90.
ok, onda ja lazem? pusti te fore sa ravnom zemljom i forumske sektasice... ti da bi prozreo zaveru po logici moras da budes pametan, a ne glup, valjda ti je bar to jasno? ili po tebi zavere ne postoje uopste?

kada me vec vuces za jezik, moja majka je primila rusku, i radi mi savest - zamisli da je primila az, a ja preko bare i jedem se jer ipak postoji mala sansa za ugrusak.
Ma u redu je to. Opet pre bih voleo da su moji primili AZ nego ništa. I opet, moji su primili kinesku. Bolje AZ. Kineska ima relativno mali stepen zaštite.

Ljudi ne kapiraju da dnevno umire 40 ljudi, a da smo dva miliona ljudi vakcinisali AZ zaštita bi bila veča. Više će ljudi umreti od korone jer je primilo kinesku vakcinu, pa će biti u onih 50% koji nisu razvili anti tela, nego što će umreti od AZ. Ali i kineske kažu da ako ništa, bar će da ublaže infekciju.

Sve je to ok.

Naravno, ko se plaši AZ može da uzme neku drugu.
Ja sam eto Pfizer.

i to vec znamo, i znamo ljude koje nije zastitila, isto su prisli kao i oni nevakcinisani

i moja sestra, ali ona je bajden-ovca
Niko ne garantuje 100% uspešnost čak ni Pfizera.
A videli smo kod Hadžimanova koliko su te priče o umrlim a vakcinisanim tačne. Rastrubili su kako je bio revakcinisan, vrištali par dana po medijima, onda je njegov sin sve oterao u tri lepe i rekao da je čovek tek prvu vakcinu primio.

Potreba da se laže da bi se nešto dokazalo... bolest uma.

Budalaština. Prosta logika, kako otrovan organizam može imati bolji imunitet od čistog.
nemam pojma

Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

Neki su francuski lekari, opet pa u 1 francuskoj kovid bolnici primetili da medju obolelima nema pusaca, ali takve se studije ne prave jer po logici stvari ne mogu da imaju veze s mozgom, a mozda pusaci umiru i pre nego sto ih uvati Kovid.

Шта тренутно радиш? 14

hmme ček da izbrojim... znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači ne zezam se

Ovo je ključno.
to pise rayela, a ona je vakserka, koliko znam
uzmi sam pa pretrazuj, ja ne znam kako je moguce, zaboravio sam odakle ta info, ti si to prvi ubacio sada u diskusiju, ''purnjaju kao turci'', pa trazi ako te zanima
Šta da radim? Da tumaram po svetu tražeći zavere? :hahaha:
To je za ludake.
tebe ne zanima informacija da pronadjes odakle je i da li je tacna, a kamoli da ces da tumaras po svetu, sto niko od tebe ni ne trazi niti ti savetuje
tebi je dovoljno da nisi medju LUDACIMA, MA KO ONI BILI

to pise rayela, a ona je vakserka, koliko znam
uzmi sam pa pretrazuj, ja ne znam kako je moguce, zaboravio sam odakle ta info, ti si to prvi ubacio sada u diskusiju, ''purnjaju kao turci'', pa trazi ako te zanima

tebe ne zanima informacija da pronadjes odakle je i da li je tacna, a kamoli da ces da tumaras po svetu, sto niko od tebe ni ne trazi niti ti savetuje
Da li si ovo ti rekao?
hmme ček da izbrojim... znam petoro koji su fasovali kovid, sve nepušači ne zezam se

Da li si ovo ti rekao?
AU BRE, PA VALJDA STOJE DVA LINKA, NE MISLIS VALJDA DA SAM SE TEBI NABACIVAO SA LINKOM br. 2:

Шта тренутно радиш? 14

moje reci su samo: ''nemam pojma'', ostalo na tom postu je pretrazivac izbacio na upit kovid pusacci

stvrano si bre...droid

Za razliku od vas meni je potrebno malo više od gledanja Miroljuba Petrovića i ostalih ludaka sa youtube.
a jel purnja on kao turcin? vidis ja sam o njemu ''naucio'' od vas, o ravnozemljasima isto: vi da imate elementarnu logiku, taj iq.veci od 90, ukapirali bi vec da su ravnozemljasi brasno na koje se ludaci smeju, jer da mi zaista postojimo rekli bi:
teorija zavere o OKRUGLOJ, a NE RAVNOJ ZEMLJI

ludaci sa yt su alibi za vas sa iq<90, a ovo je vec drugi put da ih pominjes - ubacuujes ludake u diskusiju sa mnom... zasto si optecen ludacima, da li se bojis da ne budes kao oni? da li je ludilo zarazno? ili se hvalis meni sto nisi lud kao oni?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back